باسمه تعالی
چنین لقبی را که ذکر کرده اید در هیچ کتاب معتبر به عنوان لقب خاص آن حضرت(عج) نیافتیم و اینکه فرموده اید آن حضرت(عج) به دنبال بیماران هستند تا آنها را شفا دهند نیز مطلب صحیحی نیست بلکه بیمار باید به دنبال طبیب باشد نه طبیب به دنبال بیمار و این مطلب عقلاً و شرعاً ثابت شده است. آن بزرگوار آنقدر مشغله کاری دارند که فرصت این که دنبال فرد فرد بیماران رفته و به معالجه آنها بپرداز را نخواهند داشت. اما اگر بیماری به آن حضرت(عج) توسل پیدا کند و در توسل خود صادق باشد، قطعاً آن حضرت(عج) جواب توسل او را خواهد داد.
باسمه تعالی
چنین افرادی اگر کودک باشند و پدر و مادر آنها شیعه باشد به خاطر چشم روشنی پدر و مادر او توسط ملائکه ی پروردگار در برزخ پرورش پیدا کرده و در قیامت اگر پدر و مادر بهشتی باشند به آنها ملحق شده و اگر بهشتی نباشند، خود آن کودک به بهشت وارد میشود. اما در مورد افراد بی عقل تکلیفی نداشته و یا بدون حساب وارد بهشت شده و یا اینکه در فضایی جداگانه برای آنها تکلیف ایجاد شده و مسیر بهشتی و دوزخی بودن آنها مشخص میگردد. وجه سوم این است که فردی کودک نیست و به سن بلوغ نرسیده و از دنیا میرود. چنین کسی نیز اگر مظلمه ای بر گردن نداشته باشد و مسلمان زاده و شیعه باشد وارد بهشت می شود.
باسمه تعالی
خواهر ارجمند، گاهی اجابت دعا زمانی طولانی به دنبال دارد و گاهی زمانی اندک. اگر ما به جای شما بودیم همچنان این مسیر را ادامه می دادیم. چون امام صادق -علیه السلام- فرمودند هیچ دری نیست که کوبیده شود مگر آنکه بالاخره بازگردد. لذا شما با کاری که انجام داده اید چیزی را از دست نداده اید که به خاطر آن ناراحت باشید. چون اگر این کار را نمی کردید باز هم همین حالت کنونی بود لکن تفاوت آن این است که اکنون نامه اعمال شما مملو از حسناتی است که در این مدت انجام داده اید و نتایج این حسنات را در این دنیا و عمده آن را در زمانی که به آن احتیاج دارید خواهید دید.
باسمه تعالی
1- حتما برای نماز و روزه احتمالی قضا اقدام نمایید.
2- خود شما یک ختم قرآن برای پدر انجام دهید.
3- اگر بدهی به هر کسی و به هر جا دارد، قضا نمایید.
4- اگر به او خمس تعلق می گرفته، بدهی خمس او را پرداخت نمایید.
5- اگر مظلمه ای از نظر معنوی مانند ناراحت کردن دیگران بر عهده ی او می باشد، رضایت افراد مذکور را حاصل نمایید.
باسمه تعالی
1- نه تنها چنین کسی پیدا می شود، بلکه کسانی نیز هستند که سعی دارند حتی مکروهات را هم انجام ندهند. افرادی که اصلاً گناه کبیره انجام نمی دهند بسیار زیادند و افرادی که گناه صغیره نیز انجام نمیدهند خوشبختانه تعدادشان کم نیست.
2- خیر. باید یقین داشته باشید که گناه کبیره انجام نمیدهد و اصرار نیز بر گناه صغیره ندارد.
3- خیر. به هیچ عنوان در چنین حالتی نباید امام جماعت واقع شوید.
باسمه تعالی
اولاً به هیچ عنوان مسائل سیاسی را در زندگی خود داخل نکنید.
ثانیاً هم کفو بودن تعریفی دارد و آن این است که نه خانم و نه آقا به قدری از یکدیگر دور نباشند که از نظر مالی و از نظر فرهنگی و از نظر مسائل اجتماعی به هیچ عنوان نقطه مشترکی نداشته باشند.
ثالثاً در ازدواج بسیاری از این مسائلی که گفته اید حل خواهد شد. بنابراین این مسائل جزئی را کنار گذاشته، به مسائل مهم و کلی بپردازید.
باسمه تعالی
اگر خداوند کسی را برای کمک بفرستد، آن کس خودش به اذن خداوند کمک های لازم را خواهد کرد و کار را درست می کند. بدون اینکه بخواهد به شما چیزی بگویند. البته اگر حضرت ابراهیم(ع) و امام حسین(ع) از جبرائیل یا اجنه درخواست کمک نیز میکردند کار خلاف شرعی نبود. لکن انسان در مسیر تکامل و اینکه انسان کامل و عبد مخلَص در پیشگاه پروردگار باشد، به مقامی می رسد که همه چیز خود را فناء در ذات الهی می داند. این مقام برای ما و شما مسلماً نخواهد بود. لکن برای انبیاء(ع) بعضاً، و ائمه ی معصومین(ع) جمیعاً همواره بوده است.