میلاد پیامبر و امام صادق (ع)

مقالات روایات مذهبی اسلامی و کلیپ

ازدواج

چرا بعضی دختران در سنین پایین ازدواج می‌کنند، اما بعضی علی‌رغم میل باطنی، موفق به ازدواج نمی‌شوند؟ آیا این با عدالت خداوند سازگار است؟ مگر خداوند نفرموده که موجودات را جفت‌جفت آفریده، پس چرا بعضی دختران با وجود سن بالا ازدواج نکرده‌اند؟

شبهات ازدواج

تصویری    پنجشنبه 20 مهر 1402

جنگ‌های خلفا

آیا امیرالمؤمنین و حسنین -علیهم‌السلام- در جنگ‌های خلفا شرکت داشتند؟

شبهات جنگ های خلفا حسنین(ع)

تصویری    چهارشنبه 19 مهر 1402

مالی که پیدا می‌کنیم

اگر در کوچه و خیابان چیزی را پیدا کردیم باید به چند نکته شرعی توجه داشته باشیم. این نکات را در ویدیوی فوق ببینید و در ادامه مطلب هم توضیحات و استفتائات مراجع عظام را مطالعه نمایید.

آموزش احکام پیدا کردن مال پول

تصویری    سه‌شنبه 18 مهر 1402

طلب حاجت

خداوند دوست می‌دارد بنده‌ای را که خواستن حوائج دیگران را بر خود مقدم می‌دارد

از مبحث «شرح دعای مکارم‌الاخلاق»

مکارم الاخلاق طلب حاجت حاجت دیگران

تصویری    دوشنبه 17 مهر 1402

ازدواج‌های معصومین(ع)

علت ازدواج‌های معصومین(ع) با همسرانی که موجب آزار و حتی قتل آنها می‌شدند چه بوده است؟ مثل ازدواج پیامبر(ص) با جناب عایشه و حفصه. یا ازدواج امام حسن(ع) با جعده که در نهایت خود او امام حسن(ع) را به شهادت رساند؟ مگر کسی معصومین(ع) را مجبور به چنین ازدواجی کرده بود؟

شبهات ازدواج امام حسن(ع) جعده حفصه عایشه

تصویری    شنبه 15 مهر 1402

قسم خوردن

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای:
اگر کسی حنث قسم کند (قسم خود را بشکند)، باید یا ده فقیر را اطعام کند یا آنان را لباس پوشاند و در صورتی ­که مقدور نباشد، سه روز پیاپی روزه بگیرد.

حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی:
مسأله ۲۳۰۲ رساله: هرگاه عمداً با قسم خود مخالفت کند باید کفّاره دهد. یعنی ده فقیر را سیر کند، یا بر آنها لباس بپوشاند، یا یک بنده را آزاد نماید (و در زمان ما که بنده آزاد کردن موضوعیّت ندارد میان دو چیز دیگر مخیّر است) و اگر توانایى بر اینها نداشته باشد باید سه روز روزه بگیرد.

حضرت آیت‌الله سیستانی:
مسأله ۲۶۸۷ رساله: اگر قسَم بخورد که کاری را انجام دهد یا ترک کند، مثلاً قسَم بخورد که روزه بگیرد، یا دود استعمال نکند، چنانچه عمداً مخالفت کند گناه کرده است و باید کفاره بدهد، یعنی: یک بنده آزاد کند، یا ده فقیر را سیر کند یا آنان را بپوشاند، و اگر اینها را نتواند انجام دهد، باید سه روز پی‌درپی روزه بگیرد.

آموزش احکام قسم قسم خوردن

تصویری    سه‌شنبه 11 مهر 1402

پیامبران اعلم ناس هستند نه اعلم پیامبران دیگر

برشی از سخنرانی جلسه 65 مبحث علم غیب در 8 مهر 1402

موضوع سخنرانی: عطای علم لدنّی به پیامبران از دیدگاه قرآن کریم (3)، بررسی داستان ملاقات حضرت خضر و حضرت موسی -علیهماالسلام-

سرفصل‌ها:

ادامه ماجرای حضرت موسی و خضر -علیهماالسلام- (سوره کهف) / دلایل کارهای عجیب حضرت خضر(ع) / چرا حضرت خضر(ع) پشت صحنه آن اتفاقات را به حضرت موسی(ع) بازگو کرد؟ / حس کنجکاوی در همه انسان‌ها وجود دارد، حتی در پیامبران / از سوال کردن فرار نکنیم و ناراحت نشویم / چرا حضرت موسی(ع) که پیامبری اولوالعزم است، باید از حضرت خضر(ع) مطالب را بیاموزد؟ / پشت تمام اعمال خداوند و همچنین بلایایی که به سر انسان می‌آید قطعا دلیلی وجود دارد / مثال‌هایی از اتفاقات عجیب و بعضا ناگواری که در زندگی مشاهده می‌‌کنیم و از باطن آن خبر نداریم

👈 صفحه دانلود

علم غیب

علم غیب موسی(ع) خضر(ع) پاسخ به سوال اعلم ناس

تصویری    یکشنبه 9 مهر 1402

حق المارّه

حق المارّه به معنای حق رهگذر و عابر، حقی است که در آن استفاده‌ی رهگذران از محصولات باغ‌ها و کشتزار‌ها، بدون اجازه مالک روا دانسته شده است. حق المارّه شامل خرما، میوه‌ها و هر نوع کشتزار می‌شود. در کتاب‌های فقهی برای حق المارّه شرایطی بیان شده است.

آموزش احکام حق المارّه استفتاء

تصویری    سه‌شنبه 4 مهر 1402

شهید علی هاشمی

از اتهام خیانت تا قهرمان جنگ، سرگذشت عجیب یک فرمانده!

دفاع مقدس فرمانده

تصویری    دوشنبه 3 مهر 1402