باسمه تعالی
چنین چیزی صحت ندارد و این حرفهای سلیقهای است که توسط مردم بیان میشود. شما هر کار خوبی که انجام میدهید اگر مسلمان و شیعه باشید برای شما پاداشی در نظر گرفته میشود که در برزخ و قیامت به شما داده خواهد شد. در ارتباط با انجام کار بد نیز باید بدانید عمل گناه دعای مستجاب شده را نگه میدارد تا زمانی که توبه به وقوع بپیوندد و همچنین بعضی از گناهان، اعمال نیک انسان را از بین میبرد مانند غیبت کردن.
باسمه تعالی
اینگونه که شما فکر می کنید نبوده و صحیح نیست. رجوع نمایید به مبحث «عصمت انبیاء» جلسات مربوط به حضرت آدم (ع) که مطلب در آنجا مفصل بیان شده است. (لینک مبحث عصمت انبیاء)
باسمه تعالی
رجوع نمایید به کتاب “حقایقی پیرامون دعا و توسل” (لینک) که در آنجا مفصل توضیح داده ایم. سحر و جادویی هم اصولاً وجود ندارد و به این معنا که در ذهن مردم میباشد در کار نیست که بتواند باطل کند. برای حرز نیز به مفاتیح الجنان رجوع کنید. فقط سعی کنید حرزها را به خود نبندید بلکه آنها را بخوانید. چون ممکن است بیفتد یا در مکانهای نامناسبی بیفتد که ایجاد مشکل خواهد کرد.
باسمه تعالی
توفیق یعنی اینکه ما واجبات را انجام داده و محرمات را ترک کنیم و سپس برای انجام کارهای خیر و به اصطلاح فوق برنامه، از خداوند کمک بخواهیم. چنین چیزی را موفق شدن و موفق گردانیدن از طرف پروردگار مینامند که همان توفیق میباشد. به عبارت دیگر پروردگار متعال به سبب اینکه بنده ای با اطاعت از او دوست دارد کارهای خیری انجام دهد، او را موفق به این کار میگرداند. لکن اگر از طرف بنده حرکتی انجام نگردد، توفیق واژهای بیمعناست. مثالی که شما زدهاید مانند این است که دایی انسان خاله انسان شود! همین قدر محال است که فردی ناصبی به زیارت برود و واقعاً قصدش زیارت باشد. چون او اصلاً اعتقادی به چنین چیزی ندارد.
باسمه تعالی
قدر سلامتی خود را بدانید و هیچگاه آرزو نکنید که مثلاً استخوانهای شما میشکست. از به زبان آوردن چنین سخنی نیز بلافاصله استغفار کنید. سعی کنید اعمال ماه شعبان را در حد توان به جای آورید و هر روز سه مرتبه "ما شاء الله لا قوة الا بالله" را بگویید و برای حرفی که شنیدهاید نیز صدقه بدهید. بودن همزاد و امثالهم از خرافات است و هیچ پایه و اساس عقلی و شرعی ندارد.
باسمه تعالی
شیعیان مکتب اهل بیت(ع) قائل هستند به اینکه خداوند جسمیت ندارد و همانند و مثلی نیز ندارد. ذات بیهمتایی است و به هیچ صفتی از صفات مخلوقی توصیف نمیگردد.
باسمه تعالی
ما اسناد این روایات را بررسی کردیم آنچنان که در این روایات گفته شده معتبر نیست. بعضی از اینها اعتبار دارد ولی نه به این صورت لکن در استفاده از این حرزها باید دقت کنید آنها را به همراه خود نداشته باشید بلکه فقط بخوانید و با خواندن مشمول محتوای آن حرز شوید.
باسمه تعالی
رجوع نمایید به مبحث عصمت انبیاء جلسه 6 (لینک) و جلسه 7 (لینک) با عنوان “خلقت ملائکه و افضلیت انبیاء بر آنها”