باسمه تعالی
1- به این دلیل که زمان ها در دنیا بسیار سریع و زود گذر می باشد. مثلاً شما نگاه می کنید که ۴۰ سال از پیروزی انقلاب گذشته است و خیلی ها آمدند و رفتند. پس اگر قرآن می فرماید قیامت نزدیک است یک دلیل آن همین است که گفتیم و دلیل دیگر این که مردمان بدانند که مطلب قیامت حتمی خواهد بود و بالاخره محقق خواهد شد و این آن قدر یقینی می باشد که قرآن دائماً می فرماید قیامت نزدیک است به این خاطر که انسانها خود را برای آن روز کاملاً آماده نمایند و نگویند حالا حالا ها قیامت نمی رسد و ما فرصت داریم.
2- اصولاً خداوند متعال دارای علومی است که فقط خود از آنها اطلاع دارد و هیچ کس در آن شریک نیست. مانند علم به قیامت. اما زمان ظهور را ممکن است پیامبر(ص) یا ائمه(ع) بدانند و از اخبار برنمیآید که زمان ظهور را فقط خدا میداند.
3- اولاً اسمی را که به کار برده اید صحیح نیست. ثانیاً یهود عُزَیر را پسر خدا می دانند پس مشرک اند و قرآن این مطلب را تایید کرده است " وَقَالَتِ الْيَهُودُ عُزَيْرٌ ابْنُ اللَّه... – توبه 30". ثالثاً در زمینه دین یهود شما می توانید به کتب مختلفی از جمله زندگی حضرت موسی علیه السلام در کتاب "از آدم تا خاتم" نوشته آقای رسولی محلاتی مراجعه نمایید و تمام موارد یهودیان را در آنجا مشاهده کنید
باسمه تعالی
مطلبی که شما فرموده اید درست نیست. چرا که ممکن است فرد مذکور برای آینده شما مناسب نباشد و شما نیز الان نمی دانید و بعدها خواهید فهمید. پس به شما میگوییم که اینگونه دعا کنید که خدایا اگر فرد مذکور برای همسری من مناسب می باشد موانع موجود در این راه را برای من برطرف کن و مرا به خواسته خود برسان. در غیر این صورت خیر.
لازم به ذکر است هر گونه ارتباط غیر از مسئله خواستگاری جایز نبوده و ممکن است به گناه نیز منجر شود.
باسمه تعالی
1- تمام اذکاری که گفتید مستحب است، چه در نماز واجب و چه در نماز مستحبی می توان آن ها را بگویید یا اینکه نگویید. اگر بگویید ثواب نمازتان بیشتر است.
2- نماز استغفار در مفاتیح الجنان ذکر شده است. لکن بدانید که لازم نیست حتما نمازی با این نیت خوانده شود. بلکه اگر شما بخواهید از مسئلهای توبه کنید می توانید روزی چهارصد مرتبه استغفار نمایید تا مدتی، و نیز عملاً موارد توبه را انجام دهید که ما آنها را در بحث توبه (لینک - مبحث معاد جلسات 78 به بعد) مطرح کردهایم.
باسمه تعالی
1- اولا در این مورد ما سخنرانی ای انجام داده ایم به عنوان عصمت انبیا (لینک) که می توانید رجوع نمایید. ثانیا در خود قرآن کریم اوامر و نواهی را به دو دسته تقسیم می کند. مانند امر به صدقه، امر به انفاق، امر به نماز شب و امثال اینها. آیا به نظر شما اینها واجب هستند؟ اگر بفرمایید خیر واجب نیستند، شما پاسخ دهید از کجا این مطلب را درمی آورد؟ نواهی پروردگار هم چنین است. بعضی از نواحی که عقوبت پروردگار را به دنبال دارد اصطلاحاً نواحی مولوی گفته شده و بعضی از نواحی که عقوبت پروردگار را به دنبال نداشته نباید ارشادی نامیده می شود.
2- بله.
