باسمه تعالی
باید بدانید که همه پیامبران و ائمه ازدواج کرده اند و جانشینان آنها نیز همگی ازدواج کرده اند و چاره ای برای شما نیست جز اینکه افراد مافوق را کنار گذاشته و با یکی از همین افرادی که متدین تر و متشرع ترند ازدواج نمایید و این فرصت طلایی را از دست ندهید و بدانید تمام آنهایی که در سنین بالا هم اکنون منتظر خواستگار هستند در آغاز تقریبا همین نوع افکار را داشته اند.
باسمه تعالی
از پیشنهاد شما متشکریم ما همچنان در این قسمت به سولات پاسخ خواهیم داد چرا که بخش های فروش سی دی ما در واحدهای سمعی و بصری شعب می باشد و اگر کسی در قسمتی از پاسخ های سوالات به استماع سی دی ارجاع داده می شود صرفا برای رفع تنبلی و اینکه بعضی از پاسخ ها واقعا مفصل بوده و امکان پاسخ گویی آن در سایت وجود ندارد.
باسمه تعالی
در این مورد باید بگوییم از صفات مؤمن داشتن صفت بین خوف و رجا بودن است و اگر کسی بداند که جزء متقین است، مسلماً دیگر تلاشی نخواهد کرد تا به درجه متقین بودن برسد. ولی همین که انسان نمی داند از متقین به شمار می رود یا خیر، مجبور خواهد بود دائماً در تلاش باشد تا به این مقان نائل گردد و خود این تلاش انسان را به تکامل واقعی می رساند. این مثل این می ماند که شما در جلسه کنکور حاضر شوید ولی از قبل بدانید که قبول شده اید و جلسه کنکور شما فرمالیته باشد. مسلماً قبل از آن هیچ گونه تلاشی نخواهید کرد و در سر جلسه نیز دقتی در پاسخ دادن به سؤالات نخواهید داشت، چون می دانید جزء قبول شدگان از پیش هستید و این فرق می کند با کسی که نمی داند قبول می شود یا نه و دائماً حتی سر جلسه با دقت و تمرکز و توجه شرکت نموده و بعد از آن نیز دائماً دعا می کند که ان شاء الله از قبول شدگان باشد. البته این مثال فقط برای تقریب به ذهن بود نه چیز دیگر.
باسمه تعالی
ظاهراً شما به موضوع حدیث توجه نکرده اید. موضوع آن است که آیا کسانی که نماز را سبک بشمارند مجازات می شوند یا خیر. سپس پیامبر جواب داده اند که بعضی مجازات می شوتد و مجازات آن ها مواردی است که ذکر شده است. پس بحث در اینجا نخواندن نماز یا انجام ندادن عمل نیست، بلکه سبک شماردن آن است. و همانطور که در بحث در سی دی نماز بدان اشاره شده فرق است بین انجام ندادن عمل و انجام دادن آن به صورت ناقص.
باسمه تعالی
همانطور که در سی دی نماز توضیح داده ایم، این حدیث شریف بعد از قبولی اعتقادات شخص می باشد. یعنی اعتقاد به توحید، نبوت، امامت، معاد و نیز به ما انزل الله. فلذا مطمئن باشید کسی که به چنین مواردی اعتقاد صحیح داشته باشد و دو رکعت نماز مقبول به جای آورد، پروردگار مهربان بنا بر صفت ارحم الراحمینی خود اگر بقیه اعمال او نیز نقائصی داشته باشد، به بهانه این دو رکعت نماز مقبول آن ها را نیز قبول خواهد نمود.
ب) خیر. چرا که مهم ترین عمل عبادی او مورد قبول واقع نشده است و در این صورت وقتی مهم ترین آن ها را در صحیفه اعمال خود نداشته باشد، مابقی آن ها اگر چه به جا آورده شده باشد، ارزشی ندارد. این دقیقاً مانند آن است که کسی همه اعمال را انجام بدهد ولی به ولایت امیر المؤمنین (ع) اعتقاد نداشته باشد. از باب اهمیت مسدله ولایت اگرچه بقیه اعمال او خیلی خوب باشد، قابلیت بازرسی و صلاحیت بررسی را نخواهند داشت. فلذا شرط قبولی همه اعمال از جمله نماز ولایت است و شرط قبولی اعمال عبادی قبولی نماز است. البته اینکه خداوند تبارک و تعالی در قیامت بر بنده ای که ولایت را قبول داشته و اعمال خوب را انجام داده باشد (البته پس از اعتقادات صحیح) و فقط نماز او مشکل داشته باشد، ممکن است به عنوان حق الله او را مورد عفو قرار بدهد. ابته این ها همه امکان است و اصل در همان است که در آغاز بحث به آن اشاره کردیم.
