باسمه تعالی
در قرآن کریم آیات مختلف و متنوعی وجود دارد مثلا آیاتی که دلالت بر وجود قیامت می کند بصورت جداگانه و آیاتی که دلالت بر وجود رجعت می کند بصورت جدا مطرح شده است. آیه ای که بیان کرده اید بعضا فرموده اند که دلالت بر قیامت می کند و آیه ی "إِنَّا لَنَنصُرُ رُسُلَنَا وَالَّذِينَ آمَنُوا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيَوْمَ يَقُومُ الْأَشْهَادُ - غافر-51" آیه ای است که دلالت بر رجعت می نماید. چرا که خداوند وعده ی نصرت رسولانش را می دهد در حالی که بیشتر این رسولان و شاید هم همه ی آنها، هیچکدام در دنیا آنچنانکه باید حمایت نشدند و در ذیل این آیه فرموده اند منظور از نصرت رسولان در زمان رجعت می باشد و نیز آیات دیگری هست که دلالت بر رجعت می کند. در این زمینه می توانید به بحث رجعت جناب استاد مخملباف مراجعه نمایید.
باسمه تعالی
پروردگار متعال بر اساس حکمت و مصلحت خود برای هر بنده ای توانایی خاصی را در نظر گرفته و به همان مقدار نیز از او تکلیف خواسته است. آیه شریفه " لایکلف الله نفسا الا وسعها " مشعر به همین مطلب می باشد. بنابراین ما نباید به فکر این باشیم که جای فلان عالم دینی یا فلان فرد دانشمند را بگیریم. بلکه باید دائما به فکر این باشیم که دارای چه استعداد و توانایی هستیم و چگونه باید آنرا بکار بسته و از آن نهایت استفاده را بنماییم چرا که قطعا خدای متعال نیز از ما نخواسته است که جای فلان شخص و یا دیگری باشیم.
و اما در مورد صفا و صمیمیت باید گفت در روزگاران گذشته مانند اکنون معصیت های گوناگون موجود نبود و از علت های عدم صفا و صمیمیت و وجود نفاق و تمرد بندگان از حق تعالی، وجود معاصی جدید می باشد. اصولا هر چه انسان از معصیت کناره گیری نماید دارای صفای باطن بیشتری خواهد شد. در عین حالی که هیچگاه زمین از حجت های خدا خالی نخواهد بود.
و اما در مورد شناخت خود و رسیدن به شناخت خدای متعال چند کار را باید انجام داد. اولا حتما کتاب شریف توحید مفضل را بخوانید. دوما سی دی های مبحث توحید را حتما گوش کنید آنگاه ببینید چه تحولی برای شما ایجاد شده است. برای ما بنویسید تا بتوانیم بیشتر در خدمت شما باشیم.
باسمه تعالی
فقر و ثروت عواملی را می طلبد که بعضی از آن عوامل مادی بوده و بعضی معنوی می باشند. مهمترین عامل در فقر و ثروت تلاش و کوشش انسانهاست بدین صورت که اگر انسان ها تلاش و کوشش کنند و این تلاش و کوشش با تفکر و برنامه ریزی همراه باشد، شخص می تواند به آینده ی مادی خود امیدوار باشد، در غیر این صورت مسلما دچار فقر خواهد گردید. قرآن کریم هم در سوره مبارکه نجم به این مطلب اشاره می کند. آنجا که میفرماید: " أَن لَّيْسَ لِلْإِنسَانِ إِلَّا مَا سَعَى" و نیز عوامل دیگری نیز در فقر و ثروت دخالت دارند از جمله کمک خواهی از خدای متعال و توکل بر حضرت حق نمودن و انجام دادن عباداتی از جمله بیان اذکار و نمازها و غیره برای ازدیاد ثروت و نجات از فقر که اشخاص با توجه به این موضوع می توانند از فقر خود بکاهند.
