باسمه تعالی
چنین روایتی مستند نیست. در اینکه قیامت دارای موقف هایی هست حرفی نیست لکن اینکه همه باید در این موقف ها بایستند محل تامل است و اصولا ایستادن در موقف ها برای عده ای خاص است که در واقع این ایستادن گوشه ای از عذاب آنهاست واِلّا افراد متقی و شیعیان واقعی بدون این توقف ها به بهشت وارد می شوند و این معنای سریع الحساب بودن خدای تعالی است.
باسمه تعالی
1- حداقل هفته ای یک بار به زیارت حضرت عبد العظیم حسنی(ع) بروید تا اضطراب شما بعد از مدتی کاملاً از بین برود. هر روز دعای یستشیر را بخوانید و نیز خواندن سوره صف در هر روز را فراموش نکنید. اگر معصیتی انجام می دهید حتماً آن را ترک نمایید. روزی 400 مرتبه استغفار را در برنامه روزانه خود قرار دهید.
2- ان شاء الله موفق خواهید شد. برای اینکه بدانید در آزمون موفق خواهید شد یا نه و یا به صلاح شما هست یا نه، تا آمدن جواب، روزی 100 مرتبه سوره توحید را بخوانید و نیز هر شب نماز غفیله بین نماز مغرب و عشاء و همچنین روزی 400 مرتبه استغفار فراموش نشود.
باسمه تعالی
مسئله قسمت چیزی نیست که پایه و اساسی داشته باشد بدین معنا که در ذهن عوام می باشد. بلکه شما باید برای ازدواج بعد از اینکه شکل ظاهری طرف را پسندیدید، باید شروع به تحقیق و مشورت پیرامون فرد مذکور نموده و جلسات متعددی در منزل با او داشته و راجع به مسائل گوناگونی با ایشان صحبت کنید تا اینکه به تفاهم برسید. همه اینها منوط به این است که اگر شما مونث باشید باید ببینید او به خواستگاری شما می آید یا نه. در غیر این صورت باید شخص ثالثی اطلاعات شما را به آن شخص مذکر بدهد تا او تصمیم برای خواستگاری بگیرد.
باسمه تعالی
رجوع کنید به مبحث دعا (لینک) جلسات 34 الی 37.
باسمه تعالی
تا چهل روز برنامه دهگانه هفتگی (لینک) را انجام دهید. بعد از ۱۵ روز گزارش کار خود را بدهید تا تغییری در برنامه شما داده شود.
باسمه تعالی
تعبیر خواب ها به نوع روایت آنها بستگی دارد. برای تربیت کودکان حتماً کتاب مرحوم آیت الله فلسفی -رحمة الله علیه-، کتاب "کودک" و "نوجوان" آن را بخوانید. در مورد خودسازی نیز به بحثی که به تازگی در روزهای شنبه با عنوان "مدیریت و برنامه ریزی در زندگی فردی" (لینک) شروع شده مراجعه کرده و با دقت گوش کرده و یادداشت برداری نمایید.
باسمه تعالی
مطالبی که شما فرموده اید همگی سلیقه ای می باشند و متاسفانه برداشت های شخصی است و هیچ کدام پایه و اساس قرآنی و روایی ندارد. در مورد شفاعت امام صادق علیه السلام یکی از معانی "لَا تَنَالُ" همین مطلبی است که ما در سخنرانی گفته ایم و بسیاری از علما بر آن اجماع کردهاند و این مطلب را قبول دارند و اصولاً در قرآن کریم هم این مطلب را می فرماید که در زمانی در قیامت نه پیامبران و نه ائمه معصومین –سلام الله علیهم اجمعین- اجازه شفاعت کردن ندارند و چون اجازه شفاعت کردن ندارند، و لذا شفاعت نمی کنند. مخصوصاً در سوره مبارکه مدثر آنجا که می فرماید شفاعت ما، یعنی شفاعت پیامبران و ائمه (ع)به کسانی که جزء شش دسته هستند نمی رسد که یک دسته از آنها کسانی هستند که کاهل الصلاة هستند یا کسانی که نماز را سبک می شمارند.
اما در مورد جهنم که مطلبی است بسیار مبتدیانه و پیش پا افتاده که هر کس چنین مطلبی بگوید باید به او گفت پس لعن پروردگار هم نوعی رحمت است و پروردگار اگر در قرآن کریم و نیز پیامبر(ص) و ائمه(ع) از لسان خود کسی را لعن کردهاند، این لعن نوعی رحمت برای آن شخص است. چون خداوند متعال غیر از رحمت چیز دیگری ندارد. ضمن اینکه در دعای افتتاح شما می خوانید "اللّهُمَّ إِنِّي أَفْتَتِحُ الثَّناءَ بِحَمْدِكَ، وَأَنْتَ مُسَدِّدٌ لِلصَّوابِ بِمَنِّكَ، وَأَيْقَنْتُ أَنَّكَ أَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ فِي مَوْضِعِ العَفْوِ وَالرَّحْمَةِ، وَأَشَدُّ المُعاقِبِينَ فِي مَوْضِعِ النِّكالِ وَالنَّقِمَةِ". در قرآن کریم ۳۳۰ آیه فقط درباره دوزخ به کار رفته است که خداوند متعال همانطور که در آن آیات دیگر رحمت خود را به رخ بندگان می کشاند، عذاب خود را نیز به رخ بندگان کشیده است. متاسفانه شما در فرمایش امام خمینی(ره) اشتباهاً برداشتی داشتهاید که برداشت شما با سخنران امام خمینی(ره) سازگاری ندارد و این مطلب را حضوراً باید با شما در میان گذاشت و شما را متوجه اشتباه بزرگی که در برداشت از سخنان امام خمینی(ره) داشتهاید نمود.
باسمه تعالی
رجوع کنید به پاسخ شبهه 41 (لینک).