باسمه تعالی
ما در مورد این احراز در بحث دعا و کتابی که به زودی در این زمینه به چاپ خواهد رسید مفصل صحبت کردهایم. هم اکنون می توانید در سایت، بحث دعا (لینک)، جلسات مربوط به مورد فوق را استماع نمایید.
باسمه تعالی
1- برنامه دهگانه (لینک) را یک ماه انجام دهید و بعد از آن گزارش کار خود را برای ما ارسال نمایید.
2و3- فروختن منزل جایز نیست. باید از طریق دیگر مشکل خود را حل کنید.
باسمه تعالی
بعضی از اوقات انسان به چیزهایی که علاقه ندارد باید انس بگیرد. مانند داروهایی که خوردن آنها برای انسان ناگوار است. در بحث مطالعه و تحقیق ضروری است به هر نحو که شده انسان سراغ کتابی که باید از آنها اطلاع داشته باشد برود و مطالعه کند، هرچند علاقه ای به آنها نداشته باشد. کتاب های آقای جعفر سبحانی برای آنچه که در نظر شماست مفید می باشد.
باسمه تعالی
هر چه مصیبت و گرفتاری برای انسان بوجود می آید، نه تنها برای شما بلکه برای همه انسانی ها، از جانب خود آنان می باشد. یعنی این که خودشان باعث نزول این گرفتاری ها هستند و همه انسانها باید در همه آنات و لحظات به خالق هستی پناه ببرند. شما نیز از آنها مستثنی نیستید و یکی از دلایل اینکه خداوند متعال تواب می باشد به خاطر این است که بندگان دائماً در حال خطا و بعضاً پشیمانی نیز هستند. به همین منظور خداوند نیز بسیار توبه پذیر است. چرا که بندگان جز او کسی را ندارند. شما میتوانید برای خود برنامهریزی کرده و موارد گذشته را تا آنجا که می توانید جبران نموده و به آینده فکر کنید.
باسمه تعالی
اصولا در ادبیات عرب از صنایع مختلف ادبی استفاده شده است. به ویژه در قرآن کریم و روایات. در این مورد فوقالذکر نیز حضرت امیر -سلام الله علیه- از صنعت کنایه استفاده کردهاند. یعنی میخواهند بفرمایند عبادتی که انسان با شک و تردید انجام می دهد و با هر ساز مخالف بلافاصله شک می کند که آیا این عبادت که انجام میدهد به درد میخورد یا نه و با القائات شیطان همواره در حال زندگی باشد، اگر بخوابد و چنین شک و شبهه ای در اعتقادات خود نداشته باشد بهتر است. این دلیل بر آن نیست که فرد همه ساعات را خواب باشد و اصلاً بیداری را تجربه نکند. همانطور که گفتیم منظور آن است که آدمی باید اول اعتقادات خود را درست نماید، سپس به عبادت معبود بپردازد و آن زمان است که هیچگاه شک و تردید نخواهد کرد. البته این ها قبل از مکلف شدن افراد می باشد ولی بعد از آن فرد باید به موازات عبادات، در مسیر درک اعتقادات صحیح گامهای اساسی نیز بردارد.
باسمه تعالی
یا کَریمُ، یا کَریمُ، یا کَریمُ، یا عَظیمُ، یا عَظیمُ، یا عَظیمُ، یا اَعْظَمَ مِنْ کُلِّ عَظیمٍ، یا سَمیعَ الدُّعاءِ، یا مَنْ لا تُغَیِّرُهُ الْاَیّامُ و اللَّیالی، صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَارْحَمْ ضَعْفی وَ فَقْری وَ فاقَتی وَ مَسْکَنَتی، فَاِنَّکَ اَعْلَمُ بِها مِنّی، وَ اَنْتَ اَعلَمُ بِحاجَتی، یا مَنْ رَحِمَ الشَّیْخَ یعقوبَ، حینَ رَدَّ عَلیهِ یوسُفَ، قُرَّةَ عَیْنِهِ، یا مَنْ رَحِمَ اَیّوبَ بَعْدَ حُلُولِ بَلائِهِ، یا مَنْ رَحِمَ مُحَمَّداً وَ مِنَ الْیُتْمِ آواهُ، وَ نَصَرَهُ عَلی جَبابِرَةِ قُرَیْشٍ وَ طَواغِیتِها، وَ اَمْکَنَهُ مِنْهُمْ، یا مُغیثُ، یا مُغیثُ، یا مُغیثُ.
تفسیر عیاشی جلد 1 صفحه 353 (مٲخذ دیگر روایت مذکور)
باسمه تعالی
چنین فردی باید روزی چهارصد مرتبه استغفار نموده و حتماً نماز غفیله را بین نماز مغرب و عشا در زمان هایی که نماز میخواند اقامه نماید. بیان ذکر "یا دَائِمَ الْفَضْلِ عَلَى الْبَرِيَّةِ يَا بَاسِطَ الْيَدَيْنِ بِالْعَطِيَّةِ يَا صَاحِبَ الْمَوَاهِبِ السَّنِيَّةِ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ خَيْرِ الْوَرَى سَجِيَّةً وَ اغْفِرْ لَنَا يَا ذَا الْعُلَى فِي هَذِهِ الْعَشِيَّةِ" در شبهای جمعه بسیار مناسب بوده و خواندن دعای کمیل نیز در هر شب جمعه بسیار مطلوب است. انجام واجبات و ترک محرمات برای همیشه و کارهایی را که ذکر کردیم باید حداقل به مدت یکسال انجام پذیرد.
باسمه تعالی
تمام هم و غم شما چه قبل از عقد و چه بعد از عقد، باید معطوف به این باشد که واجبات خود را به نحو احسن انجام داده و محرمات را کامل ترک نمایید و اگر فرصت اضافه آوردید به انجام مستحبات به هر مقدار که می توانید بپردازید. تحصیل عقاید از اوجب واجبات است و وقت گذاشتن برای مطالعه پیرامون تاریخ اسلام و تاریخ شیعه نیز امری ضروری است.
باسمه تعالی
در نظر گرفتن مرجع تقلید باید با تحقیق از علمای دینی و کسانی که مراجع را میشناسند باشد. شما نیز می توانید به کسانی که به آنها اعتماد دارید و آنها یا خود، اهل دروس دینی هستند و یا کسانی را می شناسند که در حوزههای علمیه تحصیل نموده اند رجوع کرده و نظر آنان را راجع به فرد اعلم جویا شوید. ما نیز از افراد آگاه از حوزههای علمیه جستجو کرده و مراجعی را که در حال حاضر میتوان از آنها تقلید کرد متعدد میدانیم. از جمله ی آنها رهبر انقلاب، آیت الله صافی، آیت الله وحید، آیت الله مکارم، آیت الله سیستانی و ...