باسمه تعالی
1- مشکلی ندارد. ولی خود آن بزرگواران به شما خواهند گفت تا زمانی که پیامبر خاتم (ص) را دارید، به ایشان رجوع کنید. چراکه خود آنان نیز توسل به پیامبر خاتم (ص) پیدا می کردند.
2- ما اینها را در بحث توسل پاسخ داده ایم. (بحث دعا، جلسات مربوط به توسل خصوصا جلسات 54 و 55)
ضمن اینکه آن بزرگواران همگی می شنوند، شما زمانی می توانید اطلاع حاصل کنید از اینکه جواب مثبت به شما داده اند که حاجت شما برآورده شود.
3- بلی.
باسمه تعالی
1- قبل از خروج از خانه حتما بخوانید.
2- گرفتن وضو درست قبل از خواب مستحب است و واجب نیست و برای تلاوت قرآن اگر می خواهید قرآن را لمس کنید حتما وضو بگیرید.
3- برای بدست آوردن تفسیر مفصل دعای مکارم اخلاق می توانید به کتاب شرح مکارم اخلاق از مرحوم فلسفی (ره) رجوع نمایید.
4- شما وقتی به پزشک مراجعه می کنید، یک دوره کامل را باید از دارو استفاده نمایید. شما هنوز چند روزی نیست که این برنامه را انجام داده اید. حداقل سه ماه این برنامه را انجام دهید. آنگاه گزارش خود را هر ماه برای ما ارسال نمایید. مطمئن باشید که نتیجه ی لازم را خواهید گرفت. إن شاء الله.
باسمه تعالی
از همین امروز شروع کنید کاری را که می گوییم به دقت انجام دهید. سپس هفته به هفته گزارش آن را به ما بدهید. ضمن اینکه هر هفته به برنامه ی شما چیزی اضافه خواهد شد.
1- هر روز تا پایان ماه صفر زیارت عاشورا را بخوانید و شب های جمعه تا پایان سال حتما دعای کمیل را با وضو و رو به قبله قرائت نمایید.
2- شب ها قبل از خواب وضو گرفته، 50 آیه از اول قرآن را بخوانید. سپس شب بعد، از آیه 51 به بعد و همین طور شب های آینده ادامه دهید.
3- هنگامی که در بستر وارد می شوید، آیة الکرسی و سوره ناس و فلق را خوانده سپس بخوابید.
4- صبح ها نیز پس از برخواستن از خواب و هنگام خروج از خانه، آیة الکرسی و سوره های ناس و فلق را بخوانید.
5- هر روز دعای مکارم اخلاق را از روی مفاتیح الجنان بخوانید.
پس از یک هفته نتیجه را به ما گزارش داده تا کم کم برنامه ی لازم را به شما ارائه دهیم.
باسمه تعالی
اتفاقاً این سؤال را جناب ابو بصیر (ره) از امام صادق -علیهالسلام- سؤال نمود که چرا باید شخص حائض تنها روزه را قضا کند و نماز قضا ندارد. حضرت در جواب فرمودند چون روزه در سال یک ماه است و نماز هر روز و شب است و لذا خدای تعالی فقط قضای روزه را بر زن حائض واجب کرد و قضای نماز را واجب نکرد . (علل الشرایع جلد 1 صفحه 277 و بحارالانوار جلد 78 صفحه 84 حدیث 5)
باسمه تعالی
1- اصولا در چنین کلماتی چه شما بخواهید، چه نخواهید، آنها را به صورت مدی خواهید خواند. مگر اینکه کسی اصل کلمه را اشتباه بخواند. لکن کشش مد، مخصوصا مدهای سه الفی و چهار الفی در نماز مستحب است ولی واجب نیست. به همین مقدار که شما کمی هم آنها را بکشید کفایت می کند. اما در کلمه " ولا الضالین" فرموده اند که بیشتر از کلمات دیگر کشیده شود. البته اگر به همان صورت پنج الفی کشیده شود بهتر است.
2- استحباب این مطلب در کل نماز می باشد.
باسمه تعالی
قاعده کلی در معرفت و خداشناسی دو چیز است: 1- رجوع به قرآن کریم، 2- اهل بیت عصمت و طهارت – سلام الله علیهم اجمعین- که این معنای همان ثقلین می باشد و هر کس تا زمانی که مطابق این دو اصل صحبت کرده و عمل نماید، مورد تایید می باشد و هر زمان که گفته یا کردار او با این دو اصل مخالف بود، مورد تایید نمی باشد. مطلب دیگر اینکه انسان نباید به دنبال افراد برود (البته منظور غیر معصوم است) بلکه باید به دنبال تفکر و اعتقاد آنها باشد و اگر چنانچه این تفکر و اعتقاد با دو اصل فوق منافات نداشت، تبعیت از آنها مشکلی ندارد. در غیر این صورت خیر.
باسمه تعالی
1- منظور ما این بود که هیچ کدام از آن 124000 پیغمبر الان در میان ما نیستند اگر چه بعضی از آنها زنده باشند که این هم خود جای بحث و تامل دارد چراکه حضرت عیسی(ع) نیز حسب بعضی از آیات قرآن کریم و روایات زنده نیستند و بعد از عروج خود، به ظاهر امر از دنیا رفته اند. لکن اگر هم آن حضرت(ع) یا پیامبر دیگری زنده باشند، من و شما به آن حضرت دسترسی نداشته و در میان ما نیستند فلذا اگر هم بگوییم همه پیامبران از دنیا رفته اند حرف بی موردی نزده ایم. چراکه به هر حال نتیجه آن این است که ما به هیچ پیامبری در حال حاضر دسترسی نداریم و هیچ پیغمبری نیز الان حاضر نیست.
2- منعم شدن به نعم الهی در بهشت برزخی مسلما فقط برای ارواح است. حالا ارواح در بهشت برزخی در قالب های مثالی از نعمت هایی برخوردار می شوند این خود بحثی مفصل دارد. البته خداوندی که چگونگی لذت بردن جسم از نعمت های متناسب با آن را ایجاد کرده است، همین طور برای ارواح نیز نعمت هایی را برای متنعم شدن آن ایجاد نموده است.