باسمه تعالی
برنامه دهگانه هفتگی (لینک) را انجام دهید. بعد از 10 روز گزارش کار خود را برای ما ارسال کنید و همچنان برنامه دهگانه را انجام دهید.
باسمه تعالی
مطلبی که شما فرموده اید صحیح است. لکن در بعضی از مواقع که انجام عملی اگر چه به ظاهر خوب است باعث میشود که تبلیغی به نفع مخالفین شیعه گردد، آن عمل مکروه اعلام میگردد. در اینجا نیز چون مخالفین شیعه روز عاشورا را روز شادمانی و پیروزی برای خود می دانستند و لذا می گویند به شکرانه این پیروزی خوب است که چنین روزی را روزه بگیریم و لذا ائمه شیعه –سلام الله علیهم اجمعین- روزه گرفتن را در چنین روزی مکروه اعلام کردند که تاییدی بر کار مخالفین نباشد.
باسمه تعالی
در آیات قرآن کریم به صورت های مختلف و جنبه های متفاوت به این سوال پاسخ داده شده است. هدف از خلقت انسان در جایی، عبادت حق تعالی (که مقدمه اش شناخت اوست) بیان شده است(ذاریات-آیه 56) در جای دیگر هدف، آزمایش انسان معرفی گردیده است. اما آنچه که از دل این آیات و آیات دیگر بر می آید رسیدن به کمال می باشد تا بیش از پیش از رحمت الهی بهرمند گردد. چرا که خداوند منشأ و سرچشمه همه کمالات است و افاضه این کمالات به موجوداتی که قابلیت آنرا دارند لازمه وجود اوست.
اگر خداوند متعال انسان را کامل می آفرید، باید مستقیم او را به بهشت می فرستاد و دیگر آمدن انسانها به کره خاکی و شرکت در امتحانات الهی معنا نداشت. خداوند متعال چون قدرتش نامتناهی است و همچنین صفات کمالیه دیگر او به همین صورت است، برای انجام کارها نیاز به هیچ کس ندارد. لکن چون مسبب الاسباب است، اراده ی حکیمانه اش بر این تعلق گرفته که کارهای عالم را با اسباب و وسایل به نتیجه برساند و لذا اگر می بینید کارها با ملائکه یا امثالهم انجام میشود، نه از ضعف قدرت پروردگار بلکه بنا بر اراده حکیمانه و مسبب الاسباب بودنش به این گونه انجام می گردد.
باسمه تعالی
حکمت اگرچه دارای معنای ثابتی است لکن در قرآن کریم و روایات به معانی متعددی به کار رفته است. اولاً همه پیامبران دارای حکمت بودهاند. البته هرکدام نسبت به دیگری با افزایش یا کاهش. ثانیاً اینکه می فرماید به حضرت لقمان -علیه السلام- نیز حکمت را دادیم منظور از آن علم و دانشی است که به واسطه آن بتواند از عقل خود به بهترین نحو استفاده نماید. برای رسیدن به حکمت انسان باید واجبات را به طور کلی انجام داده و محرمات را ترک نماید، که اگر چنین کند حتی بعد از بیست یا سی روز آثار آن را در خود میبیند.
باسمه تعالی
بالاترین مقام انسان از نظر قرآن کریم در پیشگاه خداوند متعال مقام بندگی است و لذا خداوند تبارک و تعالی در نماز و در آیات قرآن افتخار بنده بودن را برای پیامبرش(ص) به همه اعلان می نماید و به ما می فهماند که ما نیز اگر میخواهیم به بالاترین مقام انسانیت برسیم باید در مسیر بندگی پروردگار نهایت کوشش و تلاش خود را انجام دهیم.