باسمه تعالی
ظاهراً جناب عالی تحقیق در مورد القاب زشت ندارید. آنچه که قرآن انسان را از آن منع کرده است فحاشی و ناسزا گفتن و امثال اینها به یکدیگر است. اما اگر کسی در هر جامعهای چه اسلامی و چه غیراسلامی علناً بیسواد است و سوادی ندارد و یا دارای صفت حماقت میباشد و یا از فرط دروغگویی همه جا او را به عنوان دروغگو میشناسند و همینطور صفات دیگر، اگر جامعه به او چنین لقبی را که خود باعث و بانی آن بوده است بدهد، نه تنها اشکالی ندارد بلکه باعث میشود افراد جامعه نسبت به چنین افرادی از قبل هوشیار بوده و اقدامات و تمهیدات لازم را بیندیشند.
باسمه تعالی
اولاً مقداری از صحبتهای آیتالله بهجت(ره) را فرزندشان در مصاحبهای در روزنامه جمهوری اسلامی شدیداً تکذیب کرده است (حدود دو سال پیش) و اما آنچه را که از ایشان نقل قول شده است صحیح نمیباشد چرا که هیچ گاه امام زمان -عجلالله تعالی فرجه- زمان ظهور را مشخص میکنند. حال با توجه به مطلب یاد شده اگر چنانچه عالمی بر بالای منبر نیز مانند حرفهای فوق را بر زبان جاری کند ما آن حرف ها را تأیید نمیکنیم چرا که هیچ کس غیر از معصومین -سلامالله علیهم اجمعین- معصوم نبوده و ممکن است که در گفتار و رفتار خود خطاهایی داشته باشد که ازجمله آنها مانند سخن فوق میباشد.
باسمه تعالی
این مطلب را در بحث ازدواج (اینجا) کاملاً مطرح کرده و پاسخ داده ایم و مخصوصاً میگوییم که این موضوع باید پس از استماع آن دیویدی به صورت دو به دو یعنی دختر و پسر حل و فصل گردد.
موضوع دوم را نیز رجوع کنید به مبحث دعا جلسات 67 به بعد (مخصوصا خواص آیات قرآن کریم). گوش کرده و مورد نظرتان را پیدا نمایید. (اینجا)
باسمه تعالی
برادر گرامی اشتباه جنابعالی در این است که اولاً عسل های بهشتی را مانند عسل های دنیایی پنداشته اید در حالی که تمام آنچه را که در بهشت وجود دارد اصلاً با دنیا قابل قیاس نیست. در این زمینه رجوع کنید به دی وی دی ما با عنوان اوصاف بهشت (جلسات 63 الی 68 از مبحث معاد- اینجا). حتماً حتماً توجه کرده و آن را گوش کنید. ثانیاً آنچه که دانشمندان قانونی میگذارند و سپس ده ها سال بعد به اشتباه در آن قوانین پی می برند مانند قانون نسبیت انیشتین و دهها قانون دیگر و اینکه سیاره زحل دو قمر بیشتر نداشته و اکنون دریافتهاند که بیش از ده قمر دارد، همه و همه ی اینها مخصوص کره خاکی است و آنچه که در این عالم موجود است با مسئله ی بهشت و امثال آن در برزخ و قیامت قابل قیاس نیست و مشمول قوانین این عالم خاکی قرار نمیگیرند. به عبارتی قوانین موجود فقط برای کره خاکی و بخشی از جهان هستی است و نه بیشتر.
باسمه تعالی
اشتباهی که شما کردهاید در تحلیل موضوع است و همچنین در تدوین صغری و کبری ی تیتر از نظر منطقی است.
اولاً هر حکومتی چه اسلامی و چه غیراسلامی نیاز به دستگاه امنیتی داشته و باید جواسیسی باشند که اطلاعات مورد نظر و مهم را از خارج از مرزها و داخل آن جمعآوری نموده و آنها را به حاکم یا پادشاه یا رئیسجمهور یا امام معصوم ارائه نمایند. ثانیاً کسی که این اطلاعات را جمعآوری کرده و معدل گیری مینماید (به عبارتی آنالیز میکند) گروه دیگری و یا خود امام و یا حاکم میباشد. ماموران فقط وظیفه ی ارسال اطلاعات را دارند و این امام یا حاکم است که تشخیص میدهد بر مبنای این اطلاعات چه موضعی را اتخاذ کند. این که صرفاً براساس یک خبری حاکم یا امام بلافاصله جبههگیری نموده و یا لشکرکشی کرده و یا فردی یا افرادی را به قتل برساند، این کار عقلانی و منطقی به نظر نمیرسد و هیچ جای دنیا چنین نیست. البته به شما حق میدهیم چرا که هیچ گاه در وزارت اطلاعات نبودهاید و از چگونگی تحلیل مسائل و اخبار آگاهی ندارید. اما اگر روزی یک فرد اطلاعاتی را دیدید همین مطلب را با او در میان بگذارید آنگاه ببینید که چگونه پاسخ شما را میدهد. ثالثاً کشتن یک فرد یا افراد و یا زندانی کردن آنها و یا مجازات آنها قبل از آن که کاری انجام داده باشند بنابر هیچ قانونی چه الهی و چه غیرالهی صحیح نمیباشد و حاکمانی که چنین کاری کردهاند قطعاً افرادی خون خوار و جنایتکار بودهاند .
اسلام چنین چیزی را تأیید مینماید بلکه بالعکس آن، افراد زمانی مجازات میشوند که حتماً دلیلی بر انجام اعمال خلاف و یا جنایت و امثالهم در آنها وجود داشته باشد.
باسمه تعالی
توسل به امام زمان(عج) بسیار ساده و در هر زمانی ممکن است. شما میتوانید با عبارت "السلام علیک یا بقیة الله" (و یا یکی دیگر از القاب آن حضرت عج) به آن بزرگوار توسل نموده و حاجت خود را بیان نمایید. البته بهتر است توسل به آن حضرت(عج) همان گونه باشد که اجداد بزرگوار آن حضرت به ما یاد دادهاند. در این رابطه به بخش توسلات به آن حضرت(عج) در کتاب شریف مفاتیح الجنان رجوع کرده و هر کدام را که خواستید انجام دهید.
اما در مورد نوشتن نامهها آنچه که مورد نظر علما میباشد آن است که شما میتوانید حاجت خود را روی کاغذی تمیز نوشته و آن را داخل آبی روان و تمیز بیندازید و اضافه بر این آنچه را که گفته شده سخنان موثق نیست لکن گفتیم، بهترین راه های توسل همان است که در مفاتیح ذکر شده است.
باسمه تعالی
در قانون اسلام اقتصاد مبتنی بر مضاربه، مشارکت و معامله کردن به صورت واقعی می باشد و معاملات صوری در اقتصاد اسلامی محلی از اعراب ندارد. فلذا هرگونه معاملات غیر واقعی و دریافت سود از این طریق غیر شرعی بوده و جایز نیست. در این زمینه اگر همسر شما از مرجع تقلید، تقلید می کند، بگویید حتماً مورد خود را نوشته و از مرجعش استفتاء (پرسش) نماید.
باسمه تعالی
اگر پولی که از طرف شوهر داده می شود نفقه زن باشد متعلق به زن بوده و مرد هیچ گونه حق تصرف در آن اموال را ندارد و اگر غیر از این نفقه زن مخارج کلی دیگر نیز باشد زن باید نفقه خود را جدا کرده و موارد دیگر را خرج خانه نماید و اگر اضافه آمد با اجازه شوهر در مواردی که باید خرج شود خرج نماید.
در مورد اخیر باید حتما از شوهر حلالیت بطلبید. البته اگر غیر از آنچه را که گفتید باشد.
باسمه تعالی
اولاً ما نگفتیم بهترین کتاب این کتاب است.
ثانیاً هر کتابی نقاط ضعف و قوتی دارد این کتاب نیز چنین است.
ثالثاً فردی مثل شما که تحقیقات یک جانبه ای دارد و تحقیقات شما فراگیر نیست حتما باید در کنار این کتاب خدمات متقابل اسلام و ایران شهید مطهری را نیز بخوانید.
رابعاً خود مرحوم زرین کوب در کتابی دیگر به عنوان توبه نامه مواردی از این کتاب را تصحیح کرده و به چاپ رسانده است. حال ممکن است اینها در همان کتاب چاپ شده باشد و اگر نه باید بگردید و پیدا کنید.
باسمه تعالی
شما قانوناً و شرعاً همسر ایشان هستید و هرگونه تصور بیهوده و خیالات باطل از القائات شیطان بوده و مواظب باشید که نعمت همسری که خداوند بر ایشان مقدر کرده زائل نشود که اگر اینطور شد دیگر هیچ دعایی مثمر ثمر نخواهد بود. برای این منظور:
1- هر روز تا آخر ماه مبارک رمضان آیت الکرسی و سوره های ناس و فلق، صبح بعد از بیدار شدن و شب قبل از خواب خوانده شود.
2- حتما هر شب 50 آیه از اول قرآن شروع به خواندن کنید و شب دوم 50 آیه بعدی الی آخر.
3- دعا های روزهای هفته و زیارت هر روز هفته را که بسیار مهم هستند و در مفاتیحالجنان بیان شده است را بخوانید.
4- شبهای جمعه حتما دعا کمیل را بخوانید و روزهای جمعه یک ساعت به مغرب مانده دعای سمات را بخوانید و این کار را تا آخر ماه مهر ادامه دهید.
می توانید 20 روز بعد گزارش کار خود را بیان کنید.
باسمه تعالی
مؤمن باید در حالت خوف و رجا باشد. یعنی هم بترسد و هم امیدوار باشد. اگر هر کدام از این دو طرف حتی مقدار کمی به طرف دیگر تمایل پیدا کند مسلماً ایمان، ایمان واقعی نیست و شخص مناجات کننده نیز باید این مسئله را برای همیشه در نظر داشته باشد و هرگاه دیدید که خوف شما زیادتر شده باید به مقداری که تعادل ایجاد شود احادیث مربوط به امیدواری به رحمت پروردگار را بخوانید و هرگاه دیدید که رجا در شما زیادتر از حد معمول شده احادیث خوف را بخوانید تا زمانی که به اعتدال برسید.