پرسش و پاسخ

پرسش پاسخ شرعی

لطفا قبل از ارسال سوال آن را در بین سوالات جستجو نمایید تا از تکرار جلوگیری شود.

باسمه تعالی

کتاب حماسه حسینی نوشته مرحوم آیت الله مطهری. کتاب مقتل جامع و کتاب لؤلؤ و مرجان نوشته مرحوم محدث نوری.

باسمه تعالی

1- اگر ایشان فرد مورد نظری را خودش سراغ ندارد به واحد مشاوره دفتر مرکزی موسسه مراجعه نمایند.

2- ایشان باید به نحوی عمل نماید که حسادت دیگران و دشمنی دیگران را تحریک نکند. مثلا به همان قیمت ۲۰۰ هزار تومان بگیرد و بعد مبلغ اضافه را به صورت هدیه به مخاطبین خود ببخشد.

باسمه تعالی

به واحد مشاوره دفتر مرکزی موسسه آموزش قرآن و تجوید مراجعه نمایید.

باسمه تعالی

1- همانطور که گفته شد بعضی از فقها چنین چیزی را جایز نمی دانند.
2- اصولاً خالکوبی کردن و هر چیزی که به بدن ضرر برسانند و نوعی آسیب محسوب شود که غرض عقلایی نداشته باشد جایز نبوده و حرام می باشد.
3- افرادی به ما مراجعه کرده‌اند که بر اثر تتو و خالکوبی کردن به سرطان پوست مبتلا شده اند و بعضی نیز به واسطه تتو دچار نابینایی شده اند.
4- واقعا هدف از خالکوبی چیست؟ انسان برای هر کاری باید دلیل عقلانی داشته باشد.
5- مسلماً تتو کردن برای یک زن زینت محسوب شده و آنگاه باید روی ابروی خود را نیز بپوشاند. به نظر شما چنین کاری برای او مشکل نیست؟
6- با همه این حرف‌ها اگر انسان پوست زیبای بدن خود را همانگونه که خداوند خلق کرده حفظ کند و این نعمت خدادادی را پاس بدارد، هم عبادت نموده است و هم برای این کار پاداش دریافت می کند.
پس بی جهت چرا به دنبال کارهایی باشد که اگرچه بعضی آن را تایید کنند، ولی هیچ خاصیتی برای او به دنبال نداشته و نخواهد داشت.

 

باسمه تعالی

از موارد دهگانه آن مقدار که می توانید انجام دهید و بدانید ان شاء الله حتما موثر واقع خواهد شد.

باسمه تعالی

بالاخره هر جواب منفی یک علتی دارد و باید جستجو کرد که آن علت چیست. در عین حال چنانچه برنامه دهگانه هفتگی (لینک) را انجام نمی دهید آن را حتما انجام دهید و بعد از یک ماه گزارش کار خود را برای ما ارسال کنید.

باسمه تعالی

مجددا چک نمایید. ممکن است در پوشه اسپم باشد.

باسمه تعالی

استغفرالله ربی و اتوب الیه .

باسمه تعالی

خالکوبی حرام است و تتو چون مانع غسل می‌شود شرعاً جایز نیست و برای نامحرم نیز باید پوشانده شود چون زینت است.

باسمه تعالی

ناامیدی از هر چیزی بدتر است. مهم این است که شما امید خود را از دست ندهید و تصورتان این باشد که این کارها را دارید به عنوان یک وظیفه انجام می دهید و بقیه اش را به خداوند بسپارید. چون اگر انجام ندهید هم همین حالت را خواهید داشت ولی با انجام دادن بالاخره به نتیجه خواهید رسید.

باسمه تعالی

1- منظور از اموات در آیه شریفه این است که شما اصلاً حیات نداشته اید نه اینکه جسم بی‌جان بوده اید و سپس خداوند به شما حیات داده است.

2- در این رابطه باید به مکان‌هایی مراجعه کنید که تخصص آنها در زمینه حفظ قرآن می باشد. ما در موسسه خود به صورت تخصصی این کار را دنبال نمی کنیم.

باسمه تعالی

شما منظور ما را درست متوجه نشده اید. آنجا که میفرماید مَثَل عیسی(ع) مانند حضرت آدم (ع) است منظور این است که همچنان که حضرت آدم(ع) پدری نداشته است، حضرت عیسی (ع) هم پدر نداشته است. در هرحال تشبیه در آیه فوق برای نداشتن پدر و بدون پدر بوجود آمدن است نه چیز دیگر.