باسمه تعالی
البته آنگونه که شما میگویید هم نیست. لکن مشکلات در این زمینه بسیار زیاد است و متاسفانه فساد اقتصادی، بسیاری از مدیران اجرایی را درگیر کرده است. برای نجات از این امر همه باید دست در دست هم داده و اقدام کنند و کار با یک نفر درست نمی شود. باید اعتراض ها در فضای مجازی و نیز در محافل عمومی و غیره نسبت به افراد مفسد اقتصادی زیادتر شود تا نتیجه بخش باشد إن شاء الله.
باسمه تعالی
اگر همسر شما نمی گذارد که شما با برادرتان رفت و آمد داشته باشید با او صحبت کرده و سعی کنید ایشان را متقاعد کنید که اگر ایشان با برادر شما مشکلی دارند لااقل خود شما بتوانید به تنهایی به دیدار برادر رفته و صله رحم بجای آورید و اگر متقاعد نشدند، لااقل اجازه بگیرید که با پیامک و تلفن بتوانید به نوعی صله رحم کنید. چرا که ارتباط با رحم از طریق تلفن و پیامک و نامه نیز میسر بوده و مشکلی ندارد. البته اولویت با دیدار است.
جهت اطلاع از اینکه چه کسانی رحم هستند و صله رحم چیست، رجوع نمایید به جلسه 23 از مبحث حجاب (لینک).
باسمه تعالی
چنین حکمتی را ما ندیده ایم و اگر هم وجود داشته باشد و منظور عددی از نظر سن و سال برای توبه باشد قطعاً از دیدگاه قرآن کریم پذیرفته نبوده و نخواهد بود و نیز اگر چنین چیزی از گفته فوق برآید، به طور قطع و یقین فرمایش امیرالمومنین(ع) نیز نخواهد بود. چرا که توبه به سال عمر انسان بستگی نداشته و هرگاه انسان قبل از مشاهده ی علائم مرگ توبه واقعی کند، قطعاً پذیرفته خواهد شد.
باسمه تعالی
هنوز خوشبختانه یا متاسفانه ما نشنیده ایم که دست کسی قطع شود و در این زمینه رأی قاضی بسیار تاثیرگذار است. ممکن است یک قاضی مجازاتی را به نوعی به متهم و در واقع محکوم ابلاغ کند و قاضی دیگر به نوعی دیگر. به هرحال به رأی قاضی ارتباط دارد. اما در کل متاسفانه همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند قوه قضاییه نسبت به مفسدان اقتصادی آنچنان که باید و شاید عمل نکرده است.
باسمه تعالی
1- اولاً مسئله ای که فرموده اید به صورت تدریجی، صحیح نیست. ثانیاً ربا مسئله ای است که به شخص مسلمان ارتباط دارد و غیر مسلمانان اصلاً اعتقادی به ربا ندارند. بنابراین آنان کارهای خلاف دیگری هم انجام میدهند که چون اعتقاد ندارند بدون هرگونه مسئلهای مستقیماً به جهنم وارد میشوند. لکن فرد مسلمان برای فرار از خلود در آتش باید مواردی را رعایت کند. از جمله مسئله ی ربا در معاملات. مسئله ی قابل توضیح در پایان این است که بسیاری از کشورهای مسیحی و یهودیت در حال حاضر مانند ایران در بانکداری خود ربا و رباخواری ندارند و برای همین منظور اقتصادشان پیشرفته میباشد.
2- مطلب نزول عذاب فقط برای پیامبران پیشین بوده است. در زمان پیامبر خاتم(ص) و بعد از آن، خداوند به واسطه وجود آن حضرت عذاب را از امت پیغمبر آخرالزمان برداشته است. لکن بلاهای طبیعی و نیز موارد دیگر همچنان پابرجا خواهد بود.
3- اصولاً مشرکین بت را در کنار خداوند می پرستیدند و اصلاً معنای مشرک نیز همین است که خداوند را قبول داشته باشد لکن در کنار قدرت او قدرت دیگری را نیز شریک در برنامههای او بداند.
4- متاسفانه اینها روایاتی است که از بعضی کتب اهل سنت به کتابهای شیعه نیز سرایت کرده و صحیح نمی باشد.