باسمه تعالی
بورس واقعی عبارت است از حضور شرکت هایی که وجود خارجی دارند و در حال فعالیت می باشند. اگر چنین شرکت هایی برای فروش شرکت خود به صورت سهام وارد بورس شوند خرید آنها جایز بوده و اشکال ندارد. این از نظر شرعی است. اما از نظر سود بردن باید با افرادی که در این زمینه خبرگی دارند مشورت نموده و سپس اقدام به خرید سهام نمایید.
باسمه تعالی
شما برای چه ازدواج کردید و برای چه جدا شدید؟ مشخص است که ازدواج و طلاق شما هیچ کدام بر اساس معیارهای علمی و شرعی نبوده است. الان نیز حرفهایی که میزنید هیچکدام علمی و منطقی نیستند. به چه دلیل پسر همسایه باید با کسی که ازدواج کرده و طلاق گرفته ازدواج نماید؟! مسلماً این کار را نخواهد کرد. اما شما باید به فکر زندگی خود باشید و از این گونه تفکرات ابتدایی و کودکانه دست برداشته و به آینده خود به صورت صحیح فکر نمایید. برنامه دهگانه را انجام دهید و از خداوند بخواهید همسری شایسته نصیب شما بگرداند اما این بار با فکر باز و تحقیقات و مشورت درست و صحیح.
باسمه تعالی
اصولاً زندگی برای کسانی بی معنا می شود که اولاً هدفی ندارند و چون هدفی ندارند انگیزهای برای رسیدن به آن در آنها وجود ندارد. شما باید اهداف مادی و معنوی خود را مشخص کنید. مثلاً در دنیا به چه جاهایی می خواهید برسید که هنوز نرسیده اید و ثانیاً برای آخرت خود چه کارهایی انجام نداده اید که باید انجام بدهید. همه آنها را هدف گذاری کنید و سپس با برنامهریزی شروع به پیشروی نمایید.
باسمه تعالی
از ابتدای سوره توبه تا عبارت "لَا تَقُمْ فِيهِ أَبَدًا لَمَسْجِدٌ أُسِّسَ عَلَى التَّقْوَى مِنْ أَوَّلِ يَوْمٍ أَحَقُّ أَنْ تَقُومَ فِيهِ" از آیه 108 بخوانید. هر وقت پیدا شد ادامه آن یعنی "فِيهِ رِجَالٌ يُحِبُّونَ أَنْ يَتَطَهَّرُوا وَاللَّهُ يُحِبُّ الْمُطَّهِّرِينَ " تا آخر سوره را بخوانید. همچنین سوره حمد را هم بخوانید تا "غیر المغضوب علیهم" و هرگاه پیدا شد آنگاه "وَلَا الضَّالِّينَ" آن را بخوانید. و نیز تا روزی که پیدا شود، روزی 300 صلوات و 400 مرتبه استغفار کنید.
باسمه تعالی
1- در این زمینه مرحوم علامه عسگری(ره) کتابی دارد به نام "عبدالله بن سبا". می توانید به کتاب ایشان مراجعه نمایید.
2- آن زمان که خداوند متعال این کار را انجام داد، هدفش این بود کسانی که اسلام را نمی شناخته و به خداوند شرک می ورزیدند و در واقع موحدی به آن صورت وجود نداشت (النادر کالمعدوم) با چنین معجزه الهی مردم متنبه شده و باور کنند قدرتی فراتر از همه قدرت ها وجود دارد و او میتواند خانه خود را محافظت نماید. اما در سالهای بعد، اسلام رشد پیدا کرده بود و پیامبر(ص) مبعوث شده و احتیاجی به معجزه آنچنانی نبود. چرا که اگر خانه خدا خراب می شد، قطعاً و یقیناً مسلمانان که تعدادشان کم هم نبود بلافاصله آن را بهتر از اول میساختند. اصولاً معجزات الهی در جایی محقق می شوند که مسلمانان و موحدان در اقلیت محض بوده و اگر حمایت نشوند چیزی از توحید و اسلام باقی نمی ماند. البته اینها احتمالات ذهنی ماست لکن حکمت خداوند را فقط خداوند می داند.