همچنین عواملی دیگری در فقرها و ثروت های موقتی دخیل می باشند که مهمترین آن آزمایش الهی است نسبت به بندگان در مقاطع خاصی از زندگی آنها که این مطلب با توجه به مصلحت بندگان از جانب حق تعالی برای آنها در نظر گرفته می شود. گاهی هم هست که با شناختی که خدای تعالی از مخلوقات دارد، بعضی از بندگان ظرفیت و پذیرش مقدار زیادی از ثروت را بیش از آنچه که دارند را ندارند و در صورت داشتن بیش از آنچه که دارند به هلاکت می افتند. در اینجا هم پروردگار متعال با توجه به خیر خواستن برای بندگان مومن خود، آنها را در یک حدی از مسائل مادی نگه می دارد تا به هلاکت نیفتند. البته عوامل دیگر هم هست که متاسفانه سایت گنجایش آن را ندارد.
باسمه تعالی
قبل از هر چیز باید دانست که لباس نشانگر عقیده درون افراد نیست بلکه معتقدات یک فرد و اظهار آنها توسط او نشانگر میزان شخصیت و تقیّد و تدیّن آن فرد می باشد. اما در مورد مطلبی که فرموده اید مسلما اینگونه لباس ها در بیش از یک هزار سال پیش نبوده اند چرا که اینگونه خیاطی ها و اینگونه بافت ها و نوع پارچه ها در گذشته موجود نبوده است. بلکه در زمان های گذشته فقط چند نوع پارچه آن هم به سبکی خاص بیشتر موجود نبوده است. اما سبک پوشیدن تقریبا با مقداری تفاوت همان سبک ائمه ی اطهار –سلام الله علیهم اجمعین- است.
باسمه تعالی
در حال حاضر ترجمه هایی که از قرآن کریم در بازار می توان به عنوان یک ترجمه بسیار مختصر به آن نگاه کرد "صرفا به عنوان ترجمه" و آنرا پذیرفت چند مورد می باشد که از جمله آنها ترجمه جناب آقای حداد عادل می باشد که به تازگی به چاپ رسیده است. یادآوری می کنیم که البته ترجمه با تفسیر کاملا متفاوت است.
باسمه تعالی
علامه به شخصی گفته می شود که در علوم مختلف متخصص بوده و بسیار داناست. آیت الله یکی از اصطلاحات حوزه های علمیه است که به اشخاصی که تا مقطعی از سطوح دینی را در حوزه تحصیل نماید گفته می شود. واژه حضرت در فارسی به معنای آقا می باشد و اگر بخواهند محترمانه شخصی را نام ببرند از واژه ی حضرت قبل از اسم آن شخص استفاده می کنند. امام نیز به معنای پیشوا می باشد و در مسائل دینی هر کس که پیشوایی گروهی را به عهده داشته باشد به آن شخص امام گفته می شود.
باسمه تعالی
همینطور که می گویید مطلب به ظاهر امر درست می رسد. لکن اگر چنین عملی توسط آن حضرت صورت می گرفت، دیگر افراد مورد امتحان قرار نمی گرفتند و هدف خدای متعال آزمایش کردن بندگان است آن هم در مسیر طبیعی خودش و بنا نیست که از مسیر غیر طبیعی برای آزمایش کردن و آزمایش شدن و امثال این کارها استفاده شود.
باسمه تعالی
معجزه وسیله و ابزاری برای شناسایی و شناختن پیامبر و امام می باشد و ابزاری برای کارهای نفسانی و شخصی نمی باشد و بکار بردن آن فقط به اذن خدای تعالی جایز است و در مواردی است که حق تعالی -جل عظمه- دستور آن را صادر نموده باشد و از آن کار راضی باشد و آنچه که شما فرموده اید کارهای شخصی و طبیعی است و معجزه برای چنین کارهایی انجام نمی شود.
باسمه تعالی
1-در ماه صفر هر روز 10 مرتبه دعای "یا شدید القوی..." که در اعمال ماه صفر در مفاتیح ذکر شده است را با توجه بعد از نماز صبح بخوانید.
2- هر روز دعاهای روزهای هفته را حتما بعد از نماز صبح بخوانید.
3- قبل از خارج شدن از خانه آیت الکرسی و معوذتین(سوره های ناس و فلق) را بخوانید.
در پایان ماه صفر گزارش حال خود را بیان کنید تا ارائه ی طریق شوید.