باسمه تعالی
با توبه بخشیده می شود.
باسمه تعالی
مسلماً منظور سخنران از ایراد این مطلب این نبوده است که آن حضرات (ع) چنین مواردی را دارند بلکه خواسته است از دیدگاه مخالفین آنها چنین چیزی را مطرح نماید. لکن گاهی سخنرانان از روی کج سلیقگی یا بعد سلیقگی مطالبی را عنوان میکنند که هم برای خود و هم برای دیگران دردسر به دنبال دارد در حالی که سخنران میتواند به گونهای سخن را مطرح نمایند که دارای چنین تبعاتی نباشد.
باسمه تعالی
این کار شدنی است و شما باید برای خود مجازاتهایی تعیین نمایید. مثلاً هر نگاهی ۱۰ صلوات یا ۱۰ استغفار و امثال این تنبیهات روحانی را برای خود مقرر کنید تا این مطلب کم کم در وجود شما از بین برود. البته گفتن ذکر نیز بی تاثیر نیست. همچنین رجوع نمایید به جلسه چهارم از مبحث حجاب با عنوان "چگونه نگاههای خود را کنترل کنیم؟".
باسمه تعالی
1- بعد از زیارت هر امامی می توانید آن را بخوانید. 2- خواندن مستحب است و خواندن زیارتنامه ها نیز مستحب است. 3- بله. 4- خیر. این دعا را می توانید هر زمان و در هر کجا که هستید بخوانید. 5- خیر.
باسمه تعالی
از پیامبر روایت شده است که آیه زیر را بر طعام یا نوشیدنی ای بخواند و به فرد مورد نظر بخوراند. "أَلَّا تَعۡلُواْ عَلَيَّ وَأۡتُونِي مُسۡلِمِينَ لَوْ لا أَنْ رَبَطْنا عَلى قَلْبِها لِتَكُونَ مِنَ الْمُؤْمِنين".
این کار را چند جلسه انجام دهید ان شاء الله محبت حاصل میشود.
باسمه تعالی
ما سخنرانیهای ایشان را گوش نکردهایم و چون گوش نکردهایم نمیتوانیم قضاوت کنیم لکن هر کس در هر مکان و زمانی نسبت به مسئله ای انتقاد نماید، اگر انتقاد او مودبانه و محترمانه باشد و نیز انتقادی باشد که واقعاً وارد است، باید از آن فرد تشکر نمود و آن عیب یا نقص را از بین برد و اگر انتقاد وارد نبود باز هم از آن شخص تشکر کرده و به او بگوییم که انتقاد شما وارد نیست.
باسمه تعالی
شما برای رفع این مشکلات فکری سعی کنید سیدیهای مبحث توحید (لینک) را با دقت گوش کرده و اگر سوالی نیز برایتان پیش آمد یادداشت نموده، پرسیده تا به شما پاسخ لازم داده شود. بعد از مدتی خواهید دید که کلاً وسواس فکری از شما زائل شده است.
باسمه تعالی
رجوع نمایید به مبحث “مدیریت و برنامه ریزی در زندگی فردی” جلسات مربوط به تنبلی (3-4-5).
باسمه تعالی
در هر کاری انسان باید مسئله افراط و تفریط را مراعات نماید. محبت کردن نیز یکی از مسائلی است که افراط در آن عقلاً و شرعاً صحیح نیست. همیشه به اندازهای که ظرفیت مخاطب شما اقتضا میکند به او محبت کند. بیش از اندازه محبت کردن به مردم شما را به آنها بدهکار کرده و پیامدهای خوبی برای شما نخواهد داشت.
باسمه تعالی
البته ما گفتیم بی فایده نیست (لینک سوال). باید بدانید در جایی این گونه دعاها به اجابت میرسد که فردی که شما میخواهید برای او دعا کنید، خود نیز همین خواستهای که شما میخواهید را خواسته باشد و در این رابطه او هم دعا کرده و به موازات آن کار عملی نیز انجام دهد. در چنین صورتی دعای دیگر برای او نیز نافع میباشد.
باسمه تعالی
اگر هیچ گونه علاقهای بین شما وجود ندارد و دیگر نمیخواهید یکدیگر را ببینید و به هر حال نمیخواهید با هم ازدواج کنید، همین مقدار که از یکدیگر جدا شدهاید کفایت میکند. اعمال دهگانه (لینک) را تا ۴۰ روز انجام دهید. بعد از آن مطمئن باشید که به حول و قوه الهی دیگر بین شما هیچ گونه محبتی باقی نخواهد ماند. در ادامه لازم است متذکر شویم که شما باید به فکر ازدواج با فرد مناسب دیگری باشید و حتماً در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهید.