باسمه تعالی
1- شما باید حتماً برنامه ای را که دستورش را قبلاً داده ایم با دقت انجام دهید و در غیر این صورت از جانب ما تضمینی وجود ندارد.
2- شما می توانید در یک جلسه خصوصی با فرد مورد نظر مسئله گذشته خود را به صورت کلی مطرح کرده البته به هیچ عنوان وارد جزئیات آن نشوید. فقط در همین حد که قبلاً فردی به خواستگاری من آمده بود و مدت کوتاهی نامزد من بود ولی چون معتاد بود، من بلافاصله نامزدی ام را با او بهم زدم.
3- از بیان حقایق به همان صورتی که گفتیم (به صورت کلی) واهمه نداشته باشید. حتماً دعاهای ماه مبارک و اعمال آن را انجام دهید و بر خداوند توکل کنید. إن شاء الله قطعاً نتیجه خواهید گرفت.
4- برای فرد مذکور (زن دایی) جمعه ها یک ساعت به مغرب، دعای سمات بخوانید. إن شاء الله از گزند کارهای او در امان خواهید بود.
باسمه تعالی
مشکل همه کسانی که چنین سوالاتی را مطرح می کنند این است که تفاوت بیت مشاهده و رؤیت را نمی دانند و متاسفانه کمتر خطیبی تاکنون در مورد این تفاوت برای مردم صحبت کرده است. آنچه که امام عصر –ارواحنا فداء- در آن توقیع فرموده اند مسئله رؤیت نیست و نفرموده است "فمن ادعي الرأی" بلکه فرموده اند "فمن ادعي المشاهدة" و لفظ مشاهده از باب مفاعله و بین الاثنین است. یعنی دو طرفه است. بدین معنا که شما هر گاه بخواهید بتوانید طرف خود را ببینی و در واقع به نوعی با او ارتباط داشته باشی و منظور آن حضرت (عج) دقیقاً همین است. پس معنای حدیث چنین می شود که هر کس ادعا کند که با من ارتباط دارد یعنی هرگاه بخواهد مرا می بیند و به نوعی می تواند بین من و شیعیانم پیام هایی را رد و بدل نماید، چنین کسی قبل از محقق شدن دو نشانه خروج سفیانی و صیحه آسمانی، کذاب مفتر است. اما آنچه که در مورد بزرگان و غیر آنها اتفاق افتاده که فقط آن حضرت (عج) را دیده اند مطلب غامض و پیچیده ای نیست بلکه آن حضرت(عج) خواسته است که خود را به آنها نشان بدهد و این مورد بارها و بارها اتفاق افتاده است و افراد زیادی به مناسبت های مختلف به حضور آن حضرت شرفیاب شده اند.
باسمه تعالی
این مطلب تفصیل دارد که حتما باید به رساله عملیه رجوع کنید. لکن اگر در طول روز بعد از اذان صبح باشد و شخص جنب در خواب باشد و یا کاری نکند که جنب شود، در این حالت مشکلی نداشته و روزه اش صحیح است و فقط باید غسل جنابت کند. اما اگر قبل از اذان صبح باشد و جنب شود حتماً باید قبل از اذان صبح غسل نموده و سپس داخل صبح شود. بقیه مطالب را باید به رساله عملیه مراجعه نمایید.
باسمه تعالی
متاسفانه شما صدر و ذیل آیه را در نظر نگرفته اید. صدر و ذیل آیه راجع به بت پرستان می باشد که بت های خود را می پرستیدند. والا اگر خواندن غیر از خدا شرک باشد هیچ فردی در روی کره زمین غیر مشرک نخواهد بود. چون همه پیغمبران و غیر آنها روزی چند بار غیر خدا را صدا زده اند و شما نیز در طول روز، مادر خود، پدر خود، فرزندان خود و دیگران را چند بار صدا می زنید و می خواهید. قطعاً آیه شریفه نظرش این نیست که اگر ما غیر خدا را خواندیم مشرک هستیم. بلکه منظورش آن است که اگر کسی برای غیر خدا الوهیتی قائل باشد و مستقلاً او را متصرف در عالم وجود بداند، چنین فردی مشرک بوده و راه بجایی هم نخواهد برد و مدعوین (خوانده شده ها) هم نمی توانند برای او کاری انجام دهند.
باسمه تعالی
1- هر سه واژه فوق را در کتاب جامع فرهنگ لغات یا فرهنگ معین کامل توضیح داده و نیز کتاب شریف قاموس قرآن ذیل واژه های مذکور مفصل شرح داده است. حتماً رجوع نمایید.