باسمه تعالی
وقتی در کشوری حکومت اسلامی بر پا می شود، طبق روایات و احادیث وارده، بر حاکم اسلامی واجب است تمام مسیرهای فساد و هرزگی و فحشا را بسته و از شیوع فحشا جلوگیری نماید و این فقط شامل حجاب نمی شود. بلکه همانطور که می بینید، بستن کاواره ها، مشروب فروشی ها، قمارخانه ها و امثالهم که حجاب نیز یکی از آنها است انجام می شود.
برای سوال دوم به بعد نیز حتما به سی دی ما تحت عنوان حجاب که بسیار ارزنده و جالب می باشد رجوع نموده، اگر پس از استماع آن سوالی در ذهن شما وجود داشت حتما با ما در میان بگذارید.
باسمه تعالی
1- حتما سی دی ازدواج ما را گوش کنید.
2-دلایلی که ذکر کرده اید برای عدم ازدواج با چنین شخصی کافی نیست.
3- حتما با مدیریت محترم موسسه جناب استاد مخملباف در این زمینه تماس بگیرید تا راه خاصی را پیش پای شما قرار داده تا بتوانید به هدف خود نائل شوید.
تلفن: 55370517 - 55390144 - 021
باسمه تعالی
برادر گرامی، دین نزد خداوند فقط اسلام می باشد و دین همه ی پیامبران از آدم تا خاتم -صلوات الله علیهم اجمعین- اسلام بوده است. آنچه که بین آنها متفاوت بوده شریعت بوده است نه دین. دلیل قرآنی آن نیز در آیات 19 و 85 سوره مبارکه آل عمران ذکر شده است.
إِنَّ الدِّينَ عِندَ اللّهِ الإِسْلاَمُ ... (در حقيقت دين نزد خدا همان اسلام است ).
وَمَن يَبْتَغِ غَيْرَ الإِسْلاَمِ دِينًا فَلَن يُقْبَلَ مِنْهُ وَهُوَ فِي الآخِرَةِ مِنَ الْخَاسِرِينَ. (و هر كه جز اسلام دينى [ديگر] جويد هرگز از وى پذيرفته نشود و وى در آخرت از زيانكاران است).
باسمه تعالی
اگرمنظورشماازتحمیل این است که مردم را به زورمسلمان کنیم درجواب بایدگفت درست می گویید پیامبران هم هیچگاه به زور مردم را واداربه مسلمان شدن واختیاردین نکرده اند ولی اگر منظور شما این است که ائمه با بی حجابی موافق بوده اند باید گفت متاسفانه این کلام بی پایه و اساس است ، تمام پیامبران و ائمه (ص) برای برپاداشتن احکام الهی که یکی از آنها حجاب می باشد قیام نموده و بلکه به شهادت رسیده اند ، شما خیال می کنید 11 امام معصومی که به شهادت رسیدند برای چه چیز به شهادت رسیده اند اگرمخالفت اینها با عدم اجرای قوانین الهی که یکی از آنها حجاب است نبود همگی آنها زنده بوده و عمرطبیعی خود را می کردند در زیارت نامه امام حسین (ع) صحبت از نماز و زکات و امثال اینهاست حجاب نیز مانند یکی از اینهاست به نظر شما آیا احکام الهی با یکدیگر از نظر نزول و فرمانبرداری از اوامرو نواهی الهی با یکدیگر تفاوت دارند؟! قطعا شما اینگونه فکر نمی کنید ، همه اوامر الهی و نواهی آن از نظر اجرا و عدم اجرای آن در پیشگاه پروردگار یکسان بوده و متخلف از آن کیفر خواهد شد و این مطلب دهها آیه از قرآن کریم و صدها حدیث از پیشوایان دین را به عنوان پشتوانه خود دارد.
باسمه تعالی
باز هم می گوییم که حضرتعالی نظرات آیت الله خوئی را به صورت مجموعه استماع نموده سپس درخواهیدیافت که نظر ایشان موافق ولایت فقیه است نه مخالف آن چرا که خود آیت الله خوئی (ره) نیز در زمان خود ولی فقیه بوده اند و ولایت داشتن ایشان بر مقلدین بی شمار خود نشات گرفته از بحث ولایت فقیه است ، به نظر شما آیا می شود کسی ولی فقیه باشد و با ولایت فقیه که ریشه و بنیاد سرپرستی فقیه برامورفقهی جامعه است که خودش می شود مخالفت کند ؟ شاید منظور شما سعه ولایت فقیه است اگر این باشد باید بگوییم بلی بعضی از دانشمندان شیعه در سعه ولایت فقیه اختلافاتی دارند.