باسمه تعالی
1- حجاب به چادر نیست. به این است که شما پوششی داشته باشید که فقط گردی صورت و دستها تا مچ پیدا بوده و بقیه ی بدن پوشیده شده باشد و به نحوی این کار انجام شده باشد که حجم بدن شما نیز مشخص نباشد. از چادر به خاطر همین مطلب استفاده می کنند چون غیر چادر این مطلب را سخت تامین می کند.
2- تا پایان امسال هر شب جمعه با وضو، رو به قبله دعای کمیل را بخوانید و جمله "اَللّهُمَّ وَمَنْ اَرادَني بِسُوء فَاَرِدْهُ وَمَنْ كادَني فَكِدْهُ" را چندین بار تکرار کنید و او را در نیت بگیرید و نیز هر جمعه یک ساعت به مغرب مانده، دعای سمات را بخوانید و هر روز زیارت عاشورا و دعای علقمه را با وضو و رو به قبله بخوانید. ان شاء لله خداوند همسر شما را هدایت خواهد کرد.
باسمه تعالی
اگر آنچه را که از آیه شریفه برداشت فرموده اید صحیح باشد پس پیامبران (ع) و پیامبر خاتم (ص) فقط وحی دریافت میکنند و در چیزهای دیگر مانند علم و دانش و مسائل دیگر مثل معصوم نبودن و قدرت معمولی داشتن و مواردی از این دست مانند مردم خواهند بود. در این صورت انتخاب یک فرد به عنوان پیامبر و نزول وحی بر او از طرف خداوند متعال طبق شرایط خاصی صورت نپذیرفته است و این مطلب از نظر اعتقادی دارای مشکلاتی خواهد بود. مسئله مثلیت در آیه شریفه آنچه را که شما فرموده اید نیست بلکه زمانی که آیات دیگر قرآن کریم را در کنار این آیه شریفه قرار می دهیم متوجه می شویم که منظور از مثلیت در آیه ی شریفه، همانند بودن در اصالت بشری و اینکه آن حضرت از جنس جن و ملک نیستند و مانند یک بشر گرسنه می شوند، سیر می شوند، نیاز به خواب دارند، غرائض انسانی دارند و قس علی هذا. ولی صفات دیگری که آن حضرت دارا هستند مانند علم و قدرت مافوق بشر در جایی که خدای تعالی بخواهد و نیز معجزه و مواردی از این دست است که در آیات متعدد قرآن کریم بیان شده است سبب میشود که ما بدانیم مسئله ی مثلیت در همان چیزهایی است که خدمت شما بیان شد، نه در کلیه صفاتی که انسان ها دارا هستند.
باسمه تعالی
در چنین خانه ای و چنین افرادی یادتان باشد که شما باید وظیفه خود که همانا خوب صحبت کردن و عصبانی نشدن و جوگیر نگردیدن می باشد را به مرحله اجرا بگذارید و از طرفی دیگر در مقابل کج فهمی ها و حرف های زشت دیگران فقط سکوت نمایید و کارهای شخصی خود را انجام دهید و مواظب باشید که در مقابل حرفهای نامربوط دیگران وسوسه نشده و عکس العملی نداشته باشید و به موازات این کارها برنامه ای روزانه برای خود داشته باشید. شامل خواندن ادعیه، تلاوت قرآن، فرستادن صلوات و بیان استغفار، مطالعه آزاد و نیز خواندن دعای مکارم الاخلاق که بسیار موثر می باشد.
باسمه تعالی
خداوند متعال نفرموده است که امامت به ظالمین خاص تعلق نمی گیرد بلکه مطلق ظالمین را بیان کرده و این فقط برای آن است که به مخاطبین خود بفرمایند کسی که امام میشود باید از هر سه نوع ظلم (ظلم به نفس، ظلم به غیر و ظلم به خدای تعالی) مبرا باشد و در واقع دارای مقام عصمت باشد. وقتی این بیان را فرموده بنابراین بقیه ذریه حضرت ابراهیم -علیه السلام- که هیچ کدام از این سه نوع ظلم را نداشته باشند میتوانند مقام امامت را دریافت کنند.
