باسمه تعالی
1- ما باید راجع به صحت و سقم این دعا تحقیق به عمل آوریم و سپس درباره آن قضاوت نماییم. متاسفانه هنوز مأخذ و مدرک این دعا را پیدا نکرده ایم. پس از مأخذ یابی به اطلاع شما خواهیم رساند.
2- برای دریافت حقیقت وجودی انسان باید هر چه می توانید در معرفت خود در زمینه ی توحید، نبوت، امامت و معاد بیفزایید.
باسمه تعالی
اگر می خواهید صرفا گرامر و قواعد زبان عربی را یاد بگیرید، باید در کلاس ادبیات عرب شرکت کنید. ولی اگر می خواهید فقط مکالمه بیاموزید باید در کلاسهایی که مخصوص مکالمه عربی می باشد شرکت نمایید. کلاسهای نوع اول در کلیه ی شعب موسسه دایر و رایگان می باشد و نوع دوم را باید جستجو نموده و بهترین را انتخاب و شرکت نمایید.
باسمه تعالی
بهترین کتاب برای تربیت کودک، نوجوان، جوان و بزرگسال، کتب مرحوم آیت الله جناب آقای فلسفی(ره) پیشنهاد می شود. هنوز کتابی بهتر از این کتاب ها نوشته نشده است.
اما در باب ازدواج کتب بسیاری به نگارش در آمده است که از جمله آنها کتاب های مرحوم شهید پاک نژاد تحت عنوان "اولین دانشگاه و آخرین پیامبر" و نیز کتاب های جناب آقای دهنوی ظاهرا تحت عنوان "گلبرگ" و همچنین کتابی در باب ازدواج که توسط جناب آقای انصاریان نوشته شده است می توانید رجوع نمایید.
باسمه تعالی
علم ائمه نه ابدی است و نه ازلی. بلکه ابتدا و انتهایی دارد. چرا که آن بزرگواران مخلوق هستند و مخلوقات همواره دارای ابتدا و انتهایی هستند. علم آن حضرات نیز توسط خداوند متعال برای ایشان خلق شده است. در ارتباط با احاطه ی علمی ائمه(ع)، مسئله به این صورت است که آن حضرات هر وقت که خدا بخواهد، می دانند و نیز هر مقداری که خدای تعالی بخواهد می دانند و در مقابل علم مردم، آنان جهلی ندارند. لکن علم آنان در مقابل علم خداوندی، چون مخلوق در مقابل خالق است، قطعا چیزهایی هست که فقط خداوند متعال می داند و آن بزرگواران نمی دانند.
باسمه تعالی
1- همه ی پیامبران از بدو تولد دارای عصمت الهیه بوده اند و این عصمت الهیه ی آنان تا آخرین لحظه ی حیاتشان با آنان همراه بوده است. آیات متعددی در قرآن کریم دلالت بر این معنا دارد، از جمله سوره مبارکه مریم، آیات راجع به حضرت عیسی(ع) و نحوه ی تولد آن حضرت و نیز آیات سوره مبارکه یوسف در ارتباط با عصمت آن حضرت در مقابل عمل زشت زلیخا و همچنین آیه 124 سوره مبارکه بقره که عصمت انبیاء و جانشینان آنان را اثبات می کند. آیات دیگری هم در این زمینه هست که اثبات عصمت انبیاء را می نماید.
2- اگر بپذیریم که خداوند از بدو امر پیامبر را تثبیت نموده است، برای از بین رفتن این تثبیت، مدعی باید دلیل بیاورد و تا زمانی که دلیلی بر رد آن نتوان بیان نمود، تثبیت آن حضرت عقلا و شرعا ثابت است.
3- منظور شما را از باب تفعیل متوجه نشدیم. ظاهرا پاسخ آن قسمت با آنچه که در شماره 2 داده شد کامل می شود و اگر مطلب دیگری است، واضح تر بیان بفرمایید تا خدمتان عرض نماییم.