محرم

پرسش پاسخ شرعی

لطفا قبل از ارسال سوال آن را در بین سوالات جستجو نمایید تا از تکرار جلوگیری شود.

باسمه تعالی

روز شنبه ساعت 9:15 صبح با موسسه تماس گرفته و مستقیما با جناب استاد مخملباف صحبت نمایید.
تلفن: 55370517-55390144

باسمه تعالی

هر روز 500 مرتبه صوات فرستاده و 100 مرتبه سوره توحید را به نیت ایشان بخوانید.

باسمه تعالی

برای دریافت پاسخ در سایت ثبت نام نمایید. اینجا

باسمه تعالی

برای کنترل خشم حداقل روزی ۵۰۰ بار صلوات بفرستید و سعی کنید از اذان های با صدای زیبا در وقت نماز در محیط خانه ی خود استفاده کنید و خودتان نیز اذان و اقامه گفته و سپس نماز بخوانید.

باسمه تعالی

خودتان اقدام کرده و حلالیت بطلبید و اگر از نظر مادی است باید جبران شود و راه دیگری ندارد.

باسمه تعالی

توبه اگر واقعی باشد مجازات عمل بد را از بین می‌برد و اگر با شرایط خود انجام شود نیز مجازات دنیایی را نخواهد داشت لکن اگر با شرایط خود انجام نشود قطعاً مجازات دنیایی را نیز به همراه خواهد داشت.

باسمه تعالی

خالق هستی ازلی است یعنی ابتدایی ندارد. ابتدا فقط برای مخلوقات است.

👈 مبحث توحید

باسمه تعالی

این کار از نظر پزشکی کار خطرناک و زیان آوری است و همه متخصصین بر این امر تاکید دارند. شما هرچه زودتر وسایل ازدواج خود را فراهم نموده و زودتر ازدواج کنید. اگر متخصص نیافتید با ما تماس بگیرید تا فردی را معرفی کنیم.

باسمه تعالی

استخاره خیلی بد است. خودتان استخاره انجام ندهید. به کسی که اهلیت این کار را دارد ارجاع دهید.

باسمه تعالی

روزهای جمعه یک ساعت مانده به مغرب، دعای سمات را با وضو و رو به قبله بخوانید و به جای عبارت “فلان بن فلان” اسم ایشان را بگویید.
دعای کمیل را خوانده، وقتی به عبارت "وَ اکْفِنِی شَرَّ الْجِنِّ وَ الْإِنْسِ مِنْ أَعْدَائِی" رسیدید آن را چند مرتبه به نیت ایشان بخوانید.
نماز غفیله بخوانید و در قنوت آن حاجت خود را بگویید.

باسمه تعالی

لطفاً سوال خود را واضح‌تر بیان نمایید تا بتوان به آن پاسخ داد.

باسمه تعالی

روز پنجشنبه ساعت ۵ بعد از ظهر با موسسه تماس گرفته و مستقیماً با مدیریت محترم موسسه جناب استاد مخملباف صحبت نمایید.
تلفن 55390144 - 55370517

باسمه تعالی

ما در آنجا نمونه هایی که دعایشان به اجابت نزدیک می‌باشد را بیان کرده‌ایم که البته منحصر به آنها نیست بلکه افراد دیگری نیز به آنها می‌تواند اضافه شود از جمله مادر.

باسمه تعالی

در صورتی شما می‌توانید مجدداً استخاره کنید که شرایط کاملاً تغییر کرده باشد. در غیر این صورت استخاره فقط همان دفعه اول اعتبار دارد.

باسمه تعالی

کاربر گرامی، احترام کتبی که این گونه موارد را بیان می‌کند باید از کتب معتبر شیعه بوده و قابل استناد باشد. کتاب‌های پیش پا افتاده و یا جدید اگرچه کتاب‌های خوبی باشند، به عنوان کتاب منبع و ماخذ حدیثی شناخته نمی‌شوند.

باسمه تعالی

در این رابطه ما عین ترجمه خطبه حضرت را در نهج البلاغه برای شما می‌آوریم (ترجمه محمد دشتی). بعد از آن اگر سوالی داشتی ارسال نمایید تا پاسخ دهیم.

قسمتى از احكام دينى در قرآن واجب شمرده شد كه ناسخ آن در سنّت پيامبر (صلّى اللّه عليه و آله و سلّم ) آمده (1)،  و بعضى از آن، در سنّت پيامبر (صلّى اللّه عليه و آله و سلّم ) واجب شده كه در كتاب خدا ترك آن مجاز بوده است، بعضى از واجبات، وقت محدودى داشته كه در آينده از بين رفته است.(2)

1- مانند آیه 15 سوره نساء "... فَأَمْسِكُوهُنَّ فِي الْبُيُوتِ حَتَّى يَتَوَفَّاهُنَّ الْمَوْتُ..." (زنان بدکاره را در خانه ها زندانی کنید تا بمیرند) این حکم برداشته شد و طلاق و رَجم جای آن را گرفته است.
2- مانند دستور نماز خواندن به طرف بیت المقدس که موقتی بود و با آیه 144 بقره حکم آن برداشته شده و نماز به سوی کعبه واجب گردید. (فَوَلِّ وَجْهَكَ شَطْرَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ)

باسمه تعالی

برنامه دهگانه (اینجا) را انجام دهید و بعد از ۴۰ روز گزارش حال خود را برای ما ارسال کنید تا در ادامه راهکاری نیز ارائه گردد.

باسمه تعالی

ما در رابطه با جنگی که شما مطرح کردید و تهاجمی که نسبت به خانه کعبه بوده در این زمینه مطالعه ای نداریم و تحقیقی نکرده‌ایم. اگر بتوانید منابع و مآخذ آن را بیان فرمایید از شما ممنون می‌شویم. لکن بحث دیگر این است که معجزه در هر ساعت و هر روز و هر هفته و هر آنی اتفاق نمی‌افتد. بنای خداوند متعال بر این است که همه مسائل جهان خلقت به صورت طبیعی مسیر خود را طی کرده تا به نتیجه برسد و انسان‌ها در این زمینه امتحان لازم را پس داده و از این آزمایش آنچنان که باید و شاید بیرون بیایند. بنابراین آنچه را که ما به عنوان معجزه می‌دانیم فقط گه گاهی صورت می‌گیرد که حکمت خداوند بر آن تعلق گرفته باشد و بخواهد از آن نتیجه‌ای به نفع بشریت مخصوصاً به نفع مومنین اخذ نماید.

باسمه تعالی

ما چنین اصطلاحی را نشنیده‌ایم. اما اگر کسی چنین چیزی را بیان کرده شما همین اشکالی را که مطرح کرده‌اید به ایشان وارد نمایید و ببینید ایشان چه جوابی به شما می‌دهند. اصولاً وقتی که انسان در پیشگاه خداوند متعال حوائج خود را عرضه می‌دارد  قاعدتاً باید حوائج منطقی، معقول و شرعی باشد. چون اگر غیر این باشد هیچگاه خداوند متعال آن حوائج را برآورده نخواهد کرد.

نمایش 5 از 273