باسمه تعالی
1- اگر کسی را دل شکسته نموده اید، حتماً از او دلجویی نمایید.
2- اگر پدر یا مادر، خواهر یا برادر و همسر و فرزندان از شما دلخوری داشته و یاد دارند و دلخوری آنها بی جهت نیست، حتماً برای رفع دلخوری آنها اقدام نمایید.
3- اگر از ارحام شما کسی هست که شما چندی است به آنها سر نزده اید، حتماً صله رحم را به جای آورید.
4- دعاهای روزهای هفته را به همراه زیارت مخصوص هر روز را بخوانید.
5- هر روز زیارت عاشورا به علاوه ی سوره فتح را بخوانید.
6- تا 40 روز بعد از هر نماز ۷۰ مرتبه استغفار کنید.
7- روزی 100 مرتبه صلوات بفرستید.
ان شاء الله در کار شما گشایش ایجاد خواهد شد.
باسمه تعالی
ما مفصل در این باره در مبحث دعا، جلسات 38 الی 45 صحبت کرده ایم (لینک). آن را گوش کنید و اگر سوالی بود بفرمایید تا پاسخ دهیم.
باسمه تعالی
1- هر شب جمعه دعای کمیل را با وضو و رو به قبله بخوانید.
2- حتماً هر روز دعای مکارم الاخلاق را بخوانید.
3- سوره ناس و فلق را هر روز صبح هنگام خروج از خانه و شبها قبل از خواب حتماً بخوانید.
4- کتاب های بسیار خوبی راجع به حسادت و آثار آن نوشته شده که یکی از آنها را انتخاب کرده و مطالعه کنید.
باسمه تعالی
در جلسه اول از مبحث دعا مفصل در این باره صحبت شده است. لطفا رجوع کرده واستماع نمایید و بعد اگر مشکلی بود بفرمایید تا پاسخ دهیم. (لینک جلسه اول)
باسمه تعالی
مرتبه شستن در وضو باید درست تعریف شود و نظر فقها در این رابطه چنین است که وقتی کاملاً صورت یا دستها شسته شد، در آن هنگام مرتبه اول شستن انجام پذیرفته است و در چنین حالی برای بار دوم شستن مستحب می باشد. حال فرقی نمی کند شما یک عضو را همان مرتبه اول بشوئید و عضو دیگری را بخواهید دو مرتبه شوئید.
باسمه تعالی
البته این گونه نیست که شما فرموده اید. شما می توانید در تمام مراحل و تا زمانی که یک پزشک متخصص شدید چادر خود را حفظ کرده و در مواقعی که چادر بر سر نخواهید داشت حجاب کامل شرعی داشته باشید. در حال حاضر نیز بیمارستان هایی هستند که فقط خانمها در آن فعالیت می کنند. پس مشکلی برای فعالیت آینده شما نیز با رعایت حجاب متصور نمی باشد.
باسمه تعالی
آیاتی که فرمودید شامل چند مبحث کلی می باشد:
1- خداوند هیچگاه بد بنده را نمیخواهد بلکه آنچه را که برای او می خواهد خیر و مصلحت است.
2- اگر بنده دچار مشکلاتی می شود باید ببیند ریشه این مشکلات در کجاست.
3- همیشه ریشه مشکلات در مسائلی که ما با آنها سروکار داریم نیست. یعنی حسی، لمسی، فیزیکی و امثالهم نیستند بلکه ممکن است مشکلات از مسائل معنوی ایجاد شود. مثلاً کسی فلان گناه را مستمراً انجام می دهد بدون اینکه بداند عقوبتی که می بیند مربوط به آن گناه می باشد.
4- اگر بنده ای تمام موارد را مراعات کرد و آنگاه دچار مصیبتی شد باید بداند که پروردگار متعال او را در بوته آزمایش قرار داده و به واسطه صبر در آن آزمایش به او پاداش های دنیوی و اخروی خواهد داد.