موسسه میقات القرآن (تاسیس 1345) با تشکیل جلسات قرآنی متعدد و منسجم در موضوعات تجوید قرآن کریم، احکام عملیه، عقاید و ادبیات عرب پذیرای برادران و خواهران علاقمند به قرآن کریم به صورت کاملا رایگان می باشد که امروزه یکی از بزرگترین مراکز آموزشی کشور به شمار می آید. العربیة
باسمه تعالی
ما چنین حدیثی را نشنیده ایم. باید منبع و مأخذ حدیث را ذکر میکردید که نکرده اید. ثانیا هر حدیثی باید از نظر اسنادی بررسی شود و با کتاب خدا و سنت پیامبر(ص) مطابقت داده شود تا صحت و سقم آن معلوم گردد.
باسمه تعالی
برای تغییر مرجع باید مرجعی را که می خواهید انتخاب کنید اعلم بر مرجع حاضر باشد و از نظر عالم بودن مساوی با این مرجع باشد. در این صورت می توانید مراجع خود را تغییر دهید. لکن اگر غیر از این باشد یعنی مرجعی که می خواهید انتخاب کنید نسبت به این مرجع اعلم نبوده و یا از نظر فقهی همسان او نمی باشد، نمیتواند این کار را انجام دهید.
باسمه تعالی
بسیار کار خوبی کردید و پاداش مضاعف نصیب شما شده است. حداقل آن این است که پدر را خوشحال کرده اید. ان شاء الله خداوند در دنیا و آخرت شما را خوشحال خواهد کرد. نگران اذیت های این چنینی نباشید. بالاخره رسیدن به پاداش های بزرگ سختی و ناهمواری های خود را دارد. حتما از پدرتان حلالیت بطلبید و عذرخواهی کنید و دست ایشان را ببوسید و در پیشگاه خداوند نیز استغفار نموده و دیگر با ایشان بدرفتاری ننمایید
باسمه تعالی
برای دریافت پاسخ خود در سایت ثبت نام نمایید
باسمه تعالی
باید تا آنجا پیش برود که ایمان مومنین صد درصد باشد و اگر کسی می گوید من مومنم و معتقد به خدا و رسول(ص) و امامان(ع) و قرآن کریم هستم، این حرف او زبانی نباشد بلکه همراه با اعتقاد قلبی باشد. چند آیه از قرآن این مطلب را اثبات میکند یکی آیه 179 سوره مبارکه آل عمران "مَا كَانَ اللَّهُ لِيَذَرَ الْمُؤْمِنِينَ عَلَىٰ مَا أَنْتُمْ عَلَيْهِ حَتَّىٰ يَمِيزَ الْخَبِيثَ مِنَ الطَّيِّبِ …" و نیز آیه 55 سوره مبارکه نور "وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ …"
باسمه تعالی
اگر امروز یک بار استغفار کرد، فردا دو بار استغفار کند. اگر امروز یک بار صلوات فرستاد، فردا دو بار صلوات بفرستد. اگر امروز یک آیه قرآن خواند، فردا دو آیه قرآن بخواند و به این ترتیب. این میشود اضافه کردن بر کارهای خیر و در کل این کار واجب نیست بلکه بهتر است این کار را انجام دهد.
باسمه تعالی
در این رابطه حتما با مدیریت محترم موسسه تماس بگیرید و پاسخ لازم و قانع کننده را دریافت نمایید.
55390144 - 55370517
باسمه تعالی
ازدواج با هرکسی باید با تحقیق و مشورت اعم از تحقیقات میدانی، محلی و فردی باشد و همچنین باید در چند جلسه حضوراً با شخص مورد نظر صحبت شده تا ببینیم آیا این فرد برای یک زندگی مشترک مناسب می باشند یا خیر. پس بنابراین شما با هر کسی که بخواهید ازدواج کنید چه قاضی باشد، چه روحانی، چه دانشگاهی، چه حوزوی، چه کاسب و امثالهم، باید همواره یک فرمول کلی را در نظر داشته باشید. ما میدانیم که هم قاضی خوب داریم هم قاضی بد. هم پزشک خوب داریم هم پزشک بد. هم کاسب خوب داریم هم مکاسب بد و غیره. بنابراین این ما هستیم که با شناخت لازم از طرف مقابل برای ازدواج با او اقدام می نماییم.
باسمه تعالی
برای دریافت پاسخ لطفا در سایت ثبت نام نمایید.
باسمه تعالی
در این رابطه حتما حضورا به مدیریت محترم موسسه مراجعه نمایید.
باسمه تعالی
ما ارتباط بین این دو قضیه را نفهمیدیم!
باسمه تعالی
اگر چنین سخنی گفته شده باشد به نظر ما صحیح نیست.
باسمه تعالی
اگر واقعا فامیل و خویشان به مقداری شما را اذیت می کنند که ممکن است باعث بیماری روحی برای شما شود می توانید ارتباطتان با آنها را به حداقل ممکن برسانید.
باسمه تعالی
خواندن آیت الکرسی همراه با معوذتین (ناس و فلق) و همچنین تعویذاتی که در مفاتیح الجنان ذکر کرده است از جمله ذکر "أُعِيذُ نَفْسِی وَ دِينِی وَ أَهْلِی وَ مَالِی …" و نیز در صورت توان هر روز به مقدار مختصری صدقه دادن می تواند موثر باشد.
باسمه تعالی
باید بنا را بر انکار همسر بگذارد و به روی او نیاورد و برای همسرش دعا نماید و به نیت او روزی ۴۰۰ مرتبه استغفار کرده و آیت الکرسی و ناس و فلق را همواره برای خود و او بخواند.
باسمه تعالی
اولا اگر واقعه کربلا را مطالعه کرده باشید خواهید دید که امام حسین -علیه السلام- در تمام لحظات دست به دعا به درگاه احدیت بلند نموده و دعا کرده اند. لکن اگر دعا بنا باشد اجل حتمی و یا موارد دیگری که از طریق طبیعی و طبیعت به انسان وارد می شود صد درصد جلوگیری نماید، آنگاه باید گفت هیچ کس هیچ امتحانی نخواهد داد و هیچ مشکلی نخواهد داشت. چرا که با دعا کردن و استجابت آن از طرف خداوند همه مشکلات برطرف خواهد شد که چنین چیزی در عالم در نظر گرفته نشده است.
در مورد امام حسین -علیه السلام- نیز آن حضرت در پیشگاه الهی پذیرفته است که اگر خون او ریخته می شود و اسلام باقی میماند، بهتر است خون آن حضرت ریخته شده و اسلام باقی بماند. به همین منظور آن حضرت تسلیم اوامر پروردگار متعال بوده است. بدین صورت که هم وظیفه داشته دعا کند، هم وظیفه داشته که مصلحت خود را به خداوند واگذار نمایند و هم وظیفه داشته تا آخرین لحظه از خود و خانواده اش دفاع نمایند. این دقیقاً همان تسلیم خواست خدا بودن است.
باسمه تعالی
تمام سخنرانی های جناب استاد مخملباف در لینک زیر قابل دریافت می باشد.
باسمه تعالی
به خاطر اینکه پیامبر امت آخرالزمان حضرت ختمی مرتبت(ص) میباشد و جانشینان آن حضرت امامان(ع) ما میباشند. پس در این صورت ما از نظر مسئله شریعت، با پیامبران قبلی کاری نداریم لکن فقط باید اعتقاد داشته باشیم که چنین پیامبرانی از طرف خداوند برای هدایت بشر مبعوث شده اند. اما در واقع شریعت ما از ناحیه پیامبر خاتم(ص) است و چون ما فقط با آن حضرت و امامان دوازدهگانه کار داریم و کار داریم و نیز مادر یازده امام که حضرت صدیقه طاهره -سلام الله علیها- می باشند، فلذا بیشتر لفظ چهارده معصوم را به کار میبریم.
باسمه تعالی
قسم خوردن عمل مکروهی نیست. اگر عمل مکروهی بود، خود خداوند متعال هیچ گاه قسم نمیخورد. آن قسمی که مکروه است در معاملات و امثال آن است که اگر راست باشد به خاطر چیز ناچیزی، فرد به نام خدای تعالی، پیامبر(ص) و امامان معصوم(ع) قسم خورده است و اگر دروغ باشد حرام و گناه می باشد. اما قسم خوردن برای چیزهای ارزشمند نه تنها مشکلی ندارد بلکه برای تثبیت عقاید بعضی از بندگان لازم نیز می باشد.