باسمه تعالی
مطالبی که شما فرموده اید اگر چه در جای خود درست می باشد لکن پاسخ سوال مذکور نیست. شما در جواب سوال فوق باید بگویید اگر خداوند محتاج باشد:
1- دیگر نمی تواند پاسخگوی نیاز مخلوقات خود باشد.
2- نوع احتیاج او چیست و چگونه است؟
3- قطعاً کسی هست که احتیاج او را برآورده سازد.
4- نتیجه اینکه برآورنده ی احتیاج خداوند در واقع خود، خالق دیگری در کنار او است و این تعدد خالق را میرساند که باطل است.
باسمه تعالی
برنامه دهگانه هفتگی را که در جلسه شصت و هفتم بحث دعا (لینک) بیان کرده ایم را انجام دهید. بعد از ۱۵ روز گزارش خود را برای ما ارسال کنید و اگر چنانچه سراغ رمال، دعانویس و غیره بروید تمام مواردی را که گفته شده و انجام میدهید خنثی خواهد شد.
باسمه تعالی
اصولا ریالی از درآمد حج صرف جنگ یمن نمیشود. چرا که درآمد حجاج کلاً ما بین عربستان و کشورهای طرف قرارداد می باشد و در واقع سهمی از این درآمد را کشورها اخذ میکنند و سهمی دیگر را عربستان. اما سهم عربستان از درآمد حجاج فقط و فقط صرف مسائل مکه و مدینه و حرمین شریفین میشود و عربستان نیازی به این بودجه که بسیار کم هم میباشد ندارد. اگر دقت کنید بودجه جنگ یمن و امثالهم در بودجه عربستان از فروش نفت قبلاً به طور مشخص پیشبینی شده و برداشت آن به همین وجه صورت میگیرد. خوب است قبل از بیان این مسائل مخارج حجاج را در عربستان درنظر بگیرید تا بدانید اصولا چیزی از مبلغ مخارج نمی ماند که بخواهد به جیب کسی برود. مثلاً یک ماه صبحانه، نهار و شام ونیز ایاب و ذهاب، همچنین مخارج هواپیما، ویزا، هتل ونیز خدماتی که در آن کشور باید به زائران ارائه شود و امثال اینها. حتی در جمع، مخارج برای یک حاجی به صورت فردی، بیشتر خواهد بود تا نسبت به کاروان هایی که حجاج را به حج می برند.
باسمه تعالی
خیلی خوب است که بدانید شما دارید نماز میخوانید و با رکعات مشخص نماز به جا می آورید. لکن تعداد هیچکدام از این رکعات در قرآن کریم موجود نیست و همچنین جزئیات بسیاری از مسائل شرعی در قرآن کریم موجود نیست و حتما باید در این زمینه به روایات و احادیث نبوی و امامان معصوم (ع) مراجعه شود. مسئله ولایت نیز اگرچه کلیات آن در قرآن کریم به طور واضح و صریح بیان شده است اما در جزئیات آن مانند نام های ائمه (ع) حتما باید همانند کیفیت نماز به احادیث و روایات نبوی و ائمه (ع) مراجعه شود.
در این باره همچنین می توانید به مبحث امامت (لینک) رجوع نمایید
باسمه تعالی
کمک کردن فقط به مادیات ختم نمیشود. مخصوصاً اینکه حتما بخواهید با پول به کسی کمک کنید. بلکه شما می توانید از نظر معنوی یا فکری و یا از نظر فیزیکی به کسی کمک نمائید. مثلاً هفته ای یک روز به کهریزک یا بیمارستان جانبازان و معلولین یا مهد کودک ها و امثال اینها رفته و در آنجا با جسم خود خدمت نمایید. کاری که بعضی از پرستاران فداکار انجام می دهند.
همچنین رجوع نمایید به جلسه 20 از مبحث معاد (لینک) با عنوان "آداب و شرایط دعا(6) صدقه و تآثیر آن در استجابت دعا".
باسمه تعالی
1- هر عملی را که می خواهید انجام بدهید ببینید شارع مقدس آن را تایید می کند یا نه. اگر شارع مقدس آن را تایید و یا تکذیب نمیکند، آن عمل مباح بوده و انجامش برای شما پاداشی ندارد.
2- اگر عمل را تایید کند، دارای پاداش بوده و بسیار خوب است که انجام دهید.
3- اگر عمل را رد نماید، دلیل بر آن است که این عمل عقوبت داشته و جایز نیست که آن را انجام دهید.
مبحث مومن واقعی (جلسات 60، 61 و 62 از مبحث معاد - لینک) را استماع نمایید.
باسمه تعالی
1- الف) علتهای کدورت بین این دو را شناسایی کرده، مانند حسادت، بخل یا امثال این ها و سپس به درمان آن بپردازید. ب) به هیچ وجه بین این دو فرق نگذارید و هر دو را به یک اندازه دوست داشته باشید. ج) از مواردی که باعث تنش بین این دو می شود خودداری نمایید.
2- برنامه دهگانه هفتگی را که در جلسه 76 از مبحث دعا (لینک) بیان کرده ایم را مرتب انجام دهید. بعد از گذشت یک ماه، گزارش کار خود را برای ما ارسال کنید تا نحوه برنامه ریزی کردن را به شما بیاموزیم
باسمه تعالی
1- در نمازهای جماعت تا آنجا که می توانید شرکت کنید.
2- در مجالس سخنرانی های مفید شرکت نمایید.
3- حتما در کلاسی که برایتان مفید است مانند قرآن، اعتقادات، عربی، احکام و امثال اینها ثبت نام کنید.
4- سعی کنید در خانه با صدای بلند در مواقع اذان، اذان بگویید.
5- زیاد تلاوت قرآن کنید. مخصوصا به سبک ترتیل.
یک ماه بعد گزارش کار خود را برای ما ارسال نمایید.