3- بله درست است. در واقع پس از دریافت مقام عصمت نیز آنها هم این کار را انجام میدادند. لکن به طور کامل یعنی زمانی که در علم خداوند این افراد مورد آزمایش قرار گرفته اند پس از اینکه مقام عصمت را در زمان خلقت دریافت کردند و پا به عرصه وجود نهادند از این مقام به طور کامل استفاده کرده و صد درصد آن را انجام داده اند.
باسمه تعالی
در بحث تغلیب فقط مسئله مذکر بودن و مونث بودن مطرح نیست. بلکه ما مثال زدیم که در قرآن نیز دستورات احکامی به افراد مونث از باب تغلیب که به مذکر داده شده، شامل آنها نیز می شود. بنابراین در بحث تغلیب گاهی مذکر شامل گروه مونث نیز میشود و گاهی افراد تحت یک حکم می توانند اگرچه موضوعاً مشمول نیستند ولی حکماً مشمول باشند و این ارتباطی فقط به مذکر و مونث ندارد.
باسمه تعالی
توصیه می شود یک بار دیگر مبحث فوق را گوش نمایید. اولا ما نقل قول کرده ایم ولی اعتقاد ما بر این بوده و هست که ملائکه با اجنه نقاط مشترکی داشته و از نظر خلقت از هم متمایز هستند و در خلقت خود هیچگونه وجه اشتراکی با اجنه ندارند. بنابراین می شود گفت که هیچ جنی ملک نیست و هیچ ملکی هم جنی است. لکن وجوه مشترک این دو موجود بسیار می باشد. از جمله دیده نشدن، محسوس نبودن، ملموس نبودن و زندگانی خاص داشتند و غیره. ثانیاً قیاسی که نموده اید در پایان بحث صحیح نیست.
باسمه تعالی
1- به ایمیلتان ارسال شد.
2- در این باره رجوع کنید به مبحث نماز (لینک) و آن را دانلود کرده و استماع نمایید.
3- انجام واجبات بطور صددرصد و ترک محرمات صددرصد و در صورت داشتن وقت، مستحبات را انجام دهید (به هر مقدار) و مکروهات را نیز به هر مقدار که می توانید ترک کنید.
4- همانند مورد سوم باید عمل نمایید.
باسمه تعالی
1- حرز مذکور را باید بخوانید نه اینکه بنویسید.
2- اینها را ما در بحث دعا (لینک) جلسات 38 و 39 مفصل بیان کرده ایم. حتما رجوع نمایید.
باسمه تعالی
1- حتماً در مساجد حضور به هم برسانید و سعی کنید که نماز خود را به جماعت بخوانید.
2- تا آنجا که می توانید در مسجد یا مکان های دیگر موقع نماز با صدای بلند اذان بگوید.
3- در قنوت نماز های خود عبارت " رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي وَيَسِّرْ لِي أَمْرِي وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِنْ لِسَانِ يَفْقَهُوا قَوْلِ " را در همه نمازهای مستحب و واجب بخوانید.
4- هر روز سوره انشراح را بخوانید.
5- در رابطه با خشم و غضب و عصبانیت به کتاب میزان الحکمة رجوع کرده و حداقل یک بار احادیث در این زمینه را در کتاب مذکور بخوانید.
باسمه تعالی
این مطالب را ما در سخنرانی خود درباره سحر و جادو (لینک- مبحث دعا، جلسات 40 الی 45) مطرح کرده ایم. شما به آن سخنرانی مراجعه کنید و به صورت کلی بدانید که این موارد که می فرمایید جز شیادی افراد، چیز دیگری نیست.
باسمه تعالی
فرد مذکور باید حتما به پزشک مراجعه کنند تا اقدامات لازم را انجام دهد.
خود شما برنامه دهگانه هفتگی (لینک) را تا پایان سال انجام دهید و از هیچ چیز هراسی نداشته باشید.
باسمه تعالی
برنامه دهگانه هفتگی (لینک) را انجام دهید.