باسمه تعالی
ناسخ و منسوخ اصطلاحا به آیاتی گفته می شود که در جهت بیان احکام شرعی نازل شده و سپس به دلایلی در زمان حیات پیامبر (ص) حکم آن زائل گشته است یعنی کنار گذاشته شده است در این صورت به آیه ای که حکم آن کنار گذاشته شده است منسوخ و به آیه ای که آنرا کنار گذاشته است ناسخ می گویند مانند آیه نازل شده در ارتباط با قبله مسلمین و نیز آیه در ارتباط با صحبت کردن پیامبر و صدقه دادن ، در این رابطه می توانید به تفسیر البیان آیت الله خوئی (ره) نیز مراجعه نمایید.
باسمه تعالی
در پاسخ سوال شما باید گفت اگر مسئله هدایت معنوی پیامبر با مرگ آن حضرت به اتمام رسیده و منتفی می شود پس مسئله خاتمیت آن حضرت چه معنایی دارد؟! و اینکه شما باید پاسخ بدهید آیا می توانید بعد از مرگ آن حضرت به آن بزرگوار خطاب رسول یا نبی داشته باشید یا خیر ، اگر خیر پس تمام نمازهای ما که آن حضرت را نبی خطاب می کند باطل است و نیز زیارات ما که از نزدیک و دور برای آن حضرت می خوانیم و اصولا نیاز به پیامبری بعد از آن حضرت خواهیم داشت در این مطلب خوب دقت کنید.
باسمه تعالی
رجوع شما به دعای مذکور اتفاقی بوده و هیچ گونه مبنایی برای تصمیم گیری های بعدی از نظر عقل و شرع ندارد لکن چون مسئله شما یک مسئله اخلاقی است ان شاالله اینطور باشد که پروردگار مهربان با رجوع شما به این دعا خواسته است شما را از خواب غفلت بیدار نماید، شما همین مطلب را به فال نیک گرفته و در ساختن نفس خود کوشش وافر نمایید ، برای اینکه به عیوب خود واقف شوید از بهترین دوستان خود خواهش کنید تا هریک عیبی از عیوب شما را به شما تذکر دهند و شما پس از کشف آنها به رفع آنها اقدام نمایید.
باسمه تعالی
پوشاندن عورت در نماز که به معنی زشتی های پنهان در بدن انسان می باشد از نظر فقهی واجب است و همانطور که شما اینکاررا انجام می دهید درواقع دارید یک واجب فقهی را انجام می دهید لکن بحث دیگر قبول شدن نماز شما می باشد آیا شما حاضرید در مقابل محارم خود با شورت ظاهر شده و با آنها صحبت نمایید ؟! اگر اینچنین نیست چطور جرات می کنید در مقابل یک عظمت نامتناهی با چنین لباسی ظاهر گشته و از خود حیا نکنید ! اگر در رساله چنین چیزی خوانده اید مربوط به زمانی است که انسان حداقل لباس را در اختیار دارد که باید آن حداقل را صرفا برای ستر عورت مصرف نماید.
باسمه تعالی
دایی شما در عالم برزخ دارای خانواده ی جدیدی می باشد و همانطور که شما گفته اید چون همسر سابق ایشان ازدواج کرده فلذا هم اکنون به دایی شما دیگر محرم نبوده و به عنوان همسر ایشان محسوب نمی گردد و با توجه به اختیار همسر جدید توسط دایی شما بیان این جمله که من خانواده ای جدید دارم و آنها دیگر خانواده من نیستند کلام صحیح می باشد و اما در مورد روبوسی اگر فقط در حد روبوسی بوده است مشکلی ندارد لکن اگر از شما دعوت به میهمانی کرده است حتما برای خود صدقه بدهید.