باسمه تعالی
خواهر گرامی، تعبیر و تأویل خواب فقط بر عهده پیامبران و امامان نورانی می باشد. چون این یک علم الهی که طبق فرموده خداوند متعال در مورد حضرت یوسف علیه السلام فقط به اشخاص فوق الذکر(پیغمبر و امام) داده میشود ولاغیر و آنچه که ابن سیرین یا دانشمندان دیگر در این زمینه کتابهایی نوشته و به طور عمومی و خصوصی به تعبیر خواب همت گماشته اند فقط احتمالات است و این احتمالات گاهی صحیح و گاهی نا صحیح می باشد. هیچ کس نمی تواند ادعا کند که صددرصد تعبیر خوابی را می داند. چون همانطور که اشاره شد اصل تعبیر و تأویل علمی الهی است که در اختیار پیامبران و امامان (ع) می باشد (و اوصیای آنان). ما هم در تعابیر خواب اولاً به کسی نگفته ایم که به ما مراجعه کند. ثانیاً از قاعده فوق مستثنی نیستیم. یعنی مطالبی که بیان می شود فقط احتمالات است که گاهی صحیح بوده و گاهی نیز اینطور نیست. ثالثاً بر مبنای مطالب فوق اگر یک بار دیگر پاسخ اولیه خود را بخوانید متوجه خواهید شد که به شما گفتیم اگر چنین است چنان کنید. شما باید بدانید که جملات شرطیه زمانی محقق می شوند که جزا داشته باشند. یعنی جزای آنها نیز محقق گردد. مثلاً ما میگوییم اگر شما دروغ بگوید ما نیز با شما همان رفتار را میکنیم. این دلیل بر آن نیست که شما آدم دروغگویی هستید بلکه جمله شرطیه است یعنی ممکن است شما هیچ وقت این کار را انجام ندهید. پس در این صورت جزای آن نیز محقق نخواهد شد. در مورد تعابیرخواب نیز این مطلب همیشه و همه جا صادق است. یعنی به بیننده خواب گفته میشود اگر چنین کاری را میکنید دیگر انجام ندهید. پس اگر بیننده خواب آن کار را انجام نمیدهد نباید از جمله شرطیه ناراحت و متاثر گردد. رابعاً پس نتیجه میگیریم که مظلمه ناس نیز در میان نیست چون پاسخ شما با جمله شرطیه بیان شده است و این جملات در قرآن و روایات نیز بسیار می باشد.
باسمه تعالی
استخاره کردن نه واجب است نه مستحب بلکه بعضی چون نمیتوانند زمانی که بین دو راهی قرار می گیرند کدام راه را انتخاب کنند از عملی به نام استخاره استفاده میکنند. لکن اگر انسان بتواند با مشورت و تحقیق و رجوع به عقل خود و نیز یاری خواستن از پروردگار متعال کار خود را اصلاح کند و مسیر صحیح را انتخاب کند بسیار بهتر و پسندیده تر است.
باسمه تعالی
متاسفانه آنچه را که راجع به تعبیر خواب به شما گفتهایم، شما متوجه نشده اید. شما چگونه برداشت کرده اید از اینکه ما به شما گفته باشیم خانه را بفروشید و به پسرتان بدهید و کارهای دیگر که شما انجام داده اید. ما به شما گفتیم از ناحیه پسرتان به شما منافعی می رسد نه اینکه شما سرمایه ای در اختیار پسرتان قرار دهید. متاسفانه شما به دست خودتان هم تعبیر خواب تان و هم موارد دیگر را خراب کرده اید. اکنون در شب و روز عرفه و شب و روز عید قربان اعمال این شبها و روزها را به جای آورید و هر چه می توانید دعا کنید. ان شاء الله خداوند متعال دعای شما را مستجاب خواهند کرد.
باسمه تعالی
مطلبی که مطرح کردید به طور کلی مستند نبوده و صحیح نمی باشد و به نظر می رسد که از اسرائیلیات یا جعلیات و خرافات باشد. لکن در ریاضیات پیرامون اعداد بحث علمی وجود دارد که ارتباطی با مسائل شرعی ندارد و هیچگونه استفاده ای از آنها در مسائل شرعی نمیتوان کرد. آن موضوع علمی در جای خود صحیح بوده و مشکلی ندارد لکن باز تاکید میکنیم که سوء استفاده از اعداد و کلاهبرداری کردن توسط آنها به هر نحوی حرام بوده و جایز نمی باشد.