محرم
اطلاعیه-صدقه
اطلاعیه محدودیت واریز «صدقات» به حداقل ۵۰۰ هزار تومان

اطلاعیه صدقه


عمومی    پنجشنبه 27 فروردین

اطلاعیه محدودیت واریز «صدقات» به حداقل ۵۰۰ هزار تومان

به اطلاع می‌رساند به جهت کاهش تعداد تراکنش‌های غیرضروری و رسیدگی مطلوب‌تر به مبالغ واریزی به حساب‌های موسسه میقات‌القرآن، مبلغ ۵۰۰ هزار تومان به عنوان «حداقل واریز صدقات» به حساب‌های موسسه تعیین شده است.

از این رو خواهشمند است مبالغی را که قصد دارید تحت‌عنوان صدقه به حساب موسسه واریز کنید را نزد خود نگه دارید و هر زمان به حداقل ۵۰۰ تومان رسید، آنگاه واریز نمایید.

🔹 لازم به ذکر است هنگامی که شما مبلغی را به نیت صدقه مستحب در حساب بانکی خود نگه می‌دارید و به آن دست نمی‌زنید، اگرچه هنوز آن مبلغ را به دست فقیر یا واسطه‌ای مثل موسسه نرسانده‌اید، اما چون نیت صدقه کرده‌اید و به آن دست نمی‌زنید، از همان موقع که نیت کردید، تمام خواص صدقه ان‌شاءالله بر شما مترتّب خواهد شد و از این جهت جای نگرانی نیست (اما اگر به آن پول دست بزنید، دیگر خواص صدقه را نخواهد داشت).