باسمه تعالی
1- فرقی که در بعضی از احادیث آمده که اینها در آینده ایجاد خواهند شد و در ظاهر امر، زیر مجموعه ی دین اسلام خواهند بود در طول قرون گذشته و همچنین قرون آینده ایجاد شده و ایجاد خواهند شد. پس نمی توان گفت که همه ی آنها هم اکنون تاسیس شده و به 72 یا 73 فرقه رسیده اند. اما برای نام بردن بعضی از آنها می توان به فرقه های وهابیت، فرقه های مختلف اهل سنت مانند حنبلی، حنفی، مالکی، شافعی، اشعری و نیز فرق زیدیه، اسماعیلیه و امثال اینها را نام برد. البته تاکید می گردد از میان این فرق، فقط یک فرقه، فرقه ی ناجیه می باشد و آن همان است که پیامبر اکرم(ص) بنیانگذار آن بوده و ادامه دهندگان آن اهل بیت آن حضرت و ائمه ی طاهرین- صلوات الله علیهم اجمعین- می باشند و آن فرقه، شیعه ی اثنی عشری می باشد و بقیه ی فرق باطل بوده و اهل دوزخ می باشند.
2- الف) چند مورد است که از قاعده ی ریا استثناست و نه تنها ریا نمی باشد بلکه فضیلت بسیار زیادی هم دارد. یکی از آنها تبلیغ برای اسلام واقعی و مذهب تشیع می باشد. و این در قرآن کریم و روایات گوناگون تصریح شده است. رجوع شود به کتاب "میزان الحکمه" ذیل واژه ی تبلیغ و ذیل واژه ی ریا.
ب) امروزه بهتربن وسیله برای تبلیغ پخش سی دی ها و نوارهای اعتقادی به کسانی است که دسترسی به اینها پیدا نکرده اند و در این مسیر قرار نگرفته اند. احیاء یک نفر از اینها مساوی است با احیاء همه اهالی کره ی زمین. پس بکوشید که آن مقدار که می توانید چنین افرادی را با نوارهای اعتقادی آشنا نموده و آنان را از محتوای آن برخوردار نمایید.
3- البته دروس فقهی هم یکی از نیازهای حوزه های علمیه است لکن متاسفانه همانطور که شما می گویید حوزه های ما کمتر به مسائل اعتقادی می پردازند و این یکی از ضعف های آنها می باشد.