باسمه تعالی
رجوع کنید به مبحث بهائیت دکتر فریدونی (لینک). اگر قانع نشدید به ما بگویید تا جهت تماس با جناب دکتر شما را راهنمایی کنیم.
باسمه تعالی
متوجه نشدیم که شما از کجا این مطلب را بیان فرمودید که ما در اثبات عقاید خودمان به این چند کتاب رجوع کرده و بسنده میکنیم. اصولاً برای اثبات هر عقیده ای باید دو نوع دلیل آورده شود. اول دلیل عقلی و دوم دلیل شرعی. البته برای کسانی که مسلمان هستند و غیر مسلمانان را با دلیل عقلی، علمی و منطقی میتوان مجاب نمود. استناد به کتب در زمانی صحیح به نظر می رسد که پشتیبان دلایل عقلی و شرعی شما باشد. ما نیز در مستند نمودن صحبت هایمان چنین مطلبی را مد نظر داریم. البته صحبت زیاد است لکن در سایت بیش از این نمی توان مطلب را بیان کرد.
باسمه تعالی
برای وسعت روزی هر روز سوره فتح را خوانده و تا یازده روز روزی یازده مرتبه سوره مزمل را بخوانید. همچنین آیات ۲۶ و ۲۷ سوره مبارکه آل عمران را تلاوت نمایید.
تعبیر خواب تان نیز این است که در بعضی از جهات مسیر را درست نرفته اید و تصور کرده اید که کار درستی می کنید در حالی که کارتان خطا بوده است.
باسمه تعالی
در هر مکانی نوع اقدام با مکان دیگر تفاوت میکند. عراق هم مرز ماست و کشور سوریه نیز با کمال میل از ما دعوت کرده است و همه امکانات را برای نیروهای ما فراهم کرده است لکن میانمار کشوری بسیار دور بوده و هیچگونه دعوتی نکرده و نخواهد کرد. چون اصولاً از نظر اعتقادی با مسلمانان و به ویژه شیعیان مشکلات عدیده ای دارد و در چنین مواقعی نمی توان در کشور دیگری دخالت نظامی کرد.
باسمه تعالی
این چنین نیست که شما تصور کرده اید. بلکه شما باید به موازات مداوای پزشکی هر روز دعای مجیر خوانده و هر وقت فرصت می کنید هفتاد مرتبه سوره حمد را با توجه به اینکه دست بر روی موضع جنین گذاشته اید یکجا بخوانید و نیز سوره مجادله را هر روز سه مرتبه تلاوت کنید. ان شاء الله مشکل شما حل خواهد شد.
در مورد شوهرتان هر روز ایشان باید سوره فتح و نیز آیه ۲۶ و ۲۷ سوره آل عمران را بخوانند.
باسمه تعالی
1- بخل عبارت از این است که انسان از اینکه نعمتی به دست دیگران برسد ناراحت شود. خساست نیز عبارت است از اینکه انسان دوست نداشته باشد در جایی که باید خرج کند، خرج نماید و به خودش و دیگران سخت بگیرد.
2- در مورد بخل هر وقت نعمتی به کسی رسید بلافاصله شما باید خدا را شکر کنید و حتی با صدای بلند نیز سپاسگزاری خود را ابراز کنید و از خدا بخواهید که به آنها بیشتر بدهد. در مورد خساست نیز باید هر روز و شب صدقه بدهید و انفاق خود را آرام آرام زیاد کنید و در هر ماه مبلغی را کنار گذاشته تا به مصرف مستمندان برسد.
باسمه تعالی
رجوع کنید به بحث عصمت انبیاء(ع) جلسات 1 الی 4 که بطور مفصل پاسخ داده شده است. (لینک)
باسمه تعالی
همانطور که آنان با شما چنین رفتاری دارند و متاسفانه از اخلاق خوب شما سوء استفاده کرده اند شما نیز باید نظرات خود و انتقادات خود را مستقیماً و شفاهاً به آنان اعلام کنید و از دادن هرگونه وسیله ای نیز به آنان فعلاً خودداری کنید. اگر این مسیر ادامه پیدا کند، حتماً باید به آنان تذکر و اخطار آخر را داده و قانوناً شکایت کنید.
باسمه تعالی
1- اگر گفته شما مبنی بر اینکه عالم محضر خداست به آن معنی که شما گفته اید و تصور کرده اید باشد، نباید از خانه تکان هم بخورید و نیازی نیست به مساجد هم بروید. چون داخل خانه هم محضر خداست.
2- همیشه عبادت و نوع آن و کمیت و کیفیت آن را معبود تعیین میکنند نه عابد. یعنی شما اگر مخلوق و عبد هستید و میخواهید عبادت کنید، باید ببینید دستور معبود برای عبادت به چه صورت است. مورد فوق نیز یکی از مواردی است که معبود، نوع و چگونگی آن را مشخص کرده است. حج یک عبادت مجزا و مستقل است و در صورت وجوب باید به طریق خاصی که معبود مشخص کرده انجام گیرد.
