باسمه تعالی
1- اولا یک دنیا بیشتر نداریم و آن همین است که در آن به سر می بریم. بعد از این دنیا سرای برزخ و سپس آخرت است. حوریان بهشتی نیز به هر مؤمنی به تعداد مشخص در اختیارش می باشد که به عنوان همسران او برای آن در نظر گرفته شده اند و حوریان مشخص شده برای یک فرد به فرد دیگری تعلق ندارد.
2- زنان مؤمنه ی در این دنیا، در سرای آخرت زیباتر از حوریان بهشتی شده و در اختیار همسران دنیایی خود خواهند بود.
3- در این باره شما حتما سی دی "حوریان بهشتی و زنان مؤمنه ی دنیایی" با کد 166-36 از سلسله مباحث معاد را استماع نمایید.(بخش سخنرانی های موجود در سایت)
باسمه تعالی
کاربسیار خوبی کرده اید که با دیدن چنین مطلبی در سایتی که ذکر کرده اید آن را مطرح نمودید تا پاسختان را دریافت نمایید ، متاسفانه بی سوادی در دانشگاههای ما و بعضی از کشورها بیداد میکند و محققانه صحبت نکردن نیز عامل دیگری برای گفتن حرفهای سخیفانه ای شده که امروزه به عنوان یک بیماری می توان به آن اشاره نمود اما توضیح مطلب آنکه فرض کنید همه موجودات عالم جفت جفت نباشند و اکثریت جفت جفت باشند اگر کسی آمد و گفت ما موجودات را جفت جفت آفریدیم وسپس آنها را در واژه همه حصرننمود یعنی نفرمود که ما همه موجودات را جفت جفت آفریدیم وهیچ موجود غیر جفتی در عالم وجود ندارد اگر چنین حرفی زده نشده باشد همان کلام اولی که بدان اشاره شد باشد به نظر شما چنین جمله ای غلط می باشد؟! اما با نگاهی به آیه شریفه و معنای آن متوجه خواهید شد که اصلا آیه شریفه چنین مطلبی را بیان نکرده است بلکه معنای آیه شریفه چنین است که می فرماید و کسی که همه ازواج را آفرید در حالیکه جمله ای که شما گفته اید این است که پروردگار همه چیز را جفت آفرید حال ببینید بین این دو جمله چقدر تفاوت می باشد و چرا انسان به راحتی و بدون تفکر باید دیگران را متهم نموده که اینکه آن دیگری کلام خدای تعالی باشد و سپس کلام خدا را متهم کند به اینکه خدایی نبوده و کلام یک مخلوق است و کاش قبل از بیان این اتهام فرد یاد شده یکبار معنای این آیه را می خواند.
باسمه تعالی
مواردی را که شما ذکر فرموده اید متاسفانه وجود دارد لکن کلیت ندارد بلکه عمومیت قضیه چیز دیگری است لکن خوشبختانه اگر کسی عمل زشتی مانند برقراری ارتباط های غیرشرعی انجام داد پروردگار مهربان دری را به سوی خود به نام توبه باز نموده تا در چنین مواقعی بنده با شرایط آن بتواند به سوی پروردگار باز گشته و از اعمال زشت خود دست بردارد لکن همیشه هم اینطور نیست که طرف عاقبت به خیر شود و ریسک این کار بسیار بالاست ، از طرفی دیگر افرادی که به ظاهر متدین و یا واقعا متدین هستند بدون در نظر گرفتن دستوراتی که شارع مقدس به آنان داده است اقدام به ازدواجهای ناموفق میکنند که همانطور که گفتید به جدایی و طلاق می انجامد ، راه واقعی یکی بیشتر نیست ارتباط سالم و شرعی و ازدواج فکورانه و با تدبر ، در این زمینه حتما سی دی های ازدواج را گوش کنید که دارای مطالب بسیار مهمی برای شما می باشد.
باسمه تعالی
اگر بنا بود پروردگارهرموجود نافرمانی را نابود کند الان غیر از پیامبران و امامان و معصومین نباید هیچ موجودی بر روی کره زمین موجود باشد ، بنای پروردگار متعال برنابودکردن نافرمانان نیست بلکه برهدایت آنان و مهلت دادن به آنها برای بازگشت به مسیر هدایت می باشد واین حکمتی است از جانب خداوند تا اینکه موجودات یعنی بندگان اعم از جن و انس با اراده خود اعمال خوب انجام داده و نتیجه آنرا نیز ببینند شیطان هم یکی از این بندگان است.
باسمه تعالی
نماز یکی از عبادت هایی است که خداوند آن را برای بشر واجب کرده است و اگر کسی بخواهد بندگی خداوند متعال را انجام دهد، حتما باید به دستور خالق خود عمل نماید. البته این برای کسی است که اعتقاد به خداوند متعال دارد و اگر کسی اعتقاد نداشته باشد، اول باید اعتقادات او را درست نمود.
اما در بخش دوم، عبادت آن چیزی است که معبود مشخص می کند نه آنچه را که عبادت کننده مشخص نماید. یعنی اینگونه نیست که هر طور که ما دلمان خواست عبادت کنیم، بلکه باید آنگونه عبادت کنیم که خالق مشخص کرده است.
پروردگار متعال از ما خواسته است که نماز را به زبان عربی بخوانیم و ما نیز اگر عبادت کننده ی واقعی هستیم باید به دستور معبود خود آنگونه که او خواسته عمل نماییم. البته دلایل دیگری برای این مطلب هست که نیازی نیست آنها را بازگو کنیم از جمله اینکه اگر چنین بود که شما گفته اید هر فردی در هر جای کره زمین مایل بود که نماز را به زبان خود می خواند، حال دقت کنید اگر نماز به یک زبان خوانده می شد بهتر بود یا هر کس هر طور که دلش می خواست!
باسمه تعالی
قربانی کردن از دو حال بیرون نیست. یا به قصد قربت و برای انجام نذر و تقرب به پروردگار می باشد و یا برای استفاده از گوشت قربانی مانند تمام کشتارگاههای جهان که گوسفند یا گاو را گشتار می نمایند(قربانی می کنند). فلذا غیر از این دو حالت برای قربانی متصور نیست و اگر کسی انجام دهد کار لغو و بیهوده ای نموده است. (لطفا به پاسخ سوال 977 نیز رجوع نمایید.)
باسمه تعالی
امر به معروف و نهی از منکر دارای شرایط و مراتبی است که در بعضی از رساله های عملیه به آن اشاره شده است. فلذا در بعضی از موارد اصولا امر به معروف و نهی از منکر واجب نیست (با توجه به مراتب و شرایط آن). مواردی که بصورت مکتوب می خواهید استفاده کنید باید بسیار حساب شده و دقیق باشد و اشکال برآن مترتب نباشد.
باسمه تعالی
شما باید به نوعی کارهای خود را سبک نمایید تا بتوانید روزه خود را نیز بگیرید. ولیکن اگر در حین روزه گرفتن به نوعی دچار مشقت شدید که دیگر نتوانستید تحمل کنید، آنگاه مجاز به افطار می باشید. البته در چنین حالتی نیز باید به قدری بیاشامید یا بخورید که فقط از مرگ نجات پیدا کنید و بیشتر از این نمی توانید استفاده نمایید. سپس روزه ی خود را تا شب نگاه داشته و بعد از ماه مبارک رمضان قضای آن را بجا آورید.