پرسش و پاسخ

پرسش پاسخ شرعی

لطفا قبل از ارسال سوال آن را در بین سوالات جستجو نمایید تا از تکرار جلوگیری شود.

باسمه تعالی
در صورتي كه بتوانيد آرام آرام نماز را بخوانيد و حروف و كلمات را آرام آرام بر زبان جاري كنيد بايد حتما اينكار را انجام دهيد ولي اگر به هيچ وجه نمي توانيد حرف بزنيد و مشكل جدي داريد به هر نحوي كه مي توانيد بايد نماز را به جاي آوريد.

باسمه تعالی
شما حتما دي وي دي معاد را از اول تا پايان مشاهده نماييد و در پايان اگر مشكل شما همچنان باقي بود با ما تماس بگيريد.

باسمه تعالي
كتابي است به نام مهج الدعوات كه منتسب به سيدبن طاووس مي باشد از آن كتاب مي توانيد استفاده نماييد.

باسمه تعالی
اينجانب بنده اي از بندگان گناهكار خداوند متعال مي باشم كه جهل من نسبت به علمم ميلياردها برابر بيشتر است و آنچه كه ميدانم و نزد من بوده و كسب كرده ام سعي ميكنم كه خالصانه در اختيار شما و ديگر علاقه مندان قرار دهم ، البته با شهرت و معروفيت نيز ميانه چنداني ندارم. به نظرم همين مقدار كفايت مي كند ان شاالله موفق باشيد.

باسمه تعالي
1- اعتكاف شما باطل نشده و صحيح است.
2- عملي كه شما انجام داده ايد عملي ناپسند و فعل حرام است حتما از عمل خود استغفار نماييد.
3- خون پشه درصورتي نجس است كه شما يقين داشته باشيد كه اين خون را از بدن انسان مكيده است و هنوز جذب بدنش نشده است و شما آنرا كشته ايد. در چنين صورتي خون آن پشه نجس مي باشد لكن همانطور كه گفته شده بايد به اين موارد يقين داشته باشيد در غير اينصورت خون آن پشه پاك مي باشد.
4- به فرض اينكه خون پشه نجس بوده است و شما آنرا كشته ايد و قسمتي كه خون به آن ماليده شده نجس مي باشد بايد شخصا براي پاك كردن آن محل اقدام كرده و آنجا را تطهير نماييد و تطهير آن موضع نيز كاري ساده مي باشد.

باسمه تعالی
درمورد استفاده از وسايل كه مشكلي نداريد چون وسايل دائما پس از هر بار استفاده در زير شير آب شسته مي شوند. در مورد نماز خواندن شما مي توانيد از يك سجاده براي نماز خود استفاده كنيد تا هرگونه شبهه اي براي پاك و نجس بودن برطرف شود اگر چه نماز خواندن بر روي مكاني كه شما يقين به نجاست آن نداريد مشكلي ندارد.

باسمه تعالی
اگر دركارهاي مادي هدف ماديات نيز باشد مشكلي وجود ندارد اگرچه بهتر است سعي كنيم آنها را نيز درمسير پروردگار قرار دهيم . لكن درمسائل معنوي حتما حتما بايد نيت ما فقط خشنودي خالق متعال باشد.

باسمه تعالی
دو روايت در مورد وفات پيامبر اكرم (ص) وجود دارد :
روايت اول كه مشهورترمي باشد دلالت بر رحلت ايشان به صورت طبيعي مي باشد و روايت دوم كه دلالت بر شهادت ايشان ميكند به اين صورت است كه زن يهودي اي غذاي مسموم براي آن حضرت فرستاده است و به واسطه ي آن، آن بزرگوار را به شهادت رسانده، لكن همانطور كه بيان شد روايت اول قوي تر و معتبرتر است اگر چه از زمان تولد آن حضرت تا زمان رحلت آن بزرگوار يهوديان در پي ترور آن حضرت بوده اند.

باسمه تعالی
1-در سی دی بحث مهدویت، ویژگی های زمان ظهور، کد 096-36 دقیقا موضوع بیان شده است.
2-ما سالهاست كه در اين مورد تحقيق كرده ايم و نتيجه ي تحقيقات ما نشان مي دهد كه دجال چيزي غيرازآنچه كه بعضا مطرح مي كنند مي باشد.

با سمه تعالی
اگر مادر یا خواهر شما و یا یکی از محارم شما آمادگی داشته باشد، ایشان را به دانشگاه برده و پس از اتمام کلاس، بیرون از دانشگاه با این خانم صحبت نموده و سوال نماید که آیا آمادگی برای ازدواج دارد یا خیر و مراحل بعد گرفتن شماره تلفن و آدرس برای رفتن خانم ها به منزل ایشان می باشد.