باسمه تعالی
خیر. به علت این که مطلبی که شما فرموده اید یکی از اقوال مطرح شده در این زمینه می باشد و روایاتی که رسیده حاکی از آن است که قبل از حضرت آدم(ع) افراد دیگری بر روی کره خاکی بوده اند که آنها با این فرزندان ازدواج کرده اند. مسئله بعدی این است که باید بدانید همواره حرام و حلال را خداوند متعال مشخص میکند نه مردم. ممکن است چیزی را خداوند برای زمانی حرام کرده باشد و برای زمان دیگر حرمت آن را برداشته باشد و یا بالعکس و این فقط در اختیار خالق و پروردگار متعال می باشد و مردم چنین حقی ندارند.
باسمه تعالی
اولاً خداوند متعال دینی را که به تبعیت از پدر یا مادر و یا دیگران باشد نمی پذیرد.
ثانیاً بر شما واجب است که برای پذیرفتن دین اسلام تحقیقات لازم را به عمل آورده و به عبارتی دیگر برای بدست آوردن اصول دین خود، خودتان مجتهد باشید (یعنی از هیچ کس تقلید نکنید بلکه از راه تحقیق به این مطلب رسیده باشید).
ثالثاً با این همه کتاب های چاپ شده و فضایی که در این کشور موجود است و نیز اینکه هیچ کس مانعی در زمینه تحقیق اصول دین شما برایتان ایجاد نمیکند، چرا تاکنون برای تحقیق در اصول دین خود اقدامی نکرده اید؟
رابعاً العیاذ بالله و بلا قیاس و بلا تشبیه اگر دوازده امام(ع) مثلاً اقلام آرایشی بودند یا نوع لباس و یا نوع غذاهای مورد نظر شما بودند باز هم شما به دنبال حفظ کردن این اسامی و دانستن آنها نمی رفتیم؟!
خامساً همیشه دنیا اینگونه بوده است که طرفداران علم و دانش، حق و حقیقت و طرفداران انسانیت را مورد تمسخر و مضحکه قرار داده و اذیت میکنند. هم اکنون در موارد دیگر نیز در جامعه خودمان هم همینطور است. به طور مثال کسی که به دنبال ضد ارزش ها باشد بیشتر مورد تصدیق و ترغیب قرار می گیرد ولی کسی که به دنبال ارزش های انسانی و تکامل خود و دیگران است همواره مورد حسادت، آزار و اذیت و تمسخر دیگران می باشد. اگر شما میخواهید به سوی تکامل و ترقی بروید باید کمربند تحمل، استقامت و ایستادگی را در خود محکم نموده تا در مدت زمان کوتاهی ان شاء الله به درجات عالیه برسید و آنگاه ببینید آنهایی که شما را مسخره میکردند در آن زمان در کجا قرار دارند و شما کجا ایستاده اید.
باسمه تعالی
1- شیعه در لغت به معنای پیرو می باشد و در اصطلاح کسی را گویند که امامت دوازده امام(ع) بعد از پیامبر(ص) را پذیرفته باشد و به این امر اقرار داشته باشد. اما شیعه در حدیثی که شما بیان فرموده اید به این معنا نیست. بلکه به معنای خاص خود یعنی کسی که صددرصد پیرو امیرالمومنین(ع) و ائمه دیگر بوده و همان کارهایی که آنها انجام میدهند، او نیز در حد توان خود انجام می دهد و به هیچ عنوان اهل معصیت نبوده و سعی در انجام مستحبات و ترک مکروهات نیز دارد. اشتباهی که شما کرده اید این است که تصور کرده اید شیعه در روایت فوق به معنای اول است در حالی که اینطور نیست. در نتیجه باید گفت شما و همه ما که بر امامت دوازده امام(ع) اقرار داریم شیعه حضرات(ع) بوده و شکی در این قضیه نیست. لکن شیعه به معنای دوم فقط کسانی را شامل می شود که انجام واجبات و ترک محرمات داشته و بر ادای مستحبات و ترک مکروهات نیز اصرار می ورزند که مسلماً چنین کسانی افرادی مانند مالک اشتر، میثم تمار، سلمان فارسی، مقداد، ابوذر و امثالهم میباشند.
2- حضور قلب در نماز اکتسابی بوده و همه باید در رسیدن به آن سعی وافر نماییم. لکن نماز بدون آن باطل نیست اگرچه ارزش معنوی آن کاسته میشود و خداوند برای عدم حضور قلب مجازاتی معین نکرده است. بلکه اگر کسی سعی در این زمینه داشته باشد ولی نتواند به آن برسد مأجور نیز هست.