2- ستار العیوب بودن خداوند برای این دنیاست نه برای قیامت و قیامت یکی از خصوصیاتش این است که بنده گناهان خود را ببیند و این بخاطر آن است که بواسطه پررویی زیاده از حد بعضی از بندگان و اینکه آنها حجتی بر علیه خداوند نداشته باشند و مردم دیگر دلشان برای آنها نسوزد و در قیامت همگان بدانند که این افراد منافق در دنیا چه کارها انجام داده اند می باشد. ناگفته نماند که مؤمنین در آخرت نیز می توانند از ستار العیوبی خداوند بهره مند گردند ولی کلیت این صفت فقط برای دنیا است. البته دنیا هم تا جایی که خود بنده آن را علنی نکند.
باسمه تعالی
1- دوست گرامی، عبارت "عجل فرجهم" یک دعا است و شما بعد از صلوات می توانید هر دعایی را بر زبان جاری نمایید. حال چه در نماز باشد چه در غیر آن. البته به قول فقها باید به قصد ورود نباشد یعنی اینکه بگوید حتما باید در این قسمت از نماز بعد از صلوات فلان دعا را انجام دهید. این را می گویند قصد ورود. پس اگر چنین قصدی در کار نباشد در کل نماز هر جا شما دعایی کنید، مخصوصا در رکوع و سجود، نشستن، برخاستن، بعد از سوره حمد، بعد از تسبیحات اربعه، مخصوصاً در قنوت، نه تنها مشکلی ندارد بلکه ثواب نیز دارد و لفظی را که فرموده اید نیز یکی از بهترین دعاهاست که انجام آن چه در نماز باشد، آنگونه که ذکر کردیم و چه غیر نماز، نه تنها مشکلی از نظر شرعی ندارد بلکه ثواب نیز دارد.
2- مطالبی که فرموده اید تصورات شخصی جناب عالی می باشد. اصولا خرید وسیله مطمئن و بی دغدغه از نظر شرعی نه تنها مشکلی ندارد بلکه کار خوبی نیز می باشد. لکن بحث بر سر این است که انسان می تواند مرکب یاد شده را گاهی به صورت ایرانی تهیه کرده و همان نتایج مذکور را داشته باشد و دیگر سراغ خارجی و قیمت های گزاف آن نرود، همچنین بعضی وقت ها خریدار خودرو، بیشتر به دنبال ظاهر آن و سپس فخر فروشی با آن می باشد نه به فکر کیفیت خودرو که این محل بحث و تامل است والا خرید خودرو با کیفیت خوب و صِرف اینکه انسان بتواند با آن امنیت داشته باشد مطلوب بوده و مشکلی ندارد حال مردم هر چه می خواهند بگویند.
باسمه تعالی
1- توجه کردن به این مسائل شما را از اصل هدفتان دور مینماید. حتماً به خواستگارهای خود فکر نموده و بهترین را انتخاب کرده و ازدواج کنید. از رجوع به افراد غیر مسئول در زمینه مسائل شرعی جداً خودداری نمایید .
2- در ارتباط با ازدواجتان، هر روز زیارت عاشورا و دعای علقمه را بخوانید. هر روز یک بار سوره فتح را بخوانید و نیز دعاهای روزهای هفته را. یک ساعت مانده به غروب روز جمعه دعای سمات و نیز در شبهای جمعه دعای کمیل را حتماً به نیت ازدواج خوانده شود. بعد از ماه رمضان گزارش کار خود را برای ما ارسال نمایید .
باسمه تعالی
رجوع نمایید به مبحث مهدویت از جناب استاد مخمل باف (لینک) که بطور مفصل در این باره صحبت شده است. بعد از استماع اگر سوالی بود بفرمایید تا پاسخ دهیم.
باسمه تعالی
به تذکرات ذیل توجه فرمایید.
1- اگر پدر شما وصیت نامه ای دارد حتما به آن عمل کنید.
2- در رابطه با نمازهای قضا، روزه قضا، خمس، بدهکاری ها و نیز مظلمه ناس از نظر مادی و معنوی اگر ایشان در این رابطه مشکلی داشته است اقدام کنید.
3- خیرات را برای پدرتان فراموش نکنید و اعمالی را که انجام می دهید با نیت بوده و ثواب آن را تا مدتی به روح آن مرحوم عاید و واصل نمایید.
4- برای ایشان زیاد تلاوت قرآن کنید. مخصوصاً شبهای جمعه و روز جمعه دعای کمیل و سمات و ندبه به نیت ایشان خوانده شود.