باسمه تعالی
به نزدیکان خاله ی خود بگویید اگر مظلمه ای به گردن دارد چه مادی و چه معنوی پرداخت نمایند و از افرادی که به آنها ستم شده چه مادی و چه معنوی برای او حلالیت بطلبند. اگر می توانید هم خودتان و هم خانواده ی ایشان اطعامی برای آن مرحومه انجام دهند. مخصوصا در فصل تابستان سقایی کردن به یاد آن مرحوم، مؤثر می باشد.
باسمه تعالی
به چند نکته توجه کنید:
1- اینکه شما خود بریده اید و دوخته اید و به تن کرده اید که این کار صحیح نیست. یعنی خود مطلب را طرح نموده و خودتان هم قبول کرده اید و سپس قضاوت کرده اید و در نهایت تصمیم گرفته اید در حالی که اصلاً مطلب اینگونه نیست.
2- انسان ها به خاطر رفع شهوت بچه دار نمی شوند. شما یا ظاهراً متاهل نیستید یا اگر هستید در این زمینه تحقیق کافی ندارید.
3- چه انسان حلال زاده باشد، چه حرام زاده. چه ناخواسته به دنیا آمده باشد و چه خواسته، مانند همه انسانها دارای اراده ای خام از جانب خداوند متعال میباشد که با آن اراده ی خام می تواند مسیر خوب یا بد را انتخاب کند و البته اگر در انتخاب مسیر به سراغ افراد دلسوز، متعهد و کارشناس رود، مسلماً راهی خوب و سعادتمند را انتخاب خواهد نمود و اگر غیر از این عمل کند مانند مورد اول خودش مواخَذ خواهد بود و در این موارد هیچ کس مقصر نیست بلکه چون انسان دارای اراده ی شخصی می باشد و همه کارها را با اراده ی خود انجام می دهد فلذا نمی تواند دیگران را نسبت به آفرینش خود سرزنش نماید.
باسمه تعالی
حضور در مجلس عروسی که مختلط بوده و خانم ها بدون هرگونه پوششی هستند و یا در آن مجلس نعوذ بالله از مشروبات الکلی استفاده می شود حرام بوده و جایز نیست. لکن اگر در مجلس عروسی از موسیقی های مجاز استفاده شود و یا نوارهایی گذاشته شده باشد که معلوم نیست مجاز است یا نه و یا عده ای از مردان در گوشه ای از مجلس بدون حضور زنان مشغول رقص و پایکوبی باشند، اگر چنانچه شرکتکننده توجهی به موسیقی نداشته باشد و خود را به نوعی مشغول کند و نیز در مجلس رقص و پایکوبی شرکت نکند حضورش مانعی ندارد.
باسمه تعالی
1- اگر می خواهید چنین مطلبی از این مسیر فعلی خارج شده و در مسیر صحیح قرار گیرد برنامه ای را که به شما می دهیم انجام دهید:
1- به مدت یک ماه کاملاً سکوت کرده و غیر از موارد لازم صحبت نکنید.
2- فقط به همه از کوچک و بزرگ سلام کنید و منتظر پاسخ نباشید.
3- اگر انتقادی شنیدید فقط سکوت اختیار کنید و چیزی نگویید.
4- دعاهای هر روز و زیارات هر روز هفته و تلاوت ۵۰ آیه از قرآن در هر شب و سوره های ناس و فلق و آیت الکرسی و دعای مکارم اخلاق را هر روز بخوانید. ان شاء الله بعد از یک ماه مشکل شما حل خواهد شد.
2- هر کس تا زمانی که زنده است اختیار مالش با خودش می باشد و دیگران نمیتوانند به زور مال او را تصاحب کرده و یا اموال او را مصادره نمایند. ولی شما می توانید صمیمانه با پدرتان صحبت کرده و اگر درخواستی دارید با احترام تمام درخواست خود را مطرح نمایید.
3- راه نجات از چنین معضلاتی فقط بخشش می باشد و شما باید ظرفیت بخشیدن دیگران را داشته باشید. شما سعی کنید بدی های دیگران که برادران و خواهران شما هستند را نادیده گرفته و ببخشید و از کسی توقع و انتظار نداشته باشید. بدی های آنها را با خوبی پاسخ دهید. آنگاه ببینید بعد از یک ماه چه اتفاقی می افتد.
باسمه تعالی
1- تقوی از خانواده ی "وَقی" به معنی نگه داشتن و در لغت نیز به همین معنا آمده است و معانی ترسیدن در اولویت های بعدی می باشد. اما به معنی نگه داشتن به این معنا است که انسان خود را از افتادن به هلاکت ها و کارهای ناشایست و امثالهم نگه دارد.
2- خوف از پروردگار به این معنا است که انسان دائماً بترسد از اینکه مبادا گناهان او و اعمال ناشایست او کار دستش داده و باعث شود که خداوند با او قهر کرده و او را دچار عذاب خود سازند.
باسمه تعالی
دقت داشته باشید که همیشه هر صحبتی را که می خواهید بیان کنید قبل از آن ببینید مخاطبین شما ظرفیت پذیرش آن را دارند یا نه. در غیر این صورت از بیان مطالب خود پرهیز نمایید. فردی را که فرموده اید متاسفانه دارای سواد لازم در مسائل اعتقادی نیست. اگر ایشان بتوانند در یک مجلس در دفتر مرکزی موسسه حضور به هم رسانند در چند دقیقه خواهید دید که حرفی برای گفتن نخواهند داشت. و صحبتی که در پایان از ایشان نقل کرده اید عین کفر می باشد. خداوند نه تعطیل است و نه تشبیه و اگر خداوند خودش باید خودش را به ما بشناساند، پس به ایشان بگویید شما منتظر باشید تا خداوند خودش، خودش را به شما بشناساند در حالی که ما ارتباطی با خداوند نداریم و او برای این ارتباط فقط رسولانی را مشخص نموده است تا واسطه بین خلایق باشند و الی آخر ماجرا.
باسمه تعالی
برداشت شما از آیه درست نیست چرا که روزی بر دو قسم است. یکی روزی عام است که انسان ها چه کافر و چه مسلمان، بر سر خوان خداوندی روزی خورده و می خورند و پروردگار به همه آنها روزی می دهد و آن همان است که به واسطه کار کردن زیاد یا کم و نوع کار انسان ها به درآمد کم یا زیاد می رسند و به نوعی، بستگی به فعالیت خود انسان دارد. اما روزی خاص آن است که خداوند متعال فقط به بندگان مؤمن خود می دهد و آن هم لزوماً مادیات نیست. بلکه موقعیت ها و امکانات خوبی است که برای بعضی از افراد که شایستگی دریافت آن را پیدا کرده اند عطا می فرماید.