پرسش و پاسخ

پرسش پاسخ شرعی

لطفا قبل از ارسال سوال آن را در بین سوالات جستجو نمایید تا از تکرار جلوگیری شود.

باسمه تعالی

1. شادی، شادی واقعی است.

2. بله مورد تأیید است.

3. اینگونه شادی ها شادی واقعی نیستند.

باسمه تعالی

اگر چسب مانع رسیدن آب به پوست بدن شما بوده باید نماز را تکرار کنید وگرنه لازم نیست.

باسمه تعالی
ما شجره نامه ای از ایشان رؤیت نکرده ایم لکن رهبر فرهیخته انقلاب اسلامی نیازی به اینگونه مسائل ندارند. چراکه عملکرد و راهبری ایشان خود گویای این است که خداوند سکان این انقلاب را به دست فردی صالح و شایسته در تمام ابعاد سپرده است.

باسمه تعالی
اگر منظور موجودات باشند جواب مثبت است. چراکه موجودات شامل ملائکه، جنیان و موجودات دیگری هستند که قابل رؤیت برای ما نیستند مانند موجودات ذره بینی. لکن اگر منظور شما انسان و حیوان باشد، هنوز در کرات منظومه شمسی چنین چیزی به اثبات نرسیده است و در منظومه های دیگر هیچکس اطلاع ندارد.

باسمه تعالی
   باید به صاحبانشان برگردانید.

باسمه تعالی
   1-خیر
2- جایز نیست. لکن اگر کسی در مجلسی برای رضای خدا مداحی کند و در قبال آن به ایشان مبلغی بدهند، گرفتن این مبلغ مشکلی ندارد.

باسمه تعالی
   1- سوال شما اشتباه است و زمانی که از سال گذشته به سال جدید رسیدید آنچه را که به سرمایه شما اضافه شده است باید سرمایه مخمس را از آن کم کنید و سپس یک پنجم آن را خمس دهید. البته پس از منها کردن بدهکاری ها.
2- اگر کسی سال خمسی داشته باشد و در طول سال ماشینی را که احتیاج دارد خریداری نماید، خمس به آن تعلق نمی گیرد.

باسمه تعالی
   اگر مدیر آنجا شما را موظف کرده باشد که اینکار را انجام دهید و حقوقی را که می گیرید شامل این قضیه نیز بشود، باید حتما این کار را انجام دهید. در غیر این صورت چیزی به شما واجب نیست. 

باسمه تعالی هرروز صبح و شب آیت الکرسی و معوذتین(سوره های ناس و فلق) را بخوانید و هرروز نیز صدقه فراموش نشود.

باسمه تعالی قضاوت شما به نظر ما صحیح نیست و مسلما قصد خانم ها از این عمل آنچنان که شما بیان کرده اید نبوده است البته باید با آنها صحبت شود ، در مورد بچه 12 ساله چون دیده شده که آداب نماز را گاهی مراعات نمی کنند و باعث عدم اتصال بین خود و دیگران می گردند لذا تا زمانی که اطمینان 100 درصد نداشته باشیم نمی توانیم از وجودشان در صف اول استفاده کنیم.

باسمه تعالی لطفا جهت این منظور با تلفن های زیر با واحد نظامت تماس بگیرید. 55370517 - 55390144 - 021

باسمه تعالی خیر و دلیل آن این است که آن بزرگوار جزء معصومین از طرف پیامبر(ص) به ما معرفی نشده اند و ثانیا بعضی از مطالبی که شما فرموده اید مانند سپردن مسئولیت به آن حضرت در صورت بودن امام معصوم که امام زین العابدین (ع) می باشد صحیح نمی باشد.

- باسمه تعالی شما باید هم گناه نکنید و هم جلسات قرآن را اداره کنید به موازات تدریس قرآن و کارهایی از این دست، مسیر خود را نیز اصلاح کنید، ترک کردن کارهای خوب گناهی به گناهان شما اضافه می کند.

باسمه تعالی اولا زمانی را که برای نماز انتخاب میکنید نباید با برنامه دیگر تداخل داشته باشد تا با خیال راحت به نماز بپردازید و ثانیا اگر شک شما جزء شک هایی است که نباید به آنها اعتنا کنید حتما این کار را انجام دهید ( شک ها بر سه دسته اند در این زمینه به رساله رجوع نمایید)

باسمه تعالی بعداز نماز صبح و مغرب 7 مرتبه بسم الله الرحمن الرحیم لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم را بخوانید. حتما در ناشتا خوردن مویز را فراموش نکنید.

باسمه تعالی

ما این جمله ها را به عنوان حدیث در جایی نیافتیم.

باسمه تعالی
به آخرین آیه سوره مبارکه فتح مراجعه کنید در این آیه تمام حروف تهجی جمع است.