باسمه تعالی
از منوی بالای صفحه سخنرانی ها -> استاد مخملباف -> و سپس بحث معاد را انتخاب نمایید.
لینک: http://www.almiqat.com/Lesson/%D9%85%D8%A8%D8%AD%D8%AB_%D9%85%D8%B9%D8%A7%D8%AF/51460
باسمه تعالی
حداقل این کار را باید تا پایان ماه صفر انجام داده و سپس گزارش کار خود را برای ما بنویسید تا تغییراتی را در برنامه شما بدهیم.
در رابطه با تربیت کودک کتابی از آیت الله فلسفی -رحمة الله علیه- با نام "کودک از نظر وراثت و تربیت" وجود دارد. حتما آن را گرفته و مطالعه نمایید. بدون داشتن اطلاعات هیچ گونه اقدامی برای کودک خود انجام ندهید.
باسمه تعالی
برنامه دهگانه هفتگی ما را که در جلسه ۷۶ از مبحث دعا (لینک) بیان کرده ایم را انجام دهید.
باسمه تعالی
میتوانید برای پاسخ کامل این سوال به بحث معاد (لینک) جلسات مربوط به صحنههای قیامتی مراجعه نمایید. لکن این را بدانید که همه این چیزهایی که شما و ما تصور میکنیم قبلا در اراده پروردگار لحاظ شده است و به کسی ظلم نخواهد شد.
باسمه تعالی
اصولاً از نظر شرعی قبل از ازدواج دوستی معنایی ندارد. بلکه اگر شخص قصد ازدواج دارد باید برای خواستگاری قدم پیش گذاشته و در صورتی که بخواهد با شخص مورد نظر صحبت کند، از نظر شارع حتی برای جلسات متعدد اشکال ندارد.
اگر فردی از طریق دوستی کارشان به ازدواج بینجامد اگرچه ممکن است معصیت کرده باشد لکن ازدواج آنها با در نظر گرفتن شرایط از هر نظر می تواند مفید فایده واقع شود.
باسمه تعالی
1- همانطور که در بحث دعا به شما آموزش داده شده به همان صورت باید عمل کنید.
2-باید موارد برنامه دهگانه هفتگی را حداقل به مدت سه ماه مستمراً انجام داده تا بعد از آن گزارش خود را از نظر روحی بیان کرده و سپس دستور جدید به شما داده شود.
گفتن صد لعن و سلام نیاز نیست بلکه همان یک بار کفایت می کند.
باسمه تعالی
انبساط روح فقط و فقط به اجرای دستورات الهی و منویّات پروردگار متعال می باشد و اگر کسی عادت کند آنچه را که پروردگار مهربان فرموده است انجام دهد، آرام آرام دارای یک آرامش خاطری خواهد شد که قابل توصیف نیست. شما نیز میتوانید با انجام موارد ده گانه (برنامه هفتگی گفته شده در جلسه 76 بحث دعا - لینک) و گزارش آن برای انبساط روحتان برنامه ریزی نمایید.
باسمه تعالی
ایرانیان قبل از ظهور اسلام یکتاپرست نبودند بلکه عموماً به آیین زرتشت بودند که قائل به خدای خوبیها و خدای زشتی ها بودند و بعد از ظهور اسلام گرایش پیدا کرده و یکتاپرست شدند.
شخص مذکور نامه پیامبر(ص) را پاره کرده و به آن اهانت نموده است. برای درک بهتر این موارد می توانید به کتاب فروغ ابدیت نوشته جناب آقای سبحانی مراجعه نمایید.
باسمه تعالی
1- دو قول در این زمینه موجود است. قول اول مسموم شدن آن حضرت(ص) است و قول دوم بیماری آن بزرگوار و سپس رحلت آن حضرت(ص).
2- اگر تفسیر به معنای واقعی خود مطرح باشد، یعنی تحقیق و پژوهش در لغات قرآن، شأن نزول ها، تاریخ وارده درباره آیات، احادیث معصومین (ع) و ارتباط آن با آیات و امثالهم در واقع همان تدبّر در قرآن می شود. در غیر اینصورت تفسیر خوانی نمی تواند تدبّر به معنای واقعی باشد. اگر هم باشد بسیار ضعیف است.
3- شما می توانید در این زمینه به کتاب مکارم الاخلاق آیت الله فلسفی -رحمة الله علیه- مراجعه نمایید که هم از آیات و هم احادیث در آن کتاب برای اخلاق استفاده شده است.
4- عصبانیت یکی از صفات انسانی است که ممکن است مذموم یا ممدوح باشد. مذموم بودن آن، خارج از کادر الهی بوده و ممدوح بودن آن، آن است که در کادر الهی باشد. حال فرق نمی کند در مسائل دینی یا مسائل دنیایی باشد.
باسمه تعالی
1- در زمینه تعلیم دادن شما مختار هستید. لکن اگر بتوانید این کار را انجام دهید آنچنان پاداش خواهید داشت که کمتر کسی در عالم وجود به آن پاداش رسیده باشد.
2- برنامه دهگانه هفتگی (لینک) را انجام دهید.