باسمه تعالی
حتما روز پنجشنبه ساعت 4:45 بعد از ظهر با شماره های زیر تماس گرفته و با جناب استاد مخملباف صحبت نمایید.
55390144-55370517
باسمه تعالی
اجل بر دو قسم است. یکی اجل حتمی و دیگری اجل غیر حتمی. رجوع نمایید به جلسه 22 از مبحث معاد با عنوان "مرگ و انواع آن از ديدگاه قرآن و علم" (لینک). در آنجا کامل توضیح داده شده است.
باسمه تعالی
اینها تلقینات روحی است که متاسفانه به واسطه بیکاری صورت میگیرد. شما باید مدتی اعمال دهگانه (لینک) را انجام دهید و نیز کتابهایی که به آن علاقه دارید و کتابهایی باشد که اسلامی باشد را مطالعه کرده و برای این کار برنامهریزی نمایید. آنگاه دیگر این توهمات به شما دست نخواهد داد.
باسمه تعالی
خیر.
باسمه تعالی
دعای "عالیَةُ الْمَضامین" داریم که در مفاتیح الجنان مرحوم آیت الله قمی(ره) به آن اشاره کردهاند ولی دعایی به نام المضامین نداریم.
باسمه تعالی
اگر شما قرارداد ننوشتهاید که باید به پلیس ۱۱۰ شکایت کنید. اگر قرارداد دارید باید از طریق قرارداد قانوناً اقدام نمایید و نگذارید در این مسئله تاخیری ایجاد شود. موارد زیر را نیز بخوانید.
1- روزهای جمعه یک ساعت مانده به مغرب، دعای سمات را با وضو و رو به قبله بخوانید و به جای عبارت “فلان بن فلان” اسم آن همسایه را قرار دهید.
2- دعای کمیل را خوانده، وقتی به عبارت "وَ اکْفِنِی شَرَّ الْجِنِّ وَ الْإِنْسِ مِنْ أَعْدَائِی" رسیدید آن را چند مرتبه به نیت ایشان بخوانید.
3- روزی 100 مرتبه این دعا را بخوانید. "یَا مَنْ یَكْفِی مِنْ كُلِّ شَیْءٍ وَ لَا یَكْفِی مِنْهُ شَیْءٌ اِكْفِنِی مَا أَهَمَّنِی".
باسمه تعالی
سوال خود را بیشتر توضیح دهید.
باسمه تعالی
منظور یک ساعت به اذان مغرب است. خیر.
باسمه تعالی
می توانید به تفسیر نمونه و المیزان ذیل آیه مزبور مراجعه نمایید.
باسمه تعالی
باید سند این حدیث بررسی شود چرا که ابهاماتی در محتوای این حدیث وجود دارد که اول بررسی اِسنادی و سپس مطابقت محتوایی انجام شود. قسمتهایی از این حدیث نمیتواند صحیح باشد.
باسمه تعالی
نهج البلاغه یک کتاب خوانی است و شما اگر خودتان دارای تحصیلات معنوی نیز باشید میتوانید این کتاب را با شرح آن از کتابخانهها گرفته و مطالعه نمایید و چیزی نیست که قابل تدریس باشد بلکه مطالب آن بعضاً باید تحقیق شود. شما میتوانید در این زمینه به چاپهای جدید نهج البلاغه که ترجمه شده است مانند ترجمه آقای دشتی و ترجمههای جدیدتر که در وب میتوانید آنها را جستجو کنید رجوع نموده و اگر بیشتر از آن خواستید مطالعه کنید به شروح نهج البلاغه مانند "شرح ابن ابی الحدید" که ترجمه و در دسترس است -البته فردی سنی است لکن چون بحث تاریخی در ذیل بعضی از خطبات نموده است- میتواند برای شما مفید باشد. برای تفسیر، اول تفسیر نمونه را بخوانید و بعد از آن تفسیر المیزان را مطالعه نمایید. همچنین برای کلاسهای تفسیر میتوانید به کلاسهای ما که شنبهها (مبحث علم غیب) و سهشنبهها (بحث مکارم الاخلاق) برگزار میشود و به نوعی تفسیر موضوعی در آن بیان میشود رجوع نمایید.
باسمه تعالی
رجوع نمایید به سوال 4426 (لینک).
باسمه تعالی
روزهای شنبه یا دوشنبه یا پنج شنبه ساعت 4:30 بعد از ظهر با موسسه تماس گرفته و با جناب استاد صحبت نمایید.
تلفن: 55390144 - 55370517
باسمه تعالی
اصولاً ما چنین کتابی را نمیشناسیم و تاکنون ندیدهایم و اسمش را نیز نشنیدهایم. اگر شما کتاب را دیدهاید یا میدانید در جایی هست به ما بگویید که مراجعه کنیم تا اولاً این کتاب را پیدا کنیم و ببینیم چنین روایتی در آن هست یا نه، ثانیاً چنین روایتی که شما میگویید از این روایات و انواع اینها البته به صورتهای دیگری هست، نه به این صورت. در مسئله تولی و تبری این مطلب بصورت کلی بحث میشود اما اینکه آیا این روایت صحیح است یا نه، اول باید آن کتاب را پیدا کرد یا این روایت را در کتب دیگر جستجو کنید. اگر بود به ما بگویید تا ما آن را برای شما توضیح دهیم.