باسمه تعالی
البته این مطلب شما صحیح نیست. چرا که کسانی که به طرف آنها شلیک شده است اکثر قریب به اتفاق افرادی بودهاند که می خواسته اند مراکز حساس کشور را تصرف کنند. البته با برنامه قبلی. قابل انکار نمی باشد که در این بین افراد بیگناه نیز مسلما مورد صدمه قرار میگیرند که همه اینها از بیتدبیری دولت مردان بوده و اگر در آغاز به حرف کارشناسان متخصص گوش داده بودند مسلما چنین اتفاقاتی نمی افتاد.
باسمه تعالی
1- ما پاسخ این مطلب را در سخنرانیهای خود در یک سال گذشته مفصل توضیح داده ایم و بطور خلاصه، شهادت بر ولایت حضرت بنا به فتوای همه فقها جزء اذان نیست بلکه بیان آن مستحب است. البته فقط در اذان و این مطلب، یعنی ورود این شهادت از زمان شاه طهماسب به خاطر اینکه شیعه در حال انقراض و از بین رفتن بوده است و مواردی از این دست که در تاریخ مذکور ذکر شده است در اذان گنجانده گردیده است.
2- اعتقاد به ولایت حضرت جزء ما انزل الله بوده و ریشه قرآنی دارد و کسی که عامداً به ولایت آن حضرت اقرار نداشته و منکر شود از دین بیرون رفته است و حسب آیه قرآن کریم کافر است.
3- چون بیان اذان مستحب است و لذا بودن شهادت بر ولایت آن حضرت در اذان یا نبودن آن خللی به ساختار وجودی اذان وارد نمی کند. البته باید توجه داشت که ذکر شهادت در اذان با این نیت نباشد که چنین چیزی دستور دین است و به قول معروف وارد شده است.
4- هرگونه اضافه کردن و کم کردن موارد وجوبی در نماز و اصول و فروع دین فقط از جانب خداوند متعال و ائمه معصومین (ع) جایز است و دیگران حق چنین کاری ندارند.
باسمه تعالی
اینکه مومن باید زرنگ باشد با اینکه حرفی را به دروغ بیان کند تفاوت می کند. زرنگ بودن با دروغ گفتن دو مقوله جدا از هم است و قابل قیاس نیست. شما اگر میخواهید غذایی را به نذر بدهید باید صیغه نذر شرعی خوانده باشید. در غیر اینصورت بگویید این غذا برای شادی روح دختر امام حسین علیه السلام می باشد.
باسمه تعالی
شما باید حتماً برنامهریزی داشته باشید. در غیر اینصورت همان طور که گفته اید موفق نخواهید شد. برای رسیدن به این موفقیت برنامه دهگانه هفتگی (لینک) را مرتب و منظم به هر قیمتی شده انجام دهید. بعد از پانزده روز از انجام این برنامه، گزارش کار خود را بدهید.
باسمه تعالی
اصولاً هر آنچه که در دین وجود نداشته باشد و ما آن را به اسم دین وارد دین نماییم آن را بدعت گویند و از اعمال حرام و گناه هان کبیره است. عرفان های موجود که با نام های زینتی به خورد نسل جوان داده میشود هیچکدام ریشه و اساسی در دین اسلام نداشته و ندارد. آنچه که شارع مقدس بر آن تاکید می ورزد عرفان به معنای معرفت می باشد. یعنی معرفت به خداوند تبارک و تعالی (معرفة الله) و معرفت به پیامبر خاتم (ص) (معرفة النبی) و معرفت به جانشینان واقعی پیامبر که ۱۲ نفر می باشند (معرقة الامام) و دعای "اللهم عرفنی نفسک..." از جمله دلایل این مطلب می باشد.
باسمه تعالی
شما قبل از هر چیز باید با جلسه ای با همسر خود برنامه ای برای ادامه زندگی داشته باشید و در آغاز به نتیجه ای برسید که با کدام گزینه می توانید زندگی را ادامه دهید. اگر با این گزینه به تفاهم رسیدید که درس بخوانید تصمیم خود را بگیرید و با جدیت مشغول این کار شوید. البته باز هم می گوییم پس از بررسی همه جوانب و حواشی این مطلب چه از نظر اقتصادی و چه از نظر دوری راه و غیره و اگر به این نتیجه نرسیدید تصمیم خود را برای گزینه دیگر بگیرید. در هر صورت روزی چهارصد مرتبه استغفار کنید و هر روز سوره فتح را بخوانید و نیز فرستادن سیصد صلوات برای هر روز و خواندن دعاهای روزهای هفته و نیز خواندن دعای کمیل در هر شب جمعه و سوره های فتح و صف در هر روز، هم شما وهم همسرتان. بعد ازمدتی مشکلات ان شاء الله برطرف خواهد شد.