پرسش و پاسخ

پرسش پاسخ شرعی

لطفا قبل از ارسال سوال آن را در بین سوالات جستجو نمایید تا از تکرار جلوگیری شود.

باسمه‌تعالی
 می‌توانید بعدا در محیطی صمیمانه آرام‌آرام از او بخواهید که موسیقی را ترک نماید. البته در این زمینه باید جایگزین مناسبی را داشته باشید. مثلاً قطعه هایی از قرآن های خوانده شده توسط اساتیدی مانند عبدالباسط، منشاوی، مصطفی اسماعیل و امثالهم و نیز قطعه های خوب و پرمحتوا از مرثیه خوانان و مداحان و در همین زمینه چیزهایی دیگر که از نظر شرعی اشکال نداشته باشد. اگر چنین مطلبی خوب عمل شود، همسر شما ان‌شاءالله موسیقی را کم کم ترک خواهد کرد .

باسمه تعالی
برادر عزیز و گرامی شما قبل از هر چیز باید کارهای مهمتر از شهادت را انجام دهید و  آن وظیفهای است که در قبال خداوند متعال، امام زمان علیهالسلام و اجتماع و خانواده خود دارید، در رأس آنها آموزش اعتقادات اسلامی شامل توحید، نبوت، امامت، معاد، رجعت و مباحث اجتماعی است و در مرحله دوم باید سعی در ترک محرمات به طور کلی نمایید. ما نباید به آنچه که دلمان میخواهد فکر کنیم. بلکه باید به آن چه فکر کنیم که رضایت خداوند در آن است. ممکن است که رضایت خداوند در این باشد که روزی ما شهید شویم و یا جانباز شویم و یا هیچ کدام از اینها بلکه بمانیم و وظایف خودمان را در قبال اجتماع خود انجام دهیم. شما در همان یک چیز یعنی انجام واجبات و ترک محرمات کوشا باشید و بقیه را به خداوند متعال بسپارید. البته در همان دو چیز هم خداوند باید به ما و شما کمک نماید.

 

 باسمه تعالی

 به نیت برطرف شدن گره‌ها در کارتان:

1- تا آخر ماه صفر هر روز زیارت عاشورا و سپس دعای علقمه که بعد از آن است را با وضو و رو به قبله بخوانید.

2- هر شب جمعه تا پایان سال حتماً دعای کمیل را قرائت نمایید.

3- تا پایان سال، یک ساعت مانده به غروب آفتاب در روز جمعه، دعای سمات را بخوانید.

بعد از مدتی گزارش کارتان را بدهید.

باسمه تعالی

تا آخر ماه صفر هر روز زیارت عاشورا را بخوانید و بعد از هر نماز 70 مرتبه استغفار کنید و روزی 500 مرتبه نیز صلوات بفرستید. آخر ماه صفر نتیجه را گزارش دهید.

باسمه تعالی
اولاً آیه ای مبنی بر اینکه آن حضرت پدر امت است را ما در قرآن نیافتیم. اگر منظور شما روایت است که در آن روایت منظور پدر معنوی امت است نه پدر جسمانی و مادی و مطلبی که فرموده اید در اینکه دختران و زنان به پیامبر (ص) محرم باشند این طور نیست. البته غیر از سادات. چون از خانواده ی خود پیامبر (ص) هستند

 

باسمه تعالی
بوسیله ی ترک محرمات و انجام واجبات به صورت کامل و سپس عزاداری برای حضرت اباعبدالله الحسین –علیه السلام- به صورت واقعی و استمداد خواستن از آن حضرت برای تکامل مادی و معنوی خود.

 

باسمه تعالی
اولاً مصیبت وارده بر حضرت سیدالشهداء آنقدر بزرگ است که اگر همه کره زمین نیز برای آن حضرت تا روز قیامت عزاداری بکنند، نخواهند توانست جبران آنچه که بر آن حضرت وارد شده است را بنمایند و این مستلزم آن است که شما کتابی به نام مقتل جامع را که زیر نظر جناب آقای پیشوایی نوشته شده است را بخوانید تا ببینید مطلب از چه قرار است.
ثانیاً نفس عزاداری برای حضرت سیدالشهداء –علیه السلام- دارای فضائل بسیار زیاد و خواص عجیبی نیز می باشد و محرم و صفر تنها یک سکوی پرتابی برای انسان هایی است که می خواهند با یک جهش به آن فضائل و کمالات رسیده و از آن خواص بهره مند گردند.
ثالثاً با توجه به مواردی که عرض کردیم، عمل عزاداری واجب نبوده، بلکه اگر درست انجام شود، مستحب می باشد. فلذا اگر کسی آن را به جا نیاورد مرتکب گناه نشده است.

 

باسمه تعالی
1- حتما بعد از هر نماز 70 مرتبه استغفار نمایید.
2- روزی 500 مرتبه صلوات بفرستید.
3- هر روز سوره فتح را بخوانید.
4- دعاهای هفته و زیارت های هر روز را بخوانید.
گزارش کار خود را بعد از یک ماه به ما بدهید.

 

باسمه تعالی
1- حتما تا آخر ماه صفر هر روز زیارت عاشورا را بخوانید.
2- بعد از هر نماز 70 مرتبه استغفار نمایید.
3- دعای روزهای هفته را حتما بخوانید و نیز زیارت های روز های هفته را.
بعد از 20 روز گزارش کار خود را برای ما ارسال نمایید.

 

باسمه تعالی

در این زمینه به رساله های عملیه در مورد احکام جنابت مراجعه نمایید. مطلبی که فرموده اید غسل را واجب نمی کند.

باسمه تعالی

خیر. در این رابطه حتما حتما مبحث دعا را گوش کرده و دنبال کنید. (مبحث دعا شنبه ها همچنان ادامه دارد)

باسمه تعالی

خیر و الکل صنعتی نیز نجس نیست و اما الکل پزشکی اگر یقین به مسکر بودن آن نداشته باشید، آن هم نجس نیست.

باسمه تعالی

مصرف اینگونه داروها اشکالی ندارد. چون الکل استفاده شده در آنها مسکر نیست.

باسمه تعالی

داستانی را تعریف می کنیم که "زمانی ناصرالدین شاه در ماه مبارک رمضان نمی خواست روزه بگیرد. از طرفی می خواست روزه نگرفتن خود را به گردن مرجع تقلید بیندازد. فلذا به مرجع تقلید زمان خود نوشت حضرت آیت الله، من وقتی روزه می گیرم عصبانی می شوم و پس از آن دستور می دهم فردی را گردن بزنند. اگر شما اجازه بفرمایید برای اینکه خون بی گناهی بر زمین ریخته نشود، من روزه نگیرم تا بدین وسیله عصبانی نشوم. آن عالم بزرگوار در جواب او فرمودند شما وظیفه دارید هم روزه بگیرید و هم عصبانی نشوید". حال به شما می گوییم برادر عزیز، شما وظیفه دارید هم یاد بگیرید و هم یاد بدهید. هم خود عمل کنید و هم به دیگران بیاموزید که چگونه عمل کنند. یعنی تعلیم و تعلم و آنچه که به شما گفته اند تقریبا درست نیست. بنابراین هر جا هم که به واسطه ی غفلت موردی را عمل نکردید استغفار کنید ولی از گفتن حرف های خوب و آموزش های خوب دریغ ننمایید.

باسمه تعالی

اگر در تهران هستید می توانید روزهای سه شنبه بحث شرح دعای مکارم اخلاق را حضوراً استماع نمایید. آدرس میدان شوش، خیابان فدائیان اسلام، مدرسه مهدیه از ساعت 7:30 الی 8:30 بعد از ظهر. این بحث شما را در موردی که فرموده اید راضی خواهد کرد و اگر هم نمی توانید حضور یابید، حتما سی دی آن را از شعب ما گرفته و گوش کنید.

باسمه تعالی

اولاً همیشه آیات را ذکر کنید و بفرمایید در کدام سوره و آیه می باشد.

ثانیاً انسان چون در مرحله آزمایش و امتحان دادن می باشد، بنابراین از سختی به راحتی می رسد و راحتی او زمانی است که بداند امتحان خویش را با مؤفقیت پشت سر گذاشته است.

باسمه تعالی

1- حتما و حتما مبحث توحید ما را استماع نمایید، تمام جلسات آن را. تا بدانید که هیچ بنده ای از خداوند متعال طلبکار نیست.

2- اولاً حتماً مباحث دعا را دانلود کرده و گوش کنید. ثانیاً در مبحث دعا بخشی با موضوع چرا بعضی از دعاها مستجاب نمی شود پاسخ سوال شما را داده است.

باسمه تعالی

1- حتما و حتما مبحث توحید ما را استماع نمایید، تمام جلسات آن را. تا بدانید که هیچ بنده ای از خداوند متعال طلبکار نیست.

2- اولاً حتماً مباحث دعا را دانلود کرده و گوش کنید. ثانیاً در مبحث دعا بخشی با موضوع چرا بعضی از دعاها مستجاب نمی شود پاسخ سوال شما را داده است.

باسمه تعالی

شما باید حتما سعی در انجام واجبات و ترک محرمات داشته باشید و پس از آن اگر فرصتی باقی ماند و شما نیز خواستید کاری انجام دهید، مستحبات را انجام دهید و مکروهات را ترک کنید. حتما خواندن دعاهای هفته و خواندن 50 آیه از قرآن کریم در هر شب و نیز استغفار بعد از هر نماز(70 مرتبه) و فرستادن صلوات را در برنامه های خود بگنجانید. بعد از مدتی آثار آن را إن شاء الله مشاهده خواهید کرد.

باسمه تعالی

اولاً اینطور نیست که فرزندی به پدر و مادر خود همیشه یک حالت مهربانانه داشته باشد. بلکه ممکن است بعضی از مواقع به واسطه غفلت حرکتی از او سر بزند که باعث ناخوشایندی آنها شود و چنین مواقعی بلافاصله باید استغفار کرد و ضمن طلب آمرزش از پروردگار از پدر و مادر نیز عذرخواهی نمود. در مورد مسئله صبر، خواندن نمازها مخصوصا نماز نافله، حال اگر چه به صورت نشسته هم باشد بسیار مؤثر است. همچنین در طول روز هر چه قدر می توانید استغفار کرده و صلوات بفرستید. اینها همگی در ایجاد صبر در شما بسیار مؤثر می باشد.