باسمه تعالی
تا ۴۰ روز برنامه دهگانه (لینک) را انجام داده و گزارش کار را برای ما ارسال کنید تا ببینیم در چه موقعیتی است.
باسمه تعالی
اعمالی که در دین به عنوان مسائل واجب شناخته نشده، اگر کسی یا کسانی آن را به عنوان واجب در نظر گرفته و سپس آنرا منتسب به شارع مقدس نمایند این عمل بدئت بوده و حرام می باشد. ولی اگر چنانچه انسان مواردی را به امید پاداش و ثواب و با رضایت خاطر انجام دهد، که البته آن اعمال خلاف قرآن و سنت نباشد، اشکالی ندارد. پس اگر در موسسه فوق کسی برخلاف رضایت خویش مبالغ یادشده را بپردازد تصرف در آنها شرعاً جایز نیست و این فعل نیز فعل حرام می باشد. مسائلی از قبیل انجام اعمال مستحب برای اموات نباید با گرفتن مبلغ همراه باشد چرا که این امر ممکن است منتج به انحرافاتی شود که جای بازگو کردن آنها فعلاً نیست. در مورد نماز قضا خواندن باید دانست بهتر است این عمل تحت نظر مجتهد باشد. چرا که عملی بسیار مشکل است و اگر کسی اجیر شود برای خواندن قضای نماز و گرفتن روزه ی افراد، باید بدانند که وظیفه مهمی را برعهده گرفته و بتواند آنرا اولاً صحیح و ثانیاً با تعهد کامل انجام دهد. هرگونه کوتاهی در این زمینه مظلمه ناس می باشد.
در مطلب آخر که فرموده بودید، به مشقت انداختن خود و افراد خانواده چه حکمی دارد، چنین چیزی شرعاً جایز نیست و در مورد روشن کردن فرد یا افراد نسبت به این مسایل، یا باید آنها را به پیش افراد متخصص در این زمینه ببریم و یا اگر خودمان در این موارد ورود داریم تذکرات لازم را با توجه به دلایل قرآنی به آنها گوشزد نماییم.
باسمه تعالی
به نقرین های ایشان توجهی نکنید. برنامه هفتگی دهگانه (لینک) را تا 40 روز انجام دهید و در پایان هر روز عرض حاجت نمایید.
باسمه تعالی
اگر کسی بیمار شود و به طبیب مراجعه کند و طبیب برای او نسخه بپیچد که باید تا شش ماه به آن نسخه عمل کند تا بهبودی حاصل شود، اگر شخص بیمار بخواهد بهبود یابد باید با نسخه عمل نموده و به پای مدت زمان آن نیز صبر نماید. در کارهای معنوی هم به همین صورت است. شما باید تا یکسال حداقل این برنامه را انجام دهید بعلاوه ی اینکه در هر سجده نمازتان، چه واجب و چه مستحب، ذکر "يَا خَيْرَ الْمَسْؤُولِينَ ، وَيَا خَيْرَ الْمُعْطِينَ ، ارْزُقْنِي وَارْزُقْ عِيَالِي مِنْ فَضْلِكَ ، فَإِنَّكَ ذُو الْفَضْلِ الْعَظِيمِ" که در رسالههای عملیه نیز ذکر شده است را بیان کنید. ان شاءالله برای شما فرجی حاصل خواهد شد.
باسمه تعالی
1- جمله " قَوْلًا لَيِّنًا" این مطلب را می رساند که انسان با افراد شرور نیز باید ابتداءً به نرمی سخن بگوید. ولی اگر چنانچه انسان ببیند که فرد شرور از برخورد مهربانانه سوء استفاده می کند باید موارد نهی از منکر را در مورد چنین فردی به اجرا گذارد.
2- خیر.
3- برای چندین موارد در قرآن متعدد است و برای تاکید می باشد.
4- با انجام واجبات. ترک محرمات. تحصیل اصول صحیحه ی عقاید اسلامی. اختصاص زمانی به خلوت با خداوند متعال. تمرین عملی اخلاق اسلامی با نزدیکان به ویژه خانواده خود و دوستان و آشنایان.
باسمه تعالی
طریقه خاصی ندارد. فقط شما چهار نماز دو رکعتی به نیت نماز شب، یک نماز دو رکعتی به نیت نماز شَفْعْ و یک نماز یک رکعتی را به نیت نماز وَتْر بخوانید. این یازده رکعت را اصطلاحاً نماز شب می نامند. حال دیگر بیان حاجات در قنوت این نمازها و یا اسم آوردن اموات و طلب آمرزش برای آنها در قنوت آنها و امثال این کارها مستحب می باشد.
باسمه تعالی
برنامه ده گانه هفتگی (لینک) را انجام دهید.
باسمه تعالی
برنامه ده گانه هفتگی (لینک) را انجام دهید.
باسمه تعالی
مسئله حکم کردن آنچنان نیست که حضرتعالی فرموده اید. چیزی که صدا و سیما اعلام کرده است ثابت شدن رویت هلال ماه است برای حاکم شرع که مقام معظم رهبری باشد. هر وقت حاکم شرع بخواهد حکم کند باید با لفظ "اَحکُمُ" بیانیه ی خود را صادر نماید. در چنین حالتی بر همه مردم و نیز مراجع لازم است که از او تبعیت نمایند. در مورد مقلدین آیت الله صافی نیز اگر روز یکشنبه را روزه نگرفته باشند بعد از ماه مبارک رمضان یک روز را به عنوان قضای آن روز، روزه میگیرند چون برای آیت الله صافی و بعضی از مراجع دیگر عید بودن روز یکشنبه اثبات نشده بود.
باسمه تعالی
بودن موکل از خرافاتی است که متاسفانه بین بعضی رایج است و هیچگونه وجه شرعی و عقلی ندارد. در مورد بیمار فوق نیز ما وظیفه ی خود می دانیم این کار را انجام دهیم. لکن شما نیز هر روز برای او دعای مجیر بخوانید و روزی هفتاد مرتبه سوره حمد را بخوانید و به نیت او هر روز ۴۰۰ مرتبه استغفار کنید. توسل به امام زمان(عج) با دعای "سَلامُ اللهِ الْکَامِلُ التَّامُّ" و دعای "عَظُمَ الْبَلاَءُ" به هیچ وجه فراموش نشود. ان شاء الله پس از مدتی نتیجه خواهید گرفت.