باسمه تعالی
البته این گونه نیست که شما فرموده اید. شما می توانید در تمام مراحل و تا زمانی که یک پزشک متخصص شدید چادر خود را حفظ کرده و در مواقعی که چادر بر سر نخواهید داشت حجاب کامل شرعی داشته باشید. در حال حاضر نیز بیمارستان هایی هستند که فقط خانمها در آن فعالیت می کنند. پس مشکلی برای فعالیت آینده شما نیز با رعایت حجاب متصور نمی باشد.
باسمه تعالی
آیاتی که فرمودید شامل چند مبحث کلی می باشد:
1- خداوند هیچگاه بد بنده را نمیخواهد بلکه آنچه را که برای او می خواهد خیر و مصلحت است.
2- اگر بنده دچار مشکلاتی می شود باید ببیند ریشه این مشکلات در کجاست.
3- همیشه ریشه مشکلات در مسائلی که ما با آنها سروکار داریم نیست. یعنی حسی، لمسی، فیزیکی و امثالهم نیستند بلکه ممکن است مشکلات از مسائل معنوی ایجاد شود. مثلاً کسی فلان گناه را مستمراً انجام می دهد بدون اینکه بداند عقوبتی که می بیند مربوط به آن گناه می باشد.
4- اگر بنده ای تمام موارد را مراعات کرد و آنگاه دچار مصیبتی شد باید بداند که پروردگار متعال او را در بوته آزمایش قرار داده و به واسطه صبر در آن آزمایش به او پاداش های دنیوی و اخروی خواهد داد.
باسمه تعالی
انسان یا نباید استخاره کند یا اگر استخاره کرد و استخاره اش خوب نبود و بد بود، باید عمل نکند و در صورت عمل کردن نیز باید عقوبت آن را بپذیرد. البته عقوبت اخروی نیست بلکه فقط تبعات دنیوی دارد و قطعاً کار شما به مصلحت نبوده که استخاره بد آمده است. البته همه اینها در صورتی است که استخاره کننده صلاحیت این کار را داشته است.
باسمه تعالی
در جلسه اول از مبحث دعا مفصل در این باره صحبت شده است. لطفا رجوع کرده واستماع نمایید و بعد اگر مشکلی بود بفرمایید تا پاسخ دهیم. (لینک جلسه اول)
باسمه تعالی
به نزدیکان خاله ی خود بگویید اگر مظلمه ای به گردن دارد چه مادی و چه معنوی پرداخت نمایند و از افرادی که به آنها ستم شده چه مادی و چه معنوی برای او حلالیت بطلبند. اگر می توانید هم خودتان و هم خانواده ی ایشان اطعامی برای آن مرحومه انجام دهند. مخصوصا در فصل تابستان سقایی کردن به یاد آن مرحوم، مؤثر می باشد.
باسمه تعالی
به چند نکته توجه کنید:
1- اینکه شما خود بریده اید و دوخته اید و به تن کرده اید که این کار صحیح نیست. یعنی خود مطلب را طرح نموده و خودتان هم قبول کرده اید و سپس قضاوت کرده اید و در نهایت تصمیم گرفته اید در حالی که اصلاً مطلب اینگونه نیست.
2- انسان ها به خاطر رفع شهوت بچه دار نمی شوند. شما یا ظاهراً متاهل نیستید یا اگر هستید در این زمینه تحقیق کافی ندارید.
3- چه انسان حلال زاده باشد، چه حرام زاده. چه ناخواسته به دنیا آمده باشد و چه خواسته، مانند همه انسانها دارای اراده ای خام از جانب خداوند متعال میباشد که با آن اراده ی خام می تواند مسیر خوب یا بد را انتخاب کند و البته اگر در انتخاب مسیر به سراغ افراد دلسوز، متعهد و کارشناس رود، مسلماً راهی خوب و سعادتمند را انتخاب خواهد نمود و اگر غیر از این عمل کند مانند مورد اول خودش مواخَذ خواهد بود و در این موارد هیچ کس مقصر نیست بلکه چون انسان دارای اراده ی شخصی می باشد و همه کارها را با اراده ی خود انجام می دهد فلذا نمی تواند دیگران را نسبت به آفرینش خود سرزنش نماید.