باسمه تعالی
در این موسسه کلاسهای آموزش تجوید، احکام، ادبیات عرب و اعتقادات بصورت رایگان در طول هفته، برای برادران و همچنین خواهران گرامی دایر می باشد. جهت اطلاع دقیق از زمان کلاسها و روزهای برگزاری آن لطفا با شماره های ذیل تماس حاصل نمایید.
ضمنا هر دانشجو چنانچه چهار سال در این موسسه تحصیلات مستمر داشته باشد، مدرک کارشناسی علم قرائت و تجوید را از موسسه دریافت خواهد نمود. این مدرک در بعضی از نهادها مورد قبول بوده و به استخدام افراد نیز کمک می کند.

باسمه تعالی
حسب آیات متعدد از قرآن کریم از جمله در سوره مبارکه یوسف علیه السلام(آیات 97-98)، یس و بعضی سور دیگر، توسل به غیر خداوند متعال چه در حال حیاتشان و چه در مماتشان به آنها جایز است به شرطی که خداوند قبلا اجازه توسل به آنها را داده باشد.
غیر از آیات قرآن کریم، احادیث و روایات متعددی از شیعه و سنی دلالت بر توسل بر اولیای خدا و پیامبران و ائمه ی اطهار علیهم السلام می کند.

باسمه تعالی
ابدا، تاکید از نظر عددی است و دلالت بر این می کند که فرد جهنمی هیچگاه از آتش دوزخ نجات نخواهد یافت و شفاعتی برای او نیست.

با سمه تعالی
متاسفانه یا خوشبختانه سالهاست که وهابیت و صهیونیسم که دوستان دیرینه می باشند، هر چند صباحی یکبار، وقتی را برای ظهور تعیین می کنند که خوشبختانه تیرشان به سنگ می خورد و ضایع می شوند. ولی متاسفانه باز هم با همه احوالات دست از وعده های دروغین خود بر نمی دارند. باید دانست که زمان ظهور فقط به دست خدای تعالی است و هیچکس از آن اطلاعی نداشته و نخواهد داشت.

باسمه تعالی
همانطور که میدانید نماز یک عبادت است و عبادت را باید معبود تعریف نماید. یعنی کمیت و کیفیت آنرا معبود مشخص می کند نه عابد. فلذا اشتباهی که بعضی در این موارد می نمایند، تصور می کنند هر جور که دلشان بخواهد می توانند خداوند را عبادت کنند در حالی که اینطور نیست و اینکه ما بخواهیم هر جور که خواستیم معبود را عبادت کنیم، آن دیگر عبادت نیست. بلکه عملی است که از دل خواستن های ما و هوای نفس ما سرچشمه می گیرد در حالی که عبادت آن است که معبود می گوید "باید آنطور که من میگویم عبادت مرا انجام دهید". مثلا نماز را به این سبک و به این طریقی که من می گویم بخوانی. مثلا به عربی بخوانی. حال اگر عبادت کننده گفت من دلم می خواهد به فارسی بخوانم یا به هر زبان دیگری، به نظر شما آیا این عبادت معبود است؟! و آنچه که معبود خواسته را تامین می کند؟ مسلما جواب منفی است.

باسمه تعالی
به هیچ وجه این مطالب خلاف واقعیت را قبول نکنید. کسانی که این شایعات را درست می کنند، مقاصد دیگری دارند که یکی از آنها سوء استفاده از شعور و فهم مردم می باشد. شما سعی کنید مشمول این سوء استفاده نشوید.

باسمه تعالي
اصولا معيار حق و باطل، اكثريت و اقليت نمي باشد. بسياري از آيات قرآن كريم دلالت بر اين دارد كه اكثريت مردم كره زمين همواره در مسير ضلالت و گمراهي قرار داشته و دارند و اكثريت آنها از عقل خود استفاده نمي كنند و در اين زمينه آيات بسيار زيادي در قرآن كريم وجود دارد. و اين مطلب حداقل تا زمان ظهور كه زمان غلبه ي حق بر باطل است ادامه خواهد داشت. از نظر عقلي نيز اگر به جمعيت حاضر كره زمين بنگريم مي بينيم كه اكثريت آنان مسيحي و بودايي و يهودي مي باشند. پس اگر بنا بر اكثريت باشد بايد همه ما بودايي و مسيحي شويم. پس مي بينيد كه عقلا نيز اين نظريه صحيح نمي باشد. اما در مورد اينكه مسلمانان آيا بايد كسي را لعن كنند يا نه، اگر اعتقاد به احكام الهي داشته باشيم خواهيم ديد كه قرآن كريم هر كس كه خدا و رسولش را آزار و اذيت نمايد او را مورد لعن و نفرين قرار داده است و از ما نيز خواسته است كه آنها را لعنت كنيم (إِنَّ الَّذِينَ يُؤْذُونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ لَعَنَهُمُ اللَّهُ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ وَأَعَدَّ لَهُمْ عَذَابًا مُّهِينًا- بى‏گمان كسانى كه خدا و پيامبر او را آزار مى‏رسانند خدا آنان را در دنيا و آخرت لعنت كرده و برايشان عذابى خفت‏آور آماده ساخته است-احزاب 57) و نيز در قرآن كريم از شجره اي به نام شجره ي ملعونه ذكر شده است كه بايد تحقيق كرد كه آن شجره چه طايفه اي مي باشد.
اما نتيجه اي كه مي گيريم اين است كه ما به عنوان مسلمان وظيفه داريم نسبت به دوستان خدا و رسول و اهل بيت او دوستي نموده و نسبت به دشمنان آنان و كساني كه آنها را مورد آزار و اذيت قرار داده اند تبري(بيزاري) بجوييم و اين مطلب جزيي از اعمال عبادي يك مسلمان محسوب مي شود.
و اگر كسي منكر قسمتی از تاريخ شود براي اثبات مابقي آن و نيز براي انكار آن قيمت از تاريخ براي هر دو بايد دليل بياورد. و اگر كسي بگويد من اصلا تاريخ را قبول ندارم، در واقع او ريشه ي تمام آنچه را كه خود او از نظر تاريخ منتسب به او هست را قطع كرده است يعني با حرف شما ديگر هيچ فرد سني اي باقي نخواهد ماند چرا كه اهل تسنن را تاريخ ثابت مي كند نه قرآن و روايات.

باسمه تعالی
لفظ شهادت و وفات چیزی را نهی و یا اثبات نمی کند. آنچه که باید مورد تحقیق قرار گیرد آن است که حضرت فاطمه زهرا -علیها سلام- در سن تقریبا 18 سالگی به چه علتی از دنیا رفته اند؟ آنچه را که ما تحقیق و جستجو کرده ایم در میان منابع اهل سنت، و به آن دست یافته ایم آن است که آن حضرت بواسطه ی هجوم افرادی که برای گرفتن بیعت از حضرت علی –علیه السلام- که به خانه ی آن حضرت هجوم آورده بودند، بواسطه ی خشونت های افراطی بعضی از آن افراد در پشت در مورد ضرب و شتم قرار گرفته است و سپس بعد از درمان این جراحت ها و به نتیجه نرسیدن آن، 40 روز در بستر بیماری به سر برده و سپس با همان جراحت ها به شهادت رسیده اند و منظور از شهادت در اینجا این است که هر کس در نوعی درگیری مجروح شده، حال که همان موقع بواسطه ی آن جراحت ها از دنیا رود و یا مدتی بعد از دنیا برود، به چنین فردی شهید می گویند. البته منظور از درگیری ها این است که فرد شهید برای رضای خدا در مقام دفاع از دین اسلام و دفاع از خود برآمده باشد.
در این زمینه می توانید به کتب معتبر اهل سنت از جمله "تاریخ طبری" ، "الإمامة و السیاسة" تالیف ابن قتیبه دینورى، "مروج الذهب" و "میزان الاعتدال" مراجعه نمایید. البته جمله معروف خلیفه اول جناب ابوبکر در همین کتبی که ذکر شد کاملا واضح است که در روزهای پایانی عمرش بیان می دارد که ای کاش تفتیش خانه ی فاطمه و علی را نمی کردم و این مطلب می رساند که جمله ی خلیفه اول حکایت از واقعه ی تلخی دارد که او آرزو می کند که ای کاش آن را انجام نداده بود.
اگر باز موردی داشتید می توانید با سایت تماس داشته و یا حضورا مراجعه نمایید. اینها که بیان شد از کتب اهل سنت بود. اما در کتب شیعه روایات مفصل و صحیحی وجود دارد که به آن واقعه پرداخته است از جمله کتاب "پاسخی به افسانه ی شهادت" از سید جواد حسینی طباطبایی.

باسمه تعالی
اگر خودکار رطوبت داشته باشد و در جای خشک کشیده شود و جای خشک نجس باشد، به شرطی که این رطوبت در عرف مردم بگونه ای باشد که تری محسوب شود، آن جای خشک نجس می شود و یا اگر خودکار به همین صورتی که ما می نویسیم باشد و جایی که نجس است تر باشد، باز هم خودکار ما نجس می شود و همین مقدار که نوک آنرا آب بکشیم پاک می شود و نجس شدن نوک خودکار به داخل آن ارتباطی ندارد. در مورد کف دست نیز همین طور می باشد.

باسمه تعالی
ما دقیقا از رفتارها و عملکردهای شما در آن شرکت اطلاع نداریم تا بتوانیم قضاوت صحیحی را ارائه نماییم. ولی به هر حال چون مسئله گذشته است، شما باید با برنامه ریزی جدید و سرگرمی های مشروع، آرام آرام مسائل بوجود آمده در آن شرکت را فراموش کنید و انشاء الله در این زمینه موفق خواهید شد.