باسمه تعالی
با توجه به طولانی بودن سوال شما(بیش از 700 کاراکتر مجاز)، متاسفانه سوال شما بطور کامل به دست ما نرسیده است. اما در پاسخ به سوال اولتان، اگر که محیط کار خصوصی است و درها بسته می باشد باید حتما در محیط کار نیز افراد دیگری هم باشند و اگر شما باشید و بقیه مرد باشند باید اتاق ها در بسته نباشد. شوخی کردن دیگران به شما ارتباطی نخواهد داشت. شما باید از شوخی با نامحرم و نیز از هرگونه ارتباط خارج از عرف و غیر شرعی پرهیز کنید. در چنین حالتی فعالیت شما مانعی ندارد.
باسمه تعالی
ابدیت در لغت به معنای همیشگی و جاودانگی است و این واژه از جمله واژه هایی است که به هیچ صورت در هیچ زمانی در دنیا محقق نخواهد شد و فقط مخصوص سرای باقی و آخرت می باشد. در رابطه با زندگی در آخرت اگر اعمال شما اعمال خوبی باشد که ان شاء الله همینطور است، قرآن کریم می فرماید "لاَ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلاَ هُمْ يَحْزَنُونَ" یعنی شما نباید به هیچ وجه برای آخرت خود و زندگی در آن سرا ناراحت و اندوهگین باشید.
سوال دیگر شما ارسال نشده است لطفا مجددا برای ما ارسال نمایید.(تعداد حروف مشخصی جهت ارسال سوال وجود دارد. در صورت طولانی بودن متن سوالتان، لطفا به ایمیل موسسه ارسال نمایید.)
باسمه تعالی
سینه زنی و زنجیرزنی و یا امثال اینها که در محدوده عرف جامعه باشد نوعی عزاداری محسوب شده و البته هر ملیت و فرهنگی برای خود نوع خاصی از عزاداری را قائل است ، ناگفته نماند که بعضی از عزاداری ها در بین ملیتهای مختلف مشترک بوده و بعضی مخصوص به ملیت خاصی می باشد ، اشک ریختن عملی است طبیعی که بین همه اقوام مشترک بوده لکن سینه زنی و زنجیرزنی در بین اقوام و گروهها متفاوت می باشد و نتیجه ای که میگیریم آن است که عزاداری به صورت سینه زنی و زنجیرزنی عکس العمل بعضی از انسانهای عزادار است و لذا مشکلی ندارد.
باسمه تعالی
در اینکه کلام خدا به عنوان کلام خالق از کلام مخلوق و از خود مخلوق بالاتر است حرفی نیست ، خود ائمه معصومین نیز چنین مطلبی را بیان فرموده اند لکن در موردی که فرموده اید مطلب چنین است که حضرت می خواهند بفرمایند قرآنی که بدون عترت مطرح شود آن چیزی است که مورد سواستفاده قرار گرفته است و تاثیری از نظر هدایت بر انسان ها نخواهد داشت وخود شخص پیامبر اعظم (ص) نیز در حدیث ثقلین چنین چیزی را بوضوح بیان کرده اند، آنجا که فرموده اند هر کس از یکی از آنها (قرآن و عترت) جدا شود قطعا به گمراهی افتاده است و باید هردوی آنها را اتخاذ کند.
باسمه تعالی
همانطور که خداوند متعال لقب امیرالمومنین را برای امام اول خوانده و ائمه ی دیگر نیز از داشتن چنین لقبی پرهیز کرده اند، همانطور خدای متعال برای سیدالشهدا -علیه السلام- تعظیماتی را در نظر گرفته که برای امامان دیگر چنین نیست. از جمله موردی را که فرموده اید.
برای تفصیل این مطلب به سی دی های "تفسیر زیارت عاشورا"(از استاد مخملباف، موجود در شعب موسسه) بخش مورد نظر رجوع نمایید.
باسمه تعالی
همانطور که مستحضر هستید، از شهادت حضرت اباعبدالله الحسین -علیه السلام- بیش از 1300 سال می گذرد و شما پیشاپیش می دانید که زمان شهادت آن حضرت کی بوده و کی شروع و خاتمه می پذیرد و لذا از قبل خود را برای عزاداری آن حضرت آماده می کنید، همانطور که برای شب سال عزیزی که از دست داده اید پیشاپیش مکان تهیه نموده و اعلامیه چاپ کرده و بر روی دیوار می زنید. چرا که می دانید چه اتفاقی افتاده و چون قبلا اتفاق افتاده است لذا برای گرامی داشت آن آماده